Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Blééé :wuerg: další dva grepy xxl, baobab xxl :cry:Dostanu osypky asi o_O Takových možností je, bo mám otevřené všechno...
    Ale přibyl i mangostan xxl, 3 rolinie :D a hrozen moře xxl. Na farmě anjou hrůša, ta bunge...něco, no a nesměl chybět lokvát xxl.
    Chjo...durian prostě nebude...Někdy příště..

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

skalaro, je to slabá útěcha, ale když končí sazeničky tak si ještě na poslení chvíli jednu,dvě koupím a co tam bylo... baobab xxlxD zato z jedné sazeničky z družstva anona xxl.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmm, koupila jsem taky na poslední chvíli 3 kousky, co kdyby náhodou....ráno jsem odkryla a co myslíte - byl tam - baobab xl :wuerg:,
    k tomu mandarinka xxl a ledvinovník (aspoň ten, i když jich mám už dost) :(
    34 pokusů a prd >:(

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Zdá se, že lokváty a baobaby jsme všichni zavaleni - třeba z toho vznikne nové přísloví :p. Místo "je jich tam jak psů (nebo taky blech)" se začne říkat "je jich tam jak baobabů (lokvátů)" :D

5. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

A taky mangostanů...
    Na farmě mám dvě novinky, na baha se nepovedla ani jedna, zato přišla třetí nolina - koupila jsem jich 25+4+3.

6. Persefone

Persefone Aktivní autor

Rozhodla jsem se štěstí trochu popostrčit a koupila na farmu i na baha balíček za 110 florenů. Výsledky nejsou špatné, ačkoli ani já jsem neunikla lokvátům a baobabům. Nicméně dostala jsem obě novinky a zároveň i oba nové stromy z minulé akce na tajemné sazeničky, které se mi z tehdy získat nepodařilo. Takže já osobně jsem spokojená.

Farma: 1x vistárie, 1x anjou hrušeň, 2x bugenvilea, 2x slivoň trnitá XL, 2x jeřáb břek, 2x jeřáb oskeruše XXL, 3x lokvát XL, 2x kowhai XL
    Bahamarama: 2x durian, 1x nolina, 1x rolinie, 3x ledvinovník západní, 1x grapefruitový strom XXL, 1x mangostan XXL, 1x garcinia XL, 3x baobab XL, 1x kakaovník XXL, 1x obyčejný strom XXL (nejsem si už přesně jistá, který to byl, protože okamžitě putoval do lišty)

dana9494, skalara.v a kiki2305 tohle ocenili.
  7. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Já jsem na baha sazeničky raději nepočítala, protože by mě asi ranilo. A co myslíte , novinka ani jedna zato baobabů mám jak na celou alej.

8. šebejda

šebejda Baron fóra

Ne, proboha ne a ne. Další novinky, nový tlak na peněženku a zrovna dneska, kdy mne rodina vycucala z financí jak hašlerku. Zase koupím balíky, je mi to jasné, ale už mne to fakt irituje:wuerg:>:(

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

šebejda Me to nechava tentokrat naprosto klidnou... nechci, nechci a jeste jednou nechci dalsi knicemnosti na sve farme - strc si je mily RT treba pod stromecek :p

10. jana563

jana563 Dozorce fóra

No já taky nekoupím.Nějak mě naštvala ta zpackaná akce o učení,takže jen kombajn a možná mlýn.Ani košík na poslední dvě akce jsem už nekoupila.
    Abych nelhala vzala jsem balíček za 22O korun.To bylo poslední.Víc nic

11. doben

doben Ikona fóra

No tajemné stáje jsem při poslední akci nekoupil, tak uvidím, jestli odolám i teď. Maximálně bych mohl koupit pár TS do videa, ale těch 20 kusů z akcí co mám liště asi postačí.

12. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak já budu mít zálusk na tu sněhovou jedli .. kdyby vyšla i Anjou anebo vistárie, radost by byla ale na TS nemívám moc štígro a tak si tipuju, že to bude víceméně kombinace oskeruší a slivoní, nedejbože kowhai .. ty mám tak nějak naprogramované hned po sakurách.

Pár kousků asi zkusím, při minulé akci jsem se "rozšoupla" a posílala dárky za FL ikdyž se to snažím taky omezovat :music: tak si nadělím i já na Mikuláše nějaký - snad pěkný stromek.

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jedle se mi moc líbí, tak pár šlupek obětuju. Floreny za hotové nekoupím, jest vánoce.

14. felis01

felis01 Rádoby autor

Nekupuju nic. Už tak se v těch stromech nevyznám, teď plno jich přejmenovali, tak v tom mám totální zmatek. Občas zjistím, že mám novinku ještě v liště, když to mám vysazené, tak to zase nemůžu na poli najít...

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Mám 80 Fl, tak ty do tajemného dám a víc ani ťuk xD

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak tentokrát nejsem rozhodnutá, jestli koupím balíček :sleepy: zklamal mě ten na lasičku, kde byla jen ta jediná lasička mimo něj
    a kupovat za reál 30 věcí, kterých mám plnou lištu se mi nezdá fér už proto, že je toho kupování v měsíci víc a víc. Asi zkusím štěstí na pár sazeničkách a budu se věnovat jiným úkolům v družstvu, jich docela přibylo :p

17. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

pořízeno 12 a 12 kousků, tak jsem zvědavá.
    co stojí za zmínku Anjou hruška a bugenvilea, 2x durian a nolina :cry: novinka neni

Naposledy upraveno: 9/12/16
    evainfo tohle ocenil(a).
  18. KOLENO1970

KOLENO1970 Rádoby autor

Nekoupím nic,je toho už moc a nejsou floreny.

19. Nenince

Nenince Aktivní autor

Pri strome Mangostán xxl ukazuje xl a nie xxl,mohli by ste to už konečne opraviť.Už som to raz hlásil!!!

ezzra tohle ocenil(a).
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Nenince,
    jediné, co můžeme udělat je nahlásit chybu, což se také stalo opravit to už musí RT.

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.