Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

čarodějka007 promińo_O já jsem tě fakt nechtěla naštvat:oops:je mi to líto:cry:
    stromy mě taky chybí, už ani nevím,jak se jmenují,do úkolů raděj nelezu, nemá mi kdo zavolat sanitku a kocour se to nechce naučit, má mě "na háku":p;)

Trepifajksl a matlafous123 tohle ocenili.
  2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 já se umím dost ovládat, ale jestli se ty výsledky budou opakovat i v další dávce, tak už za sebe neručím :D. V mém věku jsou taková překvapení zdravotním rizikem a proto není dobré v sobě negativní emoce dusit :pxD

dasa1143, v pohodě :), jen frflám, že mi nevyrostly nové stromky, jako každý správný farmář závislák :D

3. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Pěkný sluneční den všem, tak za těch několik let co farmu hraji, se mi dnes konečně podařilo získat za 10 FL úplnou novinku, na Baha sice ne, ale i tak mám obrovskou radost:D. Všem Vám taky přeji úspěch.

4. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Kúpila som 1+1 a na Baha mi vyrástla novinka strom biribá,na farmu jedľa xl.Na farme rastie ešte 5,snáď bude novinka.

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Hmm tož to jsi jediný hráč této hry co v chrámu získává stromy, bo ostatní nešťastníci si pouze odemykají možnost je pěstovat a pak si je musí koupit za krejcary nebo Floreny (to podle toho zda jin stačí základní strom, XL nebo XXL).

dannger11, Trepifajksl a dasa1143 tohle ocenili.
  6. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak i ja jdu se svou troskou do mlyna
    nejdriv zakoupeno po 1 plus sazenici na baha a na farmu- novinka neni
    pak zakoupeny 2 sazenicky na baha - novinka opet neni, ale potesila clausena , kterou jsem nemela
    ted jeste zakoupeny posledni 2 sazenicky na baha, zasazeny a uvidi se
    novinku uz asi necekam, ale mohl by se vylihnout ledvinovnik, ktery si ke me jeste nenasel cestu

tak z tech 2 poslednich-2x tamarind XL

Naposledy upraveno: 25/6/16
    evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  7. elbedna

elbedna Znalec fóra

Ách jo,jsem nepoučitelná
    Nakoupeno z časomíry a prt a vořech.
    PapajaXXL, AmherstieXXL, to by šlo, ale na farmě Hrušeň XXL a Sakura XL:cry::cry::cry:

evainfo, matlafous123 a Trepifajksl tohle ocenili.
  8. Koulička1

Koulička1 Aktivní autor

Nekoupím a nekoupím - koupila jsem.
    Na BAHA Tamarind XXL a GarciniaXXL, na farmě SakuraXL , ale vynahradil to Dřín který jsem neměla.

9. dadunek

dadunek Aktivní autor

Podlehla jsem a koupila 2 + 2 a lituju.
    Kokos. palma XXL, mangostan, jedleXXL, jeřáb XXL :cry::wuerg:

10. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

11. spuntka

spuntka Magnát fóra

Neodolala jsem a koupila.
    Radost je poloviční.
    TamarindXL, mangostan, žluté lapacho a největší radost mám z jeřáb břek xD

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, žluté lapacho, jeřáb břek
    baobab XXL, amherstie XL

13. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Koukám že moje taktika nic nekupovat má velké výhody.
    Nemusím se rozčulovat že mi nic nevykvetlo ;)

Z posledních tajemných (z akcí a kalendáře) nepadlo nic co by se hodilo, takže nemám důvod kupovat další.
    Sice je lišta bezedná, ale proč ji pořád plnit zbytečnostmi.

Silwin, skalara.v a Mahira72 tohle ocenili.
  14. Matinnka

Matinnka Pilný autor

Na BAHAMARAME mi vyrastol banánovnik XXL. Ale zistila som že nedá sa s ním obchodovať . Nevie mi niekto prosím poradiť načo slúži

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Matinnka - Banánovník plodí banány :D Ty můžeš dávat třeba do úkolů v družstvu, nebo prodávat na trhu, nebo skladovat ve stodole...nebo z nich mlít krmivo pro opice ;)

16. Matinnka

Matinnka Pilný autor

skalara.v na trhu sa s ním neda obchodovať, preto ma ten strom zarazil. Opice ešte nemám ale potešila ma informácia že z neho môžem neskôr vyrábať krmivo :)

skalara.v a nanyblacks tohle ocenili.
  17. čarodějka007

....nebo banánovník xxl směnit při OaD, jsou farmáři, kteří ví, že banány se pořád dobře prodávají a poskytují tak pravidelný zisk krejcarů...

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Matinnka - zřejmě nemáš banánovník odemčený v opičím chrámu (ve druhé místnosti). Ale nech ho na ploše a normálně ho sklízej. Jakmile ho zbouráš do lišty, už ho na plochu nebudeš moct umístit, dokud ho neodemkneš v opičím chrámu za zlaté banány :)
    (a teď doufám, že nekecám :oops:)

Naposledy upraveno: 25/6/16
  19. čarodějka007

skalara.v, je to tak, jak píšeš, akorát nasbíranou úrodu bude moct ze stodoly použít až potom, co si odemkne sochu s banánovníkem v chrámu ....ale ony se ve stodole nezkazí :)

20. Matinnka

Matinnka Pilný autor

To máš pravdu na Baharamare som v levely 8. A to platí aj pre ostatné stromy XXL, ktoré som získala v tajomních sadeničkách... keď nemám základný strom čo väčšinou nemám tak keď ich zbúram tak ich viac nepostavím?

monsaf tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.