Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Nezbývá než souhlasit s Lomničkou, taky lumat si asi nevejská blahem a vinea taktéž :) je to ale dost subjektivní.
    Z mého pohledu zase tito to odnesli dost špatně.
    Snad se jim bude příště dařit lépe,. tentokrát sem taky šla do kusovek, nechtělo se mi vyhazovat za balíčky,. takže se taky možná podivím.

danda

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Ctěné RT, opět se nepovedlo....a už si udělejte pořádek v logistice. Jasně jsem si objednala na baha rolinii - je tam i obrázek jak v zahradnickém katalogu, tak by to měl zvládnout i méně kvalifikovaný skladník. Tak naposled...a ne že tam zase budou samý tamarindy :(

A místo vrtačky jste dodali včelí královnu - co s tím? Královna nemá žihadlo a i kdyby měla, na stavební práce se použít nedá....

3. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

No tak ja skúšam nadalej po kusovkách BAHA mangostana už druhá čo som rada--amherstie XXL 2krát inak tamarind XXL ten mi stále padne ale na FARME sa mi zadarila jedna novinka.:)
    ..kúpila som 5krát po 2kusy,,,možno takto budem kupovať pred tím som nemala také šťastie;)vždy mi novinky padli ked už bola sezona nových tajnášovxD
    Prajem všetkým slniečkovskú nedelu a hlavne držím palšoky:)

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak jestli můžu skromně přidat názor - podle mne dopadla nejhůř dopadla Lomnička, na paty jí šlape dvojice elbedna a babča2011. Ještě další asi nevýskají nadšení, ale tito tři asi mají důvod k mrzutosti největší.

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Z mého pohledu je na tom nejhůř lumat85 a dadunek...

6. lumat85

lumat85 Osvícený autor

Čusík.....v první řadě matlafousce patří hlubokosklon za precizní tabulku a nápadxD

Za mě: lomnička, elbedna, babča ( nejsem schopná si vybavit co je rajčenka) no je tam ještě pár adeptů, ale je to tak, jak psala skalarka.v....je to hodně subjektivní, podle toho, kdo co už má. Já na stromech docela ujíždím, všeho mám dost a dost, jdu vždy jen po novinkách;)

No, já akci ještě nevzdávám, pokaždé mi nakonec novinka padne. Zatím jsem koupila jen ty 2+2, a dneska se asi teprve pustím do nákupů.

7. anvan

anvan Dozorce fóra

Matlafousku,
    já jsem včera byla juchat, takže jsem se neozývala....(raději, haha). měla jsem koupených 12 + 12 tajemnic, ty první 2 na farmě jsem odtajnila za floreny, nedočkavec nedočkavá. A výsledek znáš. Pak jsem odtajnila na baha asi 5 nebo 6 za floreny, kromě clauseny nic zajímavého, jen xl stromky, které nemůžu ani vidět. Jsou naprosto k ničemu, ten kratší čas stejně nedokážu využít, to bych musela být na farmě nonstop, nespát a jen klikat...Ale ve zbývajících jedna novinka byla. Na farmě se mi taky jedna novinka objevila. Dokoupila jsem ještě 6 + 6 a nechala je v klidu uzrát. Mám druhou novinku na baha, takže podtrženo, sečteno: celkem 36 tajemnic, z toho 1 novinka na farmě, 2 na baha. Ze zajímavých clausena, ledvinovník, acai xxl, 2 břeky....
    Takže nějak do vašeho testu 2+2 nezapadám..ale s tajemnicemi jsem docela spokojená!!!

8. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Hezký den, na baha mám sice novinku, zato na farmě bída, vesměs XL stromy a to několik stejných nebo ty, kterých mám deset a více. Přitom jsem měla kusovky za 5 i za 10 fl. Už to nebudu tentokrát dál zkoušet, nemá to stejně cenu.

9. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Hezké dopolene:) tak tabulka naprosto úžasná:D:D:D já věděla že jsi ta účetní od Babiše a máš vše v malíku;);)Přiznávám že jsem FL koupila a mám jak jinak všechny novinky ale 215 Fl:cry::cry:
    Nejhůře asi dopadla Lomnička a babča2011 při OD jim ráda něco pošlu;) Takových dřínů mám opravdu dost:p. Odjíždím směr lékárna něco na mě leze:(:(. At se daří kdo si ještě troufá;):D

10. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, tak jsem zakoupila 5 a 5 - moruše xxl, slivoň xxl, sakura xxl, lapacho a katalpa xxl. Na Baha rolinie, tamarind xxl 2x, mango xxl, clausena. Nedalo mi to a na farmě vykvetli ještě jedle xxl 2x a lokvát xl a konečně i bunganvilia (tu jsem pořídila za 10 florenů). Na Baha potom ještě cestmína xxl, garcinie xl a mangostan. Florenů mám zatím dost, uvidím jestli odolám dalšímu nákupu. Novinky mi mám, ale pokušení veliké ;)

11. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

lumat85 ;) Dekuji... napad mi vlastne vnukla pechfoglova svou vetou: "Teda matlafous, ty jsi bezdůvodný optimista: Koupíš 2+2 kousky a věříš, že se ti z nich vyklube "žůžovej" a v zavesu monsaf. Abych to objasnila - ja tomu opravdu verila, protoze mam urcity zpusob porizovani TS na sve farme overeny, zatim fungoval. Pokud bude mit nekdo chut jej znat a ja se prasknu, pak doufam, ze to nebude mit vliv na jeho dalsi funkcnost 8):D

anvan Ja te radsi nenahanela, protoze mi bylo jasne, ze nejspis juchas nekde u sousedu, takze diky za doplneni ;)

monsaf Hruza a des me jima pri te predstave - pan BÚ s nama a zly pryc! xD Brzke uzdraveni preju ;)

Nakonec pridam svem subjektivni hodnoceni:
    babča2011
    elbedna
    Eliter
    .... a vyckame na vyrok zbytku ucastniku zajezdu xD

12. pavca67

pavca67 Expert fóra

nedalo mi to a koupila jsem si balíček podivuhodnych bahama stromu za 110fl ani jedna novinka pěkně hnusně vyčurane RT :cry:

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pavca67 záruku na novinku máš jen v balíčku za 210 florenů - stačí pořádně a pečlivě číst

matlafous123 tohle ocenil(a).
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pavca67 Myslim, ze to tam mas jasne napsane aneb....

"15x podivuhodný bahama strom “Waiheke” plus, zakoupíme jej za 110 Florenů na Bahamaramě v levé liště symbol červeného košíku (Ovocná školka). Upozornění: podivuhodný bahama strom “Waiheke” plus má nastavenu dvojnásobnou pravděpodobnost získání nových stromů, není však garantováno, že v rámci tohoto balíčku novinky získáte!"

... tak proc mluvis o vycuranosti?
    Nejak mi stale unikaji tvoje obcasne komenty na foru - vicemene si sem chodis jen stezovat (bud mas problem s padatky, ale nic pro jeho vyreseni nedelas nebo mas problem s TS, ale poradne nectes).

15. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

Díky za upřesnění mojí hlášky,samozřejmě jsem to myslel takto,ale jsem už postarší osoba a špatně jsem to napsal,

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky! Tak jsem se konečně dočkal! Padl mi dřín a lokvát xxl. Na baha už to tak slavné nebylo, kakaovník xxl, tamarind xl. A byly to ty dražší sazeničky po 10 fl.. Teď mi cloumá kontem chuť získat novinky. No, snad to ustojím...
    Matlafousku, díky za tabulku. Můj subjekt. názor je: elbedna, babča2011 a jana563. Ale fakt je to jen o tom, kdo které stromy raději. Mi třeba nevadí hruška, ale v xxl formě. Obyč by mne už taky celkem nakrkla...
    PS: Matlafousku, Monsaf a Michalko59 - tímto se ruší nabídka dřínu od vás. Jeden mi bohatě stačí... Je více nešťastníků, kteří jej ještě nemají a budou rádi, když si na ně vzpomenete...

17. babajaga.x

babajaga.x Pisálek fóra

Ahojky, přidávám se k hlasování (bo spíš "střelbě na slepo", anžto protože nevíme, co kdo má či nemá :music:)
    prdelka
    lomnička
    elbedna
    (... a jestli jsem měla hoooodně křivý lauf xD, tak při OD taky něco věnuju)

Květa54 a evainfo tohle ocenili.
  18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Hodnocení:elbedna, Lomnička, babča2011

Opravdu subjektivní hodnocení, protože já bych byl třeba za další žluté lapacho rád a břek je můj první ...a vážně vyrostla obyčejná hrušeň?

19. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Krásnou neděli přeji...
    Minule jsem měla s pluskovými balíčky štěstí, tak jsem do nich šla znovu. A výsledek? Fantazie! Opět nelituji utracených florenů- takhle nějak by to mělo vypadat i nadále...

FARMA- 1 balíček plus: 4x BUGENVILEA, břek, dřín, 2x lapacho, sakura XXL, slivoň XL, slivoň XXL, 2x jeřáb XL, 2x jeřáb XXL
    BAHA- 2 balíčky plus: 4x ROLINIE, 3x ledvinovník, 6x clausena, 2x mangostan, baobab XL, 2x baobab XXL, 2x amherstie XL, 2x amherstie XXL, 2x garcinia XXL, tamarind XXL, 2x mandarinka XXL, guava XXL, fíkovník XXL, hrozen moře XXL

Z prvního balíčku na Baha jsem měla jen jednu novinku, tak jsem zkusila ještě jeden a z něj na mne vykoukly hned ze začátku 3 rolinie za sebou... Až mi z toho spadla brada... [​IMG]

20. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Já si taky koupila balíček na farmu za 110 Florenů a byla tam tam slivoň XXL. Zbytek do lišty a ani jedna novinka. Pak 1 ks a byl ořešák XXL. Koupila jsem ještě jednu a ta bude za čtyři a půl hod. Na Baha mám taky jednu a na tu taky čekám. Pak napíšu, jaká hrůza byla.
    amherstie XXL a jeřáb XXL - žádná sláva, ale mohlo být hůř

Naposledy upraveno: 26/6/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.