Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. lumat85

lumat85 Osvícený autor

no vždyť jsem to psala, že se do toho teprve pustím.....koupila jsem 8 ks na baha a mám dvě novinky, taky jsem koupila ještě 8 ks na farmu a tam čekám a 21,30. :p

A protože mám zánět čelisti ( to prosím pěkně po úterním hloubkovém čistění ) a zítra ráno mě proto čeká opět zubař( jestli mi nedá injekci, tak mu asi pár zubů vykopnu) a huba už mě docela otéká a škube čím dál tím víc, :cry:tak si asi zasloužím něco pro radost a koupím ještě po balíčcích. Je mi šumák co padne, stejně to většinou při akci podaruju. Baví mě to odkrývání a někdy i ten několikavteřinový vztek. Pak si řeknu neva, bude aspoň pro mladé farmáře.

No nic přátelé farmáři...jdu do sebe kopnout hrst prášků a přežít noc.....odcházím, zítra podám raport;)

tydýtková: díky za info, tak jsem zjistila že rajčenka mi dávno roste, já se orientuju spíš pohledově,xD taky si už názvy všeho nepamatuju

2. elbedna

elbedna Znalec fóra

Díky všem za pochopení a útěchu.
    Ale hlásila jsem, že ta hruška byla xxl.
    Matlafous123 díky za práci s tabulkou.

matlafous123, Květa54 a jana563 tohle ocenili.
  3. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak trs bugenvilei po 7 pokusu,tak jsem za 210fl koupil jistotu -jablko rolinie a protože mám i dračinec a štědřěnec tak mám vlastně úplně všechno a brzy bude z úkolů kombajn na 48 hod a bude pohoda

4. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

jen tak jsem si vzpoměl na začátek mého farmaření kdy TS byly 1x za 3 měsíce a já se na ně těšil nyní to beru jako součást hry.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jsem ve slabé chvilce koupila ještě 1+1 po 5 fl a výsledek: sakura xl :wuerg: a baobab xxl - ten by ušel -.-
    Naštěstí mé konto vypadá takto [​IMG], tudíž není co řešit ;)

6. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

tak se nepicnu hurá mám obě novinky a 300 fl fuč:cry:

7. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Tak se píše,že nelze získat XL upgrade a já už jsem na dvou farmách z tajemnice dostala XL baobab:sleepy:

8. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Taky hlásím XL sakura a XL jeřáb

9. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

romanafa: viz OFI: Již nelze získat běžné stromy s upgradem XL. A je tam i jasně napsáno můžeme získat Baobab XL. To stejné platí pro naruto 2002.

10. romanafa

romanafa Vycházející hvězda fóra

Tož jsem pěkná trubka,asejc jsem to špatně pochopila,musím čísti pečlivěji,omlouvám se;)

Květa54 tohle ocenil(a).
  11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký večer, dnes v práci byl takový fofr ... jsem zapomněla na den BZ o_O vždy dávám 8 FL za 2.90 Kč .. sem si nemohla nalepit na počítač lísteček "11 hod. BZ", by mě šéfík poslal asi na pohotovost xD :p no a odešel až o půl dvanácté :cry:

Tak jsem si včera večer koupila balíček na farmu a ráno kromě jedné jistoty byl dřín 2X, lapacho 3x, jeřáb břek a ostatní lištovky.
    Mě to nedalo a ještě přikoupila 5+5 za deset a na Baha byla clausena, amherstie XXL, mangostan, ledvinovník a další rolinie :inlove:
    na farmičce javor XXL, oliva XXL, dřín 2x a další bugenviela :inlove: ... díky slevě na FL to bylo lákavější :p ..
    Moc držím palečky, ať má každý alespoň jednu novinku ;)

12. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Za mne jsou "výherci" lubin1234 a elbedna. Při OaD mají u mne stromek dle vlastního výběru a mých možností. Hlavně ať se nezapomenou ozvat.
    Jinak z dalších tajemniček mám novinky, ale těch florenů co to stálo. Toto bylo za mne druhé tajemno, které mne vyšlo hodně draho, takže pro příště budu hóódně uvažovat jestli se budu účastnit, nebo podpořím řady těch, co odolali a nekoupili.

13. kotule

kotule Pilný autor

Tak mi to nedalo a koupila jsem ještě dvě a mám druhou bunganvilii a amherstii xxl :)

evainfo a čokýna68 tohle ocenili.
  14. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

gratuluji všem, co vykouzlili novinky. Mně se podařilo získat l ks Rolinie na Baha, jinak xxl baobaby, xxl sakury atd. No co, alespoň l novinka. Hezký den

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zitra nam zacina nova akce, takze je nejvyssi cas uzavrit tuto. Kdo jak hlasoval a kolik kdo ziskal bodu vidite v tabulce. Mimo zucastnene pridala hlas i danda-vnovis (a to pro: Lomnicku, lumat85, vineu05) a kiki2305 (pro Lomnicku, elbednu, babcu2011) - hlasy jsou zapocitany, obema diky.

Vysledek je prakticky jednoznacny, cena utechy nalezi elbedne s 13ti body! :)
    Na druhem miste je Lomnicka (9 bodu) a hned v zavesu na miste tretim (s 8 body) babca2011.

Elbednu poprosim, at si vybere clausenu nebo jerab brek. V pripade, ze jich mas obou dost se muzeme domluvit na jine napr. lapachu, drinu, mangostanu a ja nevim co jeste je tam z poslednich novinek, co uz by mohlo jit posilat (nebo co ti chybi a mam).
    Nezapomente do me nasledne, prosim, nekdo pri OaD kopnout, abych poslala (co si nenapisu, to zapomenu).
    Vsem mockrat diky, ze jste se pridali, i kdyz vysledky nas vsech opravdu nejsou v konecnem vysledku zrovna ohromujici! ;)

16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Tak já jsem nějak škudlila.Koupila jsem 4x4 stromky.Dneska je teprve odkryla.Sice floreny ještě byly,ale nějak jsem v novinky stejně nevěřila a balíčky nekupuji.Měla jsem pravdu a z javoru cukr. a sakury xxl a podobných stromů jsem sice nenadávala,ale stejně šly do lišty.Jediná opravdová radost byl ledvinovník,z 8 stromů to byl docela úspěch.A ještě jsem si na kole štěstí vytočila růžové koníky.Celkově tedy dnešek docela dobrý den xD

skalara.v, kiki2305 a matlafous123 tohle ocenili.
  17. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Matlafous, moc ti děkuju za tvou iniciativu. Vždycky mě zajímalo, jak by asi vypadala statistika našich výsledků při tajemničkách. Zúčastnila bych se každopádně, i bez vidiny nějaké odměny. Věnovala jsi tomu čas a um, já například, když bych měla tvořit tabulku, tak se vyděsím jen při té představě. Sice toho moc nemám, protože floreny nekupuju, hraju zadarmo. Ale až bude OaD, tak bych ti ráda poslala nějaký dárek, domluvíme se, určitě se ozvi. Díky moc. A Elbedna gratuluju k vítězství.

skalara.v tohle ocenil(a).
  18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Lomnička Neni vubec zac (a diky), taky jsem byla zvedava co z nas vypada ;) Pri OaD se urcite ozvi.... vazne nic nepotrebuju, jsi hodna, ale vy tri si vic stesticka zaslouzite a u me plna lista stromu a haveti bude aspon k uzitku a radosti jinde :)

tydýtková, skalara.v a Tygřice1970 tohle ocenili.
  19. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Promiňte, jestli se ptám zbytečně, ale nikde jsem žádné info zatím nenašla. V obchodě se mi objevily spousty neznámých plodů stromů (no, spousty, čtyři jsem napočítala - hložinky, květ albízie, plod drmku, semínka tamaryšku) a já jsem nikde nezaznamenala, že by se s nimi něco chystalo ani že by se tam objevily omylem v předstihu. Jsou tam už několik dní a já teď nevím, jestli mi někde něco neuteklo. Poradíte?

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Auvajsik,
    nic ti neuteklo, pravděpodobně zase vypustili dopředu plody stromů, které hodlají teprve zařadit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.