Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

dadunek, elbedna, lumat - bez určení pořadí. Je to subjektivní, no ale jinak to nejde.
    Já potom koupila ještě 15 sazenic za 5 a mám 1 růžovou novinku - už se ani nesnažím si ty názvy zapamatovat, zbytek do lišty, kromě jednoho žlutého lapacha.
    lumat: rajčenka je na Baha, jeden z těch nově přidaných stromků.

2. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem nakonec dala ještě něco na Farmu no nevím asi 2 hodky a budu vědět :( nic se nedá dělat jsem napnutá jak struna snad už naposled by ta jedna novinka mohla padnout ;)Překvapení je vrtkavá věc někdy se mu nechce a někdy přijde snad nesejde z cesty .... Janča

evainfo, monsaf a matlafous123 tohle ocenili.
  3. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak na farmě na první pokus bugenvilea
    to je milé. na baha zatím nic. jetě něco koupím

4. immortal67

immortal67 Expert fóra

Takže ještě ted se z toho vzpamatovávám z 22 baha mám 6 rolinie a z farmy dokonce z 15 stromů 7 x bugenvilie s tím,že ted jsem sklidil poslední 4 stromy a všechyn 4 ano všechny jsou bugenvilie,tak nevím,bud mě to zmitzí,že to byla chyba,nebo ten ***** nahoře nebyl doma.takže koupeno po jednom balíčku za 110 FL + 6 solo na baha a výsledek 6+7 novinek.Tohle se mě za cca 5 let co to hraju nestalo.

5. luka149

luka149 Zelenáč fóra

tak švestkaxxl ,hruškaxxl,tamarinxl,hrozny moře

evainfo tohle ocenil(a).
  6. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Jo je tam no to koukám jak něco oči mě málem lezou ven je tam a hned 2x konečně Bugenvilea to jsou někdy ale napnuté i nervy uf jupí jupí jsem fakt moc ráda:music::inlove:kéž by se zadařilo všem aspoň novinky moc moc držím nejen palce ;)Janča

7. abc23

abc23 Komisař fóra

Hezké nedělní odpoledne přeji,
    netušila jsem o vašich plánovaných průzkumech co se týče tajemnic
    Rozhodla jsem se koupit až dnes ráno 4+4 za 10fl (už jsem kdysi kupovala se zvýšenou šancí a podařilo se)
    No a tenkorát baha pro mě 100% úspěch - Rolinie a vše xxl kustovnice, garcinie a acai
    a farma fakt velký nadělení - xl a xxl sakura, těch už beztak mám požehnaně, lokvát xl ani nepočítám kolikátý a žluté lapacho..
    tak možná zkusím ještě polechtat ty ts na farmu ale jen jednu otočku, kterou sklidím večer.. jinak balíčky stromů ne-ku-pu-ji

8. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Po otevření zapomenutých výběhů se mi na baha vylíhla červená panda, tygr, mravenečník a růžové pandy. Samou radostí jsem se rozhodla pro balíčky stromů po 210 FL. Mimo jistých novinek na baha jen 2x ledvinovník, 1x clausena a 2x mangostan, na farmě jedna bugenvilea navíc, pak 2x lapacho a 3x dřín, jinak vše do lišty. Příště asi zase zůstanu při zemi.

Naposledy upraveno: 26/6/16
  9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Odolávam-odolávam ešte som nekúpil ani mäkké f ani nekúpim.Netreba mi stromy čo by išli hupky-dupky do lišty.Vám čo padli novinky gratulujem a tým čo ešte čakajú na ne tak vám ich zo srdca prajem ;);).

10. papulice

papulice Veterán fóra

to si dělají srandu,koupím si sazeničky za 10 florenů aby byla větší šance a ejhle jeřáb a magnolie atd.na baha amherstie a baobab,toho mám plnou lištu,takže milý RT,již nikdy více ze mne nic nedostanete....>:(:cry::mad:

.mama789., Trepifajksl a elbedna tohle ocenili.
  11. Lomnička

Lomnička Rádoby autor

Obdivuhodná tabulka, díky za ni. Zdá se, že nám přistálo hodně slivoní trnitých a amherstií. Co z toho pro mě vyplývá, je, že kupování jakýchkoli tajemnic je velmi neekonomické. Jediný klad je ten adrenalin. Já moc nekupuju, ale nyní vidím, že bez toho adrenalinu se teď lépe obejdu, zvlášť proto, že následuje zklamání. Ale vlasy z hlavy si nervu, hraju pro radost a realné peníze jsem přestala do toho dávat hned v 1. roce hraní.
    Jako špatný, horší, než můj, vidím výsledek u Trepifajksl, TheMike2, elbedna. A je to subjektivní.

12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zacina se nam tu svadet pomerne lity boj o prvni misto utechy... tohle bude jeste zajimave! ;)

skalara.v, Trepifajksl a monsaf tohle ocenili.
  13. maja.rada

maja.rada Magnát fóra

Balíček baha =jedna jistota + jedna "ledvina" ale ty už mám, tak že vyhozené floreny.Kdy už nam nabídnou novinky (i stájí ) po jedné, byť za vyšší cenu

evainfo, Trepifajksl a monsaf tohle ocenili.
  14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tentokrát se vůbec nedaří na farmě, na bahamě splněno. Málokdy to nechám na příště, ale tentokrát fakt jo, už mne to moc nebaví čekat na jeden jediný stromek. Bude snad z nějakých úkolů, nebo se poštěstí příště ;)

15. pavca67

pavca67 Expert fóra

čarodějka007 to ja vím jen jsem doufala že tam aspon jedna bude

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Gratuluji všem, co mají novinku! Já statečně odolávám, a budu čekat, až je dostanu jako odměnu. :)

17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Trepifajksl to jsi teda silná povaha....já se tentokrát rozhodla experimentovat s nákupy po pár kusech z různých míst a na Baha se mi to nevyplatilo. Na farmě mám bugenvilii dvakrát, ale rolinii ani jednu. Takže jsem na sebe dost naprdnutá - když vím, jak se projevuje "náhodné šťastné číslo" na mé farmě, měla jsem koupit balíček za 210 a měla bych aspoň tu jednu tutovku. A těch 11 xl tamarindů by mě tolik neštvalo.....holt jsem bůůů, ale příště už toto neudělám 8)

18. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,na farmě se nedařilo,z koupených 21 tajemnic žádná bugenvilea:(,ale na baha z koupených 11 -hned 2 rolinie a můj první ledvinovník:).

19. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý večer, po zkouknutí výsledků našeho mini testu, to tedy žádná hitparáda není. Dá se říci nic moc, spíš nic než moc;). Jinak já osobně hlasuji pro tyto farmy: Lomnička,lumat85 a elbedna. Jinak všem hezký večer

matlafous123 a evainfo tohle ocenili.
  20. jana563

jana563 Dozorce fóra

The Mikev,El bedna a Babča 2011.To je moje hodnocení

matlafous123, Květa54 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.