Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Je to nějaké divné, koupil jsem po 3ks a na farmě hned novinka
    na baha jsem dokoupil ještě jednu .... a co myslíte ... no byla tam .... čumím jak blázen

nemám ještě stromky z minula ... tak ještě něco dokoupim ;)

2. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já jsem koupila 5+5, chybí mi všechny novinky od začátku hraní (duben), plus jsem měla jedinou trnku i břek, tak jsem doufala v něco z toho. Jenomže poslední měsíce jsem v sazenicích vždy totál propadák.
    Tentokrát z těch 5 na Baha vylezl 2x mangostan XL, baobab XL a 1x baobab XXL, všeho mám spoustu, zachránila to jen garcinie XXL, kterou mám v xxl provedení první. Novinku jsem ani nečekala, ale rolinii nebo nolinu bych už moc ráda.
    Na farmě se ukázala jedle XXL, datlovník XXL, velikým překvapením byl lokvát XXL - nejčastější strom posledního měsíce, a dvě trnky XL, které alespoň do počtu vítám, i když ty XL varianty opravdu neoceňuju, 2x denně to člověk nesklidí, spíš si rozhodí časy sklizně. Kde by se vzala bugenvilea nebo břek, o novinkách vůbec nemluvím.
    Floreny jsem si přikoupila, ale při podobných výsledcích se zdráhám koupit střední balíček, protože koukat pak na sestavu 15 stromků, z nichž 8 bude lokvát a zbytek jedle nebo datlovníky, to nevím, jestli zrovna toužím takhle zažít... Tak váhám, alespoň jeden z novějších stromků jsem moc doufala získat, bůhví, kdy se objeví strombola s novinkami posledních měsíců, do stromboly bych šla bez váhání. Hmmmmm.

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tento měsíc jsem nekupovala pomocníky, mám dost kuponů, tak jsem si pořídila 2 malé balíčky a jsem nadmíru spokojená. 2x durian a 1x vistárie. K tomu ještě 2x anjou (celkem mám 3) a rolinie (už 4.), 2x mangostanXXL, ledvinovník (už 5.), kowhai, oskeruše a slivoň vše XXL, grepXXL, hrozny mořeXXL a další. Zkrátka samé potřebné stromky, XL snad jen 2 na farmě a 1 na Baha.
    Ze stromů mám vše, strombola půjde mimo mě :p

sovinka - při O+D se ozvi, břeků mám několik, pošlu

4. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak u mě zatím bezvadné mám vistárie hned 3x konečně má jediná anjou hrušeň už se konečně dotoulala ke mě, jeřáb oskeruše XXL 2x. Takže super:inlove:Na Baha rolinie 5 v pořadí, makadamie XXL 2x,mangostan XXL 2x,ledvinovník 5 v pořadí, nolina konečně první a stejně tak durian sice jsem tentokrát koupila víc ale naprosto spokojenost konečně se pohnu i v družstvu časem :paspoň v některých úkolech ale co se týče stromboly zkoušela jsem asi 5x a pokaždé mě padlo to co už mám a vícekrát za mě je to zatím spíš zklamání nebo je to i tím že ještě nevím dopodrobna co a jak, tak se na to budu muset zaměřit. Všem mnoho zdaru přeji moc ať novinky dorazí co nejdříve a to kéž by všem spolufarmářům;)Janča

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A že zmýlená neplatí, z omylem koupeného malého balíčku na farmu byly 3 vistarie, anjou i buqenvelia;)

6. stěby

stěby Hvězda fóra

Při pohledu na Fl konto jsem sazeničky řešit nemusel. 10 Fl by stačilo na 2 XXL jabloně, a ty fakt nepotřebuju :p.

7. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Ahoj,
    tak já se musím přidat k těm štástlivcům, co jim z tajemných padají skvosty. On takový pomeranč, nebo mandlovník, to je opravdu k nezaplacení, i když je to xxl. A na Baha grep a ledvinovník. To je sice lepší, ale v novém úkolu mi to nijak nepomůže. A než bych koupila další, raději si pracku urazím. Bude to méně bolestivé, než odtajnění dalších, naprosto bezcenných dřevin.
    Hezkou sobotu LF

8. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Druhá várka tajemných sazenic na baha nedopadla už tak úspěšně, ale rolinie se objevila, tak aspoň něco ;).

rolinie
    2x ledvinovník západní
    grapefruitový strom xxl
    pandánová palma xxl
    2x baobab xxl
    3x baobab xl

Celkově hodnotím tyto tajemné sazenice jako úspěšné a už chybí jen 2 stromy na baha: durian a nolina, tak ty snad zase někdy příště :).

9. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Nemám odvahu do něčeho investovat.... Už mám prakticky všechny stromy a ty co nemá dokážu oželet... Ale je to od tvůrců hezky vymyšleno: Přijdou nové stromy, které si ale samozřejmě samotné koupit nemůžeš a hned je k nim i nový úkol... Takže farmáři snaž se a koukej sypat korunky.... Tak tohle už na mě nefunguje. Hrál jsem jeden čas nejmenovanou strategii a tam to došlo taky do takových konců. Bez peněz už si nic neudělal. Umění už nic neznamenalo.

10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak já jsem sice váhala, ale vzhledem k tomu, že mi chyběly novinky už troje, jsem koupila na farmu i Baha balíček po 110fl.
    A musím napsat, že jsem si všechno štěstí, co mi systém odpíral, vybrala ve velkém zpět a byl to naprostý úspěch.
    Obě novinky po dvou kusech, též rolinie 3x, bugenvilea 2x, anjou 1x. Jeden ledvinovník a jedna oskeruše XXL, tyhle stromky jsem měla v jediném exempláři. K tomu les baobabů a lokvátů, ale ty s radostí pomíjím.
    Jak jsem psala, koupila jsem TS poprvé v balíčku, jindy kupuju pouze za floreny z kina, pokud by se toto podařilo každému, tak je to z mého pohledu vysoce rentabilní. Z novinek poslední doby mi nyní chybí jen nolina, na kterou ráda trpělivě počkám a podobnou investici nyní nemusím nijak brzy opakovat, což jsem stejně v plánu neměla.
    Ale předpokladem je ta velká míra štěstí, v nezaručeném balíčku toto vše otevřít. A to štěstí si na mě utahané usedlo opravdu ve správnou chvíli. :inlove:

11. Camomilla

Camomilla Pisálek fóra

Jak to tu čtu - většinou spokojenost. Já tak napůl. Z balíčku za 110 na farmě 3x vistárie, 1x anjou a 2x bugenvilea (celkem mám 3). Ze stejného balíčku na Baha pouze 1x rolinie a za zmínku možná stojí makadamie XXL. Ostatní do lišty.
    Úspěšným gratuluju, těm ostatním - snad nám to vyjde někdy jindy. ;)

12. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

S ohledem na Fl konto jsem koupila 5 a 5 TS, z čehož vylezla 2x rychlá hruška, nolina a rolinie. Nové stromy ne. No ale co bych taky chtěla, žejo, když jsem skrblík a nenakupuju. Stejně se člověk k těm novinkám dostane, samozřejmě, když už to nejsou novinky.
    Takže, jen víc a houšť O a D, jen kdyby tam nebyla ta omezení ......

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Musím pochválit své náhodné číslo , v sazeničkách se zadařilo, z dalšího malého balíčku na Baha 3x durian. Alepoň malá náplast na propadák při BB.
    Jardo, nevím proč by jsi měl sypat korunky, na to stačí krejcary, vždytˇto za chvilku koupíš na trhu,sice předraženě. ale koupíš. Není zde "úkol" který nelze splnit bez korunek.

14. babča2011

babča2011 Pilný autor

tak jsem koupila balíček - už mi těch stromů chybělo víc a 1 vistarie, 1 anjou, jinak 9 lokvátů (8 XL, 1 XXL),
    8 slivoní (6 XL, 2XXL), broskev XXL, třešeň XXL, švestka XXL, katalpa XXL, jabloň XXL a další už nevím-lištovky

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak tentokrát se mi vyplatil balíček na baha - kromě jistého nového stromu mám jeden další, další tři rolinie do darovací akce; jednu nolinu (kterou jsem zatím neměla), čtyři kešu a xxl rajčenku. Na farmě to žádná hitparáda nebyla, doufala jsem v anjou hrušku, ale ništ... zato 4x bugenvilea. Takže mám radost, můžu později, až půjde posílat, udělat radost pár lidem, kteří na ni zatím štěstí neměli.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký večer :) tak po ranní zkoušce " co kdyby stačilo jen 11x TS ", sem získala kvanta vitamínů
    a
    hodně dřeva na topení :D. Sem tedy koupila balíčky, celý den v práci nakukovala na vykřičníky a neměla možnost to v klidu sklidit.
    Na farmičce i s jistotou 3x vistárie, nějaké oskeruše XL a XXL, 2x bugenviela, 3x anjou a hromadu jiných :)
    Na baha taky celkem 3x durian, 2x rolinie a další nolina, hodně XL a XXL stromků ... no jsem celkem spokojená, protože to taky mohlo zůstat jen u té jedné jistoty, že jo :p ... hned jsem jim nasadila ponožky a hurá na úkol xD

17. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, zakoupeno 9 a 9 ks. Na farmě lokvát xxl, xl, kowhai xxl, javor cukrový xxl 2x, jeřáb břek, datle xxl, oskeruše xxl a vistárie ;) Na Baha mangostan xl 2x, xxl, baobab xl, xxl, rolinie 3x a durian ;) ani jsem to nečekala, že budu mít po jedné novince, takže končím, štěstí se nemá pokoušet :p

evainfo, dana9494 a .mama789. tohle ocenili.
  18. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Dobré ránko,na mé farmě velké zklamání,2- jedle xxl,mandle xxl,2-břek,ořešák xxl,oskeruše xxl a dále 2- garcinie xl,mango xxl,moringa xxl,baobab xl,ledvinovník:sleepy:.

evainfo, švestinka a dana9494 tohle ocenili.
  19. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Tak novinky padly obe,jen anjou hruska se mi porad vyhyba-.-

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  20. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

koupeno dalších 5+5 ..bohužel Anjou hruska nikde ;( a nolina taky :(

ovsem vistárie a Durian už mam 2x a to jsem kopil 9 na baha a 8 na farmu ;) to by celkem šlo ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.