Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj lubin1234,
    1 tajomná sadenička stojí 5 Florénov
    Peknú hru prajem

2. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

koupil jsem obě sady TS po 110 fl.a musím říci,že se mi to vyplatilo:na baha 1nolina,2rolinie,clausena,2ledvinovníky a dalšíXXLnapř grep,garcinie adalší,na farmu jsem dostal1Anjou hrušeň,2 bugenvilea,2dříny a další XL a XXL

3. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, zakoupeno 5 ks na farmu a na Baha. Na farmě kowhai xxl, třešeň xxl, jeřáb břek, dřín a Anjou hruška xD Na Baha ledninovník, kokos xxcl, kustovnice xxl, pitomba xxl a nolina xD No radost obrovská. Nedalo mi to a zakoupila jsem ještě po 2 ks na farmu i na Baha, když už se štěstí unavilo a přineslo mi obě novinky ;) Příjemný večer

4. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Koupila jsem 1 sazenici na baha a mám velkou radost-je to nolinaxD

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Lubin, mně zase připadá, že na FTP je myšleno daleko více, než dříve bývalo zvykem. V odměnách nebyly tajemné stromy a chlívky, jak je dnes už obvyklé, ale daly se získat pouze v akci TS a to jako premiový prvek hry pouze za floreny a i tak se kolikrát nezadařilo. Dnes má platící hráč jistotu, že novinku získá okamžitě a FTP je dána možnost ,že ji získá plněním akcí. Mě například nechávají chlívky chladnou, ale stromečky si vždy nějaké koupím. Spousta z nás si jednou za měsíc udělá "radost" já třeba koupi PSK za tři stovky a to pro své farmářské pohodlí, ale jde to i bez něj.

Naposledy upraveno: 19/8/16
  6. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Ria30. - Ahoj.

Teď stojí 5 FL, ale někdy stojí 15. ;)

Naposledy upraveno: 20/8/16
  7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Lubine, nevím, jak si tvojí reakci máme vyložit. Tajemné sazenice vždy stály a stojí 5 FL. Vždy je tam tento základ a sazenice - stromy nikdy nestáli 15 FL místo 5 FL. Buď si to pleteš s tajemnou stájí nebo jenom plácáš.

danda

8. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

mám obě novinky, jen rolinie mi stále chybí, při příští OaD vyměním za novou hrušku, pokud to půjde, zakoupila jsem ještě 3 sazeničky za floreny z kina, tak uvidíme, držte mi palečky....

9. anvan

anvan Dozorce fóra

Dobré ráno všem,
    mně se novinky obvykle vyhnou obrovským obloukem. Teď se mi na baha poštěstilo, noliny mi padly dokonce dvě po sobě, ale anjou hruška odmítá. Koupila jsem 17 sazenic a mám hromadu sakur a slivoní. Ty můžu tedy pomalu rozdávat....:(

10. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Pěkné ránko, tak nolina :Dvypadla i na baha z balíčku za 110f. Fajn hru všem a hodně štěstí ;)

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Koupila jsem 5 + 5. Minulé ani současné novinky se bohužel neurodily a další kupovat nebudu, musím trošku šetřit, tak holt počkám, až si ke mně cestu najdou. Ale nijak mi to nepokazilo radost ze zjištění, že už za tři dny si sama budu vařit MJS! :D

12. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

U mně jako obvykle;);)

Měl jsem jen 3+3 (páč hraju bez kupování Fl.) a tak jsem rozšířil lištu o stromy,ze ktrerých bych mohl vysázet álej až .....(nebudu psát kam,abych někoho neurazil:p:p)

Viz příspěvek výše----kdo si počká ten se (možná) dočká xDxD

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Někdy vyjde novinka pěkně draho než se urodí i kdyby 1 sazenička stála 5 florenů tak novinka může vyjít stejně jako celý balík. Štvou mě nové časy u stromků, klasika 12 hodin a až to bude XXL tak kolik viz. sloní noha na baha - pokud to jednou bude up? Dělají v tom ťamani trošku bordel, ale pochybuji že je názor nějakého Pučmelounka nebo Rampusaka bude zajímat. Hezké ránko a hodně krejcárků z dekorace v tom místě X...raději bez komentáře.

14. kotule

kotule Pilný autor

Dobré ráno, z ranní sklizně 2x jabloň xxl a na Baha amherstie xl a nolina. Více štěstí pokoušet nebudu :) Všechny sazeničky co jsem koupila byly za 5 florenů

evainfo tohle ocenil(a).
  15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jsem koupila 2 a 2 sazeničky, ale novinka žádná. Na farmě sakura XXL (mám jich už 5) a dřín (ten potěšil, měla jsem jen 1). A na Bahamce to je trochu rozčarování, protože z obou vyšla garcinie XXL. Tak třeba příště :)

evainfo tohle ocenil(a).
  16. abc23

abc23 Komisař fóra

Na mě štěstí taky nesedlo..
    5+5 a novinka žádná, klasika sakury a slivoně xl a xxl.. aspoň na baha vyskočila xxl plumérie a grepy, 2 rolinie, zatím jsem měla jen jednu
    a dnes ráno 5+5 odtajněno a taky nic z novinek.
    takže šmitec, nejsou fl.. počkám si na příště, trs bugenviel taky nemám a úkol spořádaně čeká v družstvu, nikam neutekl 8)

evainfo tak co, máš ji (sloní nohu) tam? :D;) snad se zadařilo..

jana563, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  17. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky na dobrý, teplý a slunečný den! U nás tedy lehce podmračený - uvidíme. Ze sazeniček na baha - amherstie xl, grep xl, ledvinovník a clausena. Z jedné zapomenuté accai xxl. No, nejsou to zase tak špatné stromky, ale... A víc florenů frcat nebudu, stačí.

evainfo, skalara.v a michalka59 tohle ocenili.
  18. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Doufám,že vydržím a nic nekoupím,kvůli jedné novince kupovat 30 zbytečných stromů...... a jináč,tý němčiny mám plný zuby.A včera ráno v němčině i fórum :-(

evainfo, pavca67 a michalka59 tohle ocenili.
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já si nestěžuju. Koupila jsem 18 sazenic (7x farma a 11x Baha). Hrůša i nolina se po jednom exempláři objevily :inlove:
    Navíc dorazila i rolinie (konečně :D) a ze zapomenutých sazenic v liště se vyloupla ta bunge...něco :D. Clausena, dřín, břek 2x :D. Potěšily i dva grepy XXL, javor cukrový xxl a liči XXL. Nad 3 amherstiema, byť xxl a jedné xl jsem už nejásala. A lokvát xl taky nepotěšil. Jo a švestička xxl docela bodla, bo mi ty švestky pořád někdo žere. Nebo na ně chodí nějaký sused, co vlastní palírnu o_O Kdož ví...
    Možná ještě něco koupím, uvidíme ;) Ať se daří

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

abc23: .... no nějaká "sloní noha" mi podupala akorát chilli papričky na plantáži xD ... ale určitě to nebyl stromeček :eek: tak nic, no jsem ještě nasadila 10 sazeniček .... to je tak napínavé ;).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.