Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Ahoj, ze 3 dokoupených sazeniček na baha - 2x rolinie co více si přát, jediný strom, co mi chyběl....

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Novinka mi přišla jen na Baha.Koupila jsem balíčky po 110 florenech.Nedá se svítit.Víc nekoupím.

Naposledy upraveno: 20/8/16
  3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Téééda, to byla dřina než padly obě novinky. Chyběla ještě bugenvilie a ta se nazdařila. Na bahamu jsem koupila 13 a na farmu 23. Kdyby tak padaly novinky, jako chodí sakura xl a xxl, to by bylo něco. Jsem ale ráda za novinky, bugenvilie přijde příště ;)

4. hroudov

hroudov Vévoda fóra

Tentokrát jsem za akci ráda, koupila jsem si na farmu i na baha po 110fl, a ejhle obé novinky vyšly;), takže tentokrát za mě velké plus :)

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Zakoupila jsem ještě dva balíčky za 11O a z druhého opět padla nolina i grep xxl, dále 2x roliniie a v xxl moringa, garcinie, baobaby a amhersie,alespoň s nimi nahradím "nižší" stromy v pralese. Třetí várka novinky nepřinesla, ale byla štědrá na nové xxl stromy z chrámu, 2x makadamie, langsat a plumerie, sice už mám, ale potěšily. Rajčenka xxl je buď pro mě zakletá nebo má stejnou pravděpodobnost vypadnutí jako vrtačka, popř, ti co tvrdí, že jí mají si to vymysleli:)

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Farma i baha po 5 kusech a bohužel i tentokrát se mi novinky vyhnuly, takže na farmě z těch hlavních chybí bugenvilea a anjou hrušeň, na baha rolinie a nolina. Zítra ještě něco pořídím, tak doufám, že se aspoň nějaký z těch 4 stromů objeví :p.

2x kowhai xxl
    kowhai xl

sakura xxl
    lokvát xl

2x amherstie xxl
    amherstie xl
    2x baobab xxl

Naposledy upraveno: 21/8/16
  7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já koupila balíčky po 110fl a v obou byla po jednom kuse novinka, bohužel bouganvilíe stále chybí......no možná, že ještě pustím jeden či několik chlupů a uvidíme....

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer :) ... jsem to na baha až teď sklidila a byla tam [​IMG] :p .. takový prcek a prý "sloní noha" xD ... mi to ještě dalo 3 ledvinovníky, tak jsem ještě pro štěstí dala na plac po třech kusech (i na farmě), ale už nic nečekám ;).
    To mě opět přesvědčilo, že příště půjdu na jistotu, protože takto dokupuji po troškách a celkově jsem si pořídila o něco víc kusů, než je velký balíček. Tak všem držím pěsti a hlavně, aby bylo hodně fuseklí a hurá na trh xD :p ...

9. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak já mam po 3 kusech od každý takže mam i všechny stromy co jsou.

10. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Po dlhej dobe som kúpil balíky lebo po mojich skúsenostiach kupovať menej kusov išlo vždy všetko smer však viete kam mnohí to máme vyskúšané.Nebudem vypisovať všetky stromy čo som získal,ale boli to xxl a xl.Na Bahame 1+2 slonia noha a 3 rolinie nemal som.Na farme 1+1 anjou hruška.Nevyrástla mi ani jedna bugenvileia ale nevadí mám jednu ktorú som získal z akcie.Som spokojný však mohlo to dopadnúť aj horšiexDxD.

11. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mno, když jsem viděl, jak vám ta nolina padá... Koupil jsem po dvou sazenicích - a prd, velebnosti. Jen na farmě kowhai xxl. Definitivně jsem se na to vybodl. Počkám si, až je dostaneme v akci.

12. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tajemničky jsou stálý adrenalin. Tentokrát jsem nevzala pouhý vzorek, protože mi na farmě i Baha chybějí jak nové, tak předchozí novinky, na farmě mi padla hrušeň Anjou hned v první zakoupené trojici, stále mi chybí bugenvilea, tak jsem si ještě jednu tajemničku posadila, kdyby náhodou, jinak kowhai XXL a mandlovník XXL neurazily.
    Na Baha jsem dřív měla v sazeničkách poměrně štěstí, tentokrát asi šlo jinam. Z 5 sazeniček mám grep XL+XXL, baobab XL, tamarind XL a banánovník XXL. Ještě jsem přikoupila dvě poslední, dál už neutrácím, nebažím po novinkách s nějakou absolutní touhou, ale úkoly bych plnila ráda a ceny novinek se drží vysoko dost dlouho, tak zase kdo nevsadí, nevyhraje. Koukala jsem, že v posledních akcích, které jsem na dovolené neplnila, bylo tajemnic celkem dost a lidi i psali o zisku novinek, mám co dohánět. ;)

13. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

taky jsem koupil oba balíčky za 110fl. a vyplatilo se :eek:bě novinky ,2Bugenvilea,2rolinie,clausena,2ledvinovníky a ostatní XL,XXL.n

Naprostá spokojenost

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky jsem večer pustila ještě chlup a na Baha přistála druhá nolina a ledvinovník :D, 3. grep, 4. amherstie xxl o_O no a nesměl chybět baobab xl, abych netrhala partu o_O
    Na farmě druhá bugen..něco :D, kowhai xxl :Dbohužel i sakura v obou provedenícho_O a v xxl dvě datle a jedle :)a další břek. A ptž chci ještě jednu hrůšu, tak jsem ještě políčila a další chlup pustila :D

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Jako tradičně - koupila jsem jeden balík na jistotu na Bahamu, druhý na farmu. Na Bahamě jsem měla ještě asi 20 prastarých sazeniček, splnila jsem totiž nějaké ty zlaté písky a že se nevylíhne druhá a další nolina, jsem čekala, ale že stále nemám xxl upgrady na ty poslední odemklé stromky (a mám je odemklé ode dne, kdy to bylo možné), to už mě trošku rozčiluje.

Takže Bahama - 1x jistá nolina z balíčku a 1 xxl garcinia, dál nic, ani rolinie, ani xxl grep, prostě opravdu nic pořádného, žádné dobré upgrady ani z těch 20 starších sazenic, z 50 ani jedna xxl rajčenka, makadamie, anona, plumérie (možná langsat přišel, nebo minule)
    Farma - 1x jistá hruška anjou a žádná bugenvilea, aspoň 1 xxl slivoň a 1xxl kowhai

Už jednou jsem přestala kupovat a pak bohužel zase povolila, ale rozčiluje mě to čím dál víc. Nebráním se tomu být platící hráč, ovšem ten systém náhody, který je proti mojí farmě zaujatý, je značně demotivační a nechápu, proč si pořád platím za to, co nechci. Ovšem kdybych platit přestala, tak s mojí náhodou nemám z akcí získaných tajemniček nic a můžu si akorát sadit pšenici a chovat slepice.

A to teď přijdou hroši, mám doma asi 300 z polodrahokamů, dřeva, plyšáky - takže když budu chtít víc než jen jeden chlívek, musím koupit víc balíčků, no nevím, stovky měsíčně sice nejsou normální za malované pohyblivé obrázky, které mi ani off line nezůstanou, až ten cirkus skončí, ale dát tisíce??? No bude lepší si zaplatit nějaké hodiny u cvokaře, ať mě z toho vyléčí.

16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

flexka - já ti nevim, ale i u toho doktora je výsledek nejistý xDxD:eek: Ale zase by ses naučila třeba jógu, jako vedlejší produkt terapie ;)

17. babina51

babina51 Veterán fóra

Tak jsem po dlouhé době koupila na FA i BAHA,ale kromě bugenviela samé lištovky.Vsadila jsem si sportku tak snad něco vyjde.

18. paeij

paeij Rádoby autor

Koupil jsem 2x jistotu. Na farmě Hruška jen z jistoty, na Bahamě vypadla jedna Nolina, tak je mám 2x. Ostatní stromy standard, takže mimo pár XXL nic moc co bych nutně potřeboval a kvůli tomu jásal.

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. rampusak

rampusak Veterán fóra

flexka - cvokaři jedou na stejném principu, toč prašule toč. Dají ti antidepresiva, možná ta první skoro nehrazená tebou a nic, nebude to ono. Nevysadi ale přidají ti další. Znám človíčka co takhle skončil na 7 různých zachránců před depkou a neměl na jídlo, depky tak velké že to ze dne na den vysadil sám, prošel si peklem málo serotoninu pro mozek a žije od té doby bez lékařů. Sázej a prodávej, nakup si to na trhu a halt pošli farmářskou čest někam do kopru, protože náhodu neporazíš stejně jako blbce ne. Já mám v liště hodně tajemna a nějak nemám náladu si pokazit náladu, stromky mi kdysi čest nedovolila nemít a najednou rup, asi farmářská mrtvice a žiju. Hoď mi na trh klidně kukuřici já ji koupím. Ono chodit na psychoterapie a nebo do lékárny vyjde nastejno jako rvát prachy sem, povětšinu z toho nemáš nic, jenom divný pocit nenaběhla jsem si? Ostatním kapku štěstí, stejně podle mě hra skončí, tak nemá cenu bědovat.

20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem také koupila asi 15 kousků kowhai 2x XXL, pak se povedla 3 v pořadí bugenvilea dokonce jsem ráda i za ořešák XXL ten zatím moc nemám. Na Baha padl konečně toužebně očekávaný 2x ledvinovník :Djinak do 3tice rolinie a pak některé XXL ,XL vylepšení ale bohužel novinky se mě vyhýbají obloukem tak si musím počkat časem snad se podaří ....Janča

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.