Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Anjou hrušeň 2× a Nolina 1× (zatím, ještě pár tajemniček zraje, neměla jsem místo). Spokojenost veliká :)
    Koupila jsem po 20 sazeničkách na farmu i baha. Jestli mám všechny stromy nějak nevím, asi ne, to si nedělám iluze. Padly mi lištovky ale i další který se hodí, i když jsou několikáté - baobab xl, xxl třeba, nebo rolinie, i clausena - dost lidí ji ještě nemá, hodí se k výměně. Nebo z farmy jeřáb břek, dřín, i když je mám několikrát... :)
    Hodil by se mi Kouzelný stromeček, ale to mám určo smůlu.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. sasasa

sasasa Stálice fóra

kouzelné stromky již nejsou v nabídce.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jejda ... tak teď nevím, kam jsem vlezla xD ... akce v liště jede a chtěla jsem číst nadšené výkřiky, že máte plno nových stromků.
    Sem se podle toho chtěla rozhodnout ... koupit, nebo loupit :p ... no zítra sem juknu znovu :D

4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Koupila jsem 25 ks od každého, na farmě mám dvě Vistárie a 3 Břeky a 2 Bugenvilie, na Baha je to bez novinky, zato dvě Noliny, ty jsem neměla. Koupila jsem ještě 5ks, tak uvidím ráno. Tak Evičko na ráno-raníčko: JUPÍ !!!
    :-D

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Poprvé jsem koupila velký balíček na farmě, zatím odtajněno 8 kusů, skončily v liště, na Baha jsem koupila menší balíček a 2 novinky se povedly. Tak jsem zatím spokojená, protože z velkého na farmě by měla být alespoň jedna novinka! Přeji šťastnou ruku při odtajňování a pěkný víkend!!! ;););)

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Pořídil jsem pár kousků na farmu i baha a docela úspěch a to hlavně na farmě, novinka + chybějící strom z dřívějška ;). Na baha nový mangostan xxl :).

vistárie
    bugenvilea

javor cukrový xxl
    lokvát xxl
    dub xxl

mangostan xxl
    langsat xxl

baobab xxl
    garcinia xxl

Aktuálně chybí (z těch důležitých):
    na farmu - xxx
    na baha - durian, nolina, rolinie

Tak, že bych ještě zkusil bahao_O?​

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bingo, z malého balíčku na Baha padl durian, 2x mangostan xxl a dalších pár bodově zajímavých stromů pro prales , ale hlavně anona xxl, poslední stromek který mně chyběl.Ta mně udělala takovou radost, že jsem se rozhodla koupit ještě jeden malý balíček na ostrov a uklikla jsem se a koupila jej na farmu, tak se mně anona lehce podražila:)

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezké ráno :) se asi daří a tak jsem z několika florenů z kina koupila 6 sazeniček na baha a 5 na farmičku. Se třeba omylem ke mě taky zatoulají novinky :D ... pokud néé asi neodolám a koupím balíčky. Pohodový dník, hlavně pracujícím ;)

9. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Vzorek 5+5 absolutní propadák :oops:

10. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Koupila jsem po 1sazeničce a zas to dopadlo tak,že další úkol v družstvu bude nesplněn.mám 10ks baobab,3XL a 3XXL,tak k nim přibyl ještě jeden XL.Žlutou kohwai XXL.Těch mám taky dost už dávno,ale hodí se.Víc peněz do toho nevrážím.

level 98,baha 302

Naposledy upraveno: 15/10/16
    evainfo, monsaf a dana9494 tohle ocenili.
  11. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tentokrát jsem nějak bez florenů - vyplácala jsem vše na šlechtění (zbytečně). Tak zbylo jen na 3 tajemničky na farmu a 4 na baha. Na farmě bugenvilea, která potěšila, ale vistárie bohužel. A na baha se podařilo!!!! Sice ty stromky xl mi lezou krkem, ale poslední tajemnička na mě "vyplivla" durian. Takže jupíí já hej.... ;)

12. karbar

karbar Baron fóra

Pořízeno 4x4 a potěšily pouze 2 rolinie.
    Radši počkám jestli bude Strombola, tam jsem zatím získala co jsem neměla.

13. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Koupila jsem po balíčku na jistotu. Víc asi nic nekoupím, protože v každém balíčku byla jen jedna novinka+ jistota:(. A to je hodně málo...
    zato jeřáb břek mi padl 11x. Na baha to bylo lepší. Mám všechny xxl stromky co jsou možné i xxl novinku . :)
    Hodně štěstíčka při odtajnování:inlove:

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem koupila 2+2. Výsledky na farmě: 1x slivoň XL a jako vždy, nezbytný lokvát, tentokrát ve formě XXL. Bahama se vytáhla, protože tam vyšel kakaovníkXXL a ROLINIE :D
    Ale souhlasím s karbar, Strombola zatím vede nad TS:)

15. paeij

paeij Rádoby autor

Kdybych nekoupil na farmě a bahamě „jistotu“ tak nemám téměř nic. >:( Celkem asi 6x použitelné stromy (Anjou hruška,Bugenvilea a Nolina, Rolinie). Na to že jsem měl celkem 60 tajemnic tak výsledek nic moc. Ještě že alespoň vždy jedna novinka je jistá. Ale při tom počtu kusů novinky co je potřeba do družstva to je úkol minimálně na rok. -.- A taky snad nejhorší výsledek za hodně dlouho. Vždy mi padla alespoň jedna novinka z balíčku. :wuerg:

Naposledy upraveno: 15/10/16
  16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak tenhle výprodej dřevin je až trapný. Ve slevě - budiž, ale kdyby to byla opravdová zelenina, šla by rovnou do popelnice.

17. pavca67

pavca67 Expert fóra

koupila jsem z každé po 10 sazeniček novinky jsou :)

18. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Naposledy som kúpil balíky v auguste.Teraz dám tomu pokoj kúpil som 5+5 a výsledok? 2 x jedľa xxl,xxl kowhai,xl oskoruša a nesmel chýbať orech xxl.Na Baha xxl achacha,xl mongostana,kešu,xl+xxl grap.V balíkoch som mával vždy po 3-4 ks čo mali byť naposledy a ešte také šunty dostávam ako odmeny.Nemá to u mňa význam dať za balík 210 radšej dám do stromboly ak bude.

19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Vždycky si říkám, že to kupovat nebudu, protože je stejně výsledek žalostný a vždycky se nechám nachytat. Takže na farmě ze 3 sazenic 3 lokváty, pravda, jeden XXL, 2 XL, ale i tak poněkud jednotvárné. Na Baha jakž takž ucházející je mangostan XXL no a k tomu mango a mandarinka. A to mi chybí docela dost stromů, víceméně všechny novinky za posledního půl roku :mad:

20. iDavis

iDavis Baron fóra

Včera som si kúpil 11 sadeníc a teraz to vážne ľutujem. Niekoľkých sadeničiek dozadu som sa nezúčastnil a tak som čakal, že dostanem aspoň nejaké novinky aj z tých minulých, ale nie.

Jediné čo stojí za zmienku je Bugénvilea, ostatné sú XXL stromy ktoré už niekoľkokrát mám. :eek:

Asi sa už budem zúčastňovať iba stromboly, tam je tá šanca na získanie toho čo nemám lepšia.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.