Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Nezmarko, ahoj, díky, už je to jasné, dnešní akce, která poběží od pondělka, mi přinesla odpověď - byla jsem jen o nějakou chvíli rychlejší. :eek:)

2. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

"Super úkol" polovina plodů z Baha, maximální množství nových plodů, ale v odměnách jen hvězdičky a ani jeden banán. Fakt spravedlivé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

k.vitek, charlie.b46 a pavca67 tohle ocenili.
  3. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tajemky jdou mimo mě, nechce se mi kupovat. Mám skoro splněné úkoly i s těma které nemám, když nejsou šlechtěnci tak to rozfrcám takhle. Počkám až bude více novinek a pak co tajemno to pro mě prásk! Hezké odtajňování. Martina

4. Levlef

Levlef Baron fóra

Já se nějak nemůžu dopočítat... pokud mne 1 strom stojí 5FL, tak v balíčku 15 stromů by mělo stát 75 FL (né-li méně), ale stojí 110 FL a navíc bez záruky, že novinku získám? Není tak jednodušší si koupit 15 stromů ... případně teda 22 kousků za těch 110 FL? :)

Edit_ utrácet nebudu, koupila jsem 2 + 2 a stejně to bud ek ničemu, počkám si na hrochy

Naposledy upraveno: 19/8/16
  5. pavca67

pavca67 Expert fóra

koupila jsem si po 5ks a mam nové stromy sic po 1ks ale to stačí hlavně že je mám :)

6. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

tak se mi také poštěstilo mam obě novinky koupola jsem take jen po 5ks ale na bahama jsem ještě přikoupila 5 ks tak mě to zas tak moc nestálo ;)

7. brony

brony Pisálek fóra

Poněkud pozdě jsem si všimla jak je balíček za 110 florenů nevýhodný.Dost mě mrzí, že jsem ho koupila.

pavca67 tohle ocenil(a).
  8. DandyV

DandyV Rádoby autor

Je možné ještě získat ty stromy z akce ovocný trh? drmek, hloh, tamaryšek a albízia?

9. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj DandyV, momentálne nie. Možno ešte niekedy RT dá možnosť ich získať. Treba sledovať Oficiální oznámení a Akce.
    Peknú hru prajem

10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky - ze zapomenutého atlasu má dřín a z nových: dřín, lokvát xl, slivoň xxl a hrušeň anjou. Na baha zatím nevím, neb jsem opět zapomněl zasadit. Také tam jsem koupil 4 sazenice. Víc nekoupím a basta fidli. Všem, kdo mají novinky - gratulka. No a ostatní? Také se jednou dočkáte...

11. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

Tak jsem koupil po 10 ks na bahama a normál a mam z 10 kousků jeden Anjou hrušeň a na bahama nic jen to co už mám.tak jsem koupil ještě po 10 ks na každý

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  12. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak ja zatim koupila jednu na baha-garcinia XXL
    takze zakoupena jeste jedna na baha a uvidime
    zbytek setrim na hrosika

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  13. rosik01

rosik01 Perspektivní autor

Hezký večer všem farmářům,koupila jsem balíček s 15 stromy a vypadla jedna anjou hruštička:D,xl kowhai a zbytek je v liště. Baha bude až ráno, tak všem přeji šťastnou ruku při odtajňování:)

Trepifajksl, lubin1234 a evainfo tohle ocenili.
  14. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Levlef, Brony, on ten balíček za 11O není až tak nevýhodný , protože tam máš dvojnásobnou šanci získat novinku. Mně se zatím víc dařilo s balíčky za 11O, kdy jsem dostala novinku i vícekrát, než s velkým balíčkem, kdy jsem získala pouze tu jednu garantovanou. Odtajnila jsem " urychlene" a z balíčku jsem dostala nolinu i grep xxl. Navíc 3x rolinii a jako bonus garcinii, acai, baobab a amhersii v xxl. A to jsou stromečky, které vítám, společně s řemesly a mazlíky mají zajímavý bodový přínos:)

Naposledy upraveno: 19/8/16
  15. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

ako dakujem, kupila som na istotu a teda okrem istotneho noveho stromčeka nič mocccc

evainfo tohle ocenil(a).
  16. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Abych to shrnul.
    jsem FTP (Free To Play) hráč, to znamená, že všechno mám jen z akcí atd... a nic si nekupuju, farmu odklikávám ručně.
    FLoreny si také nakupuju (jak jsem už zmínil), a na kontě mám teď čistou 0, takže si nemohu koupit TSazenice, a ani mi to nevadí.
    Bigpoint bude stále přidávat nové stromy které jsem ani nikdy neviděl ani neslyšel, za 15 FL. (Samozřejmě aby na tom co nejvíce vydělal) a na FTP hráče nemyslí, teď můžete řikat, že někdo si může šetřit na TSazenice a je taky FTP. To může, ale pak si nemůže koupit skoro nic jiného (ikdyž Jabloň XL si koupí ten hráč za pár KRejcarů ve Farmářském domě), když 1 TSazenice stojí 15 Florenů.
    Za 15 Florenů Jabloň XXL je "super" nabídka. Jestli si budu někdy něco kupovat, tak to bude možná SK a kombajn, jinak nic víc.
    Dávat reálné peníze za TSazenice fakt nebudu. Takže tyhle novinky ignoruju, stejně budou někdy v akci nebo někde jinde a stejně si mohu koupit na trhu.
    Někdy mi připadá, že si RT ty názvy stromů vymýšlí. :D
    Už se více v tomto vláknu nebudu vyjadřovat, jenom kdybych získal někdy nějáký strom, který je "vzacný".
    jsem hrdej, že jsem FTP hráč a dostal jsem se do lvlu 90. :)
    Mějte zbytek dne. 8)

17. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Nekupuju - nemám štěstí na novinky. Ještě že mám štěstí v lásce ;)

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) lubin1234 - obě naše farmářské novinky existují i v reálu, nejde o vymyšlené názvy ... jinak jsem něco koupila a již jsou vysazené

19. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Dlouho jsem sazenice nekoupil, dnes jsem se rozhodl vzít 30+30, jelikož je tam naposledy Dřín a Clausena, od nichž jsem neměl ani jeden kus stejně jako od ostatních, novějších. Dopadlo to takto:
    4x Dřín, 2x Břek, 2x Bugenvilea, 0x Anjou
    2x Clausena, 2x Ledvinovník, 0x Rolinie, 2x Nolina
    Kvůli mega dni budu sice ještě Floreny kupovat, do sazenic však už tentokrát investovat nebudu. Anjou a Rolinie snad padnou někdy jindy.
    Fajn den přeji a hodně štěstí se sazenicemi.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) sem tentokrát koupila malé balíky, na farmě získala jeřáb břek, anjou hrušeň :p kowhai XL i XXL a ostatní lišta a na baha makademie XXL (neměla), grepů plno, několik clausen, ale novinka nolina (sloní noha) žádná o_O ... sem dala ještě 5 sazeniček a ráno ji tam určitě najdu xD ....

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.