Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 2 vistarie a 4 durian

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak zatím mám pouze vistárii a k tomu tu bungen..něco, xxl kowhai (zbytek XL- lokvát, kowhai, katalpa a slivoň :wuerg:)
    Na Baha to není zlý, ale novinka nic. Snažej se mě sice umlátit grepama a baobama :eek:, ale taky přivezli mangostan xxl, ledvinovník a pitombu xxl. Zkouším to dál :sleepy:Snad se štěstí unaví...

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No vidíš, rybičko, jak ses nakonec rozšoupla.
    A já pořád nic. Není nad slivoň trnitou xl. Tu miluji.
    xD

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jojo, jsem nepoučitelná :cry:

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám lokvátXL HURÁÁÁÁ:cry::mad:xD

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Dasa1143, jenom jeden? :p

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já jí při O/D nejaké pošlu xD (grátis samozřejmě)

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

taky se mohu připojit a zadara nějaké ty lokváty XL poskytnout xD

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Tak jo pošleme si je navzájem-ostatní byly to samo v růžovém, baobab už nemůžu ani vidět-:p;)
    A to spoustu stromů nemám,ach jo:D

10. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

jsem nepoučitelná, šetřím jak blb a pak koupím dva balíčky za 110 asi jsem už závislák :mad:jinak mám vše nic nechybí jen strom na floreny a ten nikdy nebude:oops:

11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak kdo by ještě měl zájem o lokvát a baobab může si klidně napsat ráda pošlu i vícekrát :). Na farmě se mi novinka povedla, ale anjou hruška ne a ne se vyklubat. Na baha kromě moře stromu baobab novinka nepadla.

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nenávidím baobab. Už mám za dnešek 5x XL a jeden XXL >:( A kdybych tu napsala, co mám za chuť s nima udělat, byla bych jistě patřičně ohodnocena a dlouho se mezi vás nepodívala:oops: Takže si to nechám radši pro sebe. Jinak novinka na baha stále nic a to už jsem učinila 23 pokusů:( A taky začínám mít averzi vůči grepu (už mi dali 3+3)-.- Tedy baobaby a grepy tvoří přes 50% z TS :wuerg:
    No a abych jenom nežbrblala, dostala jsem jednu nolinu :)

13. ojfp.

ojfp. Pilný autor

... A nepoučí se a nepoučí. Koupila jsem floreny, zakoupila jsem za našetřené + dokoupené floreny 50 kusů sazenic - a světe div se NIC!!!!! Ani jedna novinka. Jsem si myslela, že dávají alespoň těm, co platí. Asi platím málo... To už je fakt moc, že z 50 ani jedna? Kdybych se alespoň poučila:cry:.

14. kája53

kája53 Expert fóra

Vyhozené peníze. :( To bylo naposledy, co jsem kupoval floreny na tajemničky, od nynějška si zkrátka počkám. Celkem 22 sazenic - zase nic. To se sice hezky rýmuje, ale o to mi tedy nešlo. Farmaření zdar!

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ja som si dnes kúpil 7+7 a všetko putovalo smer lišta.Keby dali aspoň vláčik motoráčik aby mohli trocha uvolniť miesto pre iné lištovky,lebo už nemám prehľad koľko ktorých mi v nej straší nerobím si záznam.

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hojky, odolala jsem a nekoupila nic, na co neustále nové stromky když pro ně není využití, dokonce ani na Bahamu jeden kousek, nic žádné cukání. Stejně jako na zítřejší akci, neuchvátila a tím pádem mám jasno. Z vrtaček jsem zatím neprovedla vylepšení a ejhle, ve stodole je o další kus nádobíčka navíc. Sázím si lážo plážo a hlavně ananas, jaksi ho mám málo díky lidožravci. Takže tento víkend byla farma v klidu, nic do lišty ani z lišty a zítra to bude to stejné. Hřbitov mě nechává chladnou, vydala jsem se ze zásob a tak snad jeden bubu chlívek ale jak se znám...když nejede kafe od rána je něco špatně. Farmu jsem asi trochu zakonzervovala, hlavně co se týče výdajů. Martina

17. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak já na všechna tajemna již dávno rezignovala a opravdu reálné peníze do tohoto nehodlám investovat, stejně se mi později vždy nějak podaří stromky i chlívky získat. Navíc je velmi malá pravděpodobnost,že novinku získáte a pak jste akorát zbytečně naštvaní a za to to opravdu nestojí. Za reálné peníze kupuji pouze měsíční pomocníky (bez toho bych nehrála), turbomlýn a jednou za čas koupím největší balík SK, takže v průměru mě to stojí nějaké dvě stovky měsíčně a víc do této hry nehodlám investovat.

18. immortal67

immortal67 Expert fóra

Novinky mám tu na farmě dokonce 5x to se mě nějak poštěstilo z 30 stromků,ale ty ceny v družstvu jsou velmi bídný.A ty stromy pořád přibývají a jsou vlastně k ničemu,nikdy se pak nikde nedají použít.Jen po splnění úkolů v družstvu zabírají místo v liště

19. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Čauky, jsem se připojil a něco málo nakoupil. Na farmě stačila jedna sazenice na novinku a na baha mne tři vyléčily z utrácení: papája xxl,garcinia xxl a baobab xl(fuj). Ta dvojitá x miluji. Při tom posledním šlechtění jsem splnil jakýsi úkol v umělěckých dílech a dostal 15 sazenic. Krátce před tím jsem aktivoval rajčenku(po velkém duševním vypětí: zvěřinec versus strom). A kromě několika xxl sazenic a ošklivých xl jsem dostal rajčenku xxl. Udělala mi fakt velkou radost a ty tamarindy, garcinie a bůhvíjaké ještě už mne nemrzely.

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skalaro, nenavidím baobab, uděla jsem inventuru stromů a v liště mám 42 baobabů, 24 provedení v xl a 7 v xxl. V pralese dalších 20xxl.:)
    Trepifajksl, na rajčenku jsem čekala hodně dlouho, kdyby šla měnit, tak bych za ní dala snad stádo neonových koníků,nepomáhaly balíčky a pak mně vyrostla z náhodně koupené sazeničky. Vše bylo zapomenuto, rajčenka vypadá jako malý zelený beránek;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.