Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Janké861 - věřím, že v příštích tajemkách mi ho dají několikrát. Na mou farmičku to chodí vždycky s 2-3měsíčním zpožděním. To je jak s tím jalovcem- nejdřív nic a teď vagón xD
    Ale děkuju :inlove:

2. Janké861

Janké861 Stálice fóra

skalara.v pokud ho budeš potřebovat, máš ho u mně ;)

dismirus, Jonsdorf a skalara.v tohle ocenili.
  3. -pody-

-pody- Rádoby autor

Zdravím,
    to se nové plody stromů neobchodují na trhu? Nemám tam ani ikonu s nulou...

dismirus tohle ocenil(a).
  4. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ránko přátelé...

Tak prý už nebude radost z tajemniček?
    Zaplať a máš řekli, tak jsem zaplatil a mám.
    No nějak s této možnosti vyvanulo kouzlo překvapení.

-pody-
    Myslím že když vydržíš několik dní, tak bude?

Ale i tak platí...

Pár hodin trvá než sazenička uzraje.
    Pár hodin trvá než strom dá své plody.
    A několik dní trvá než pobereš plody s těchto stromů do nového úkolu v družstvu.
    Pár týdnů trvá než se začne prodávat, neb jeho cena je ze začátku nízká a tak nikdo své cenné plody na trh jen tak nedává.
    A plody co potřebuješ do úkolu?
    Máš dvě možnosti:

a) vydržet než se začnou prodávat.
    b) koupit tajemné sazeničky a naučit se modlit.

Všem přeji krásné ráno a štěstí ve hře...

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jansdorf - už se při sazeničkách skoro modlím xD a nakonec to vyšlo. Mám novinky po jedné a úkol bude splněn cobydup, ale bylo to dost drahé 8). Co bychom pro RT neudělali, zase budou prémie xD

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

evoku57

Tak to ještě neděláš moc!
    Já chodím do kostela zapálit svíčku, někdy i dvě.
    Zasednu za lavici a modlím se, no vždy stranou od lidí!
    Prý tam chodí i jeden místní psycholog, tak nechci do blázince!
    A navíc mou modlitbu by nepochopila ani Marta.
    A že ta rozumí i zvířatům!
    :D

EDIT: Já tedy budu mít (cobydup) dvakrát rychleji.
    Ale plody budu prodávat, jen tak se dá na nich vydělat.
    Později je cena nízká...

Naposledy upraveno: 10/4/16
  7. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Na Baha jsem koupila velký s jistotou, na farmu malý plus.
    Baha:
    - obyčejné: ledvinovník, mangostan, 2 grepy
    - XL: amherstie, 4 tamarindy, buddhova ruka
    - XXL: papája, kumqat, guava, kakaovník, avokádo, liči, kiwi, banán, kokos, mandarinka, baobab, mango, 4 tamarindy, 4 buddhovy ruce, pandán (záměrně aktivovaný před nákupem)
    farma:
    - obyčejné: 3 břeky, 2 lapacha, 2 jalovce
    - XL: 0
    - XXL: 3 lokváty, pomeranč, planika, jeřáb, 2 cukrové javory

Za 320 florenů mám 4 novinky a 29 stromů XXL. Jsem maximálně spokojená, mně se ty dva balíčky opravdu vyplatily. Pro mnohé z vás jsou to už lištovky, ale já coby nedlouho hrající mám z XXL fakt radost, pomohou s BZ i TBZ a v neposlední řadě se hodí i do pohárů.
    Radost z tajemniček přeji i vám.

8. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

Pěkné nedělní dopoledne přeji i když uplakané. Já kupuji po kouskách vždy 2 na baha a 2 na farmu. Zatím jsem koupila 8+8 a další budou za 5 hod. Ráno na mě čekalo překvápko v podobě mangostan (můj druhý) a světe div se ledvinovník. Včera šlo ostatní do lišty kromě banánu XXL. A na farmě se mi dnes vyklubal první dřín. Jinak všechny stromy byly XL a XXL. Baví mě to odkrývání mám ráda tajemno, takže mi nevadí stromy navíc. Nekupuji kvanta takže moje zásoby v liště se zase moc nehromadí. Takže já se vždy nechám aspoň na pár tajemných kousků nalákat:D

9. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Dobré farmářské ránko...
    Moc jsem tomu nevěřila, ale koupila na zkoušku pluskový balíček na Baha. A světe div se, jestli to takhle půjde pořád, už u nich zůstane... 4x ledvinovník, 2x mangostan, 2x baobab XL, buddha XL, 2x baobab XXL, 2x buddha XXL, tamarind XXL a pandán XXL. Takže shrnuto a podtrženo: z 15 sazenic 8 novinek... :inlove:
    Uvidíme, jestli to dnes půjde stejně dobře i na farmě... ;)

10. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mám malého peška. Na baha mi chybí už jen novinka, neb jsem chytil clausenu. Zato na farmě poslední tři stromy - lapacho, dřín a ten břek. Jsem koukal na ceny plodů, neb mi ty nedodělané úkoly pijí krev... To si raději počkám, a koupím za tu cenu nějakého šlechtěnce. Těch je pořád nějak málo.
    Úspěšné odkrývání tajemných stromů (u mne - buk, jedle a starý jeřáb) všem přeje T.

11. honzi

honzi Komisař fóra

Mno... Koupil jsem 1 obyč na farmu a 1 plus na farmu :D
    Vypadlo mi Kdoule XXL z obyč a Jeřáb XXL z plus... takže asi tak: 2x větší šance novinky u mě znamená, že 2x nic je pořád nic :D

12. elbedna

elbedna Znalec fóra

Tak jsem se po dlouhé době nechala zlákat k nákupu tajemniček a prt a vořech :cry::cry::cry:
    Dlouho zase nic nekoupím.

13. koudyova

koudyova Rádoby autor

Tak já jdu také brečet, koupila jsem od každé na farmu a na baha a těšila se, že konečně napadají chybějící stromy, z posledních novinek mi chybí všechny a úkoly v družstvu se mi kupí nehotové a to mě štve. No abych to neprotahovala, prostě nic. Zase ani jeden chybějící strom. Je mi tak smutno, jsem bába stará pořád doufající v trochu štěstí a zase nic. Až půjdou vyměňovat, tak za ně lidi budou chtít polovinu farmy, ach jo. Tak si musím počkat až jednou nebudou mít žádnou hodnotu, pak mám asi nárok je mít i já.:cry:

14. stavitelpyramid

stavitelpyramid Pisálek fóra

jé Hani koudyova, tak až půjdou posílat, tak já ti udělám radost. Mně ti jich tentokrát přistálo na farmě dost, mám i ledvinovník, lapacho, mangostan, chybějící vrbu černou, prostě se domluvíme ju. Však jsi mi taky dost pomohla;)

15. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj koudyova, až bude OaD, tak mně napiš, co potřebuješ poslat ;)

16. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mě se povedlo Lapacho, to je bomba, budu moci dodělat úkol v družstvu, ještě mě čeká odtajnění na baha a včera jsem odtajnila Grep, tak to je taky super......kešu ještě nemám.....:oops:;);):) teď jsem odtajnila na baha a vše do lišty, tak zase příště

17. polacka

polacka Vévoda fóra

Mám novinku a ani to moc nestálo. Jupíííí

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No tak konečně jsem se i já dočkala svého ledvinovníku :D Eště aby ne. Na to množství, co jsem zakoupila, novinku nezískat...To už by bylo do nebe volající -.- Přišoupli mi k tomu cesmínu xxl:D a banána xxl :D No a jeřáb xl (aby té radosti zas nebylo moc).
    Takže už chybí jen ten jeřáb břek.

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Dlouhou dobu jsem nekupoval žádné sazenice ani žádné balíčky, takže dneska jsem udělal výjimku ;). Toto je můj aktuální seznam chybějících věcí, snad se trošku ztenčí :D.

dřín
    lokvát xl
    lokvát xxl
    sakura xl
    sakura xxl

clausena
    baobab xl
    baobab xxl
    amherstie xl
    amherstie xxl

Pořídil jsem na farmu i na baha po 1 balíčku, takže mám obě novinky, což jsem rád :). Za 5 hodin odkrývám...:p

20. dismirus

dismirus Vycházející hvězda fóra

Jak tak koukám, tak ledvinovníky měli tentokrát velkou úspěšnost, i u mě se 1 zadařil z 10 tajemnic. A konečně i dva grepy, zbytek taky nezamrzel xxl, u normálních se mi poštěstilo na dřín, takže už mi chybí jenom Břek a Clausena a mám všechny sazenice.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.