Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. huska13

huska13 Pisálek fóra

Chcela som tentokrát vynechať, ale nakoniec som neodolala :D tak za pár hodín uvidíme, čo z toho bude

evainfo tohle ocenil(a).
  2. honzi

honzi Komisař fóra

tak konečný počet byly 2 a 2, Planika a Hruška XXL, Mangostan a Rohovník XXL... Jsem spokojen napůl

kiki2305, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  3. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

V sazeničkách tentokrát úspěch na baha stačilo 5 , aby padla novinka[​IMG]

a na farmu 15, tam padla nakonec novinka 2 krát + 2 krát lapacho
    [​IMG] To pak člověk nakupuje s radostí :)

Hodně štěstí všem při odkrývání ;)

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já jich koupil 6 na farmě a 10 na Baha - a kde nic, tu nic. Sice padla moringa xxl a amherstie xxl, ale ta zatrápená nektarinka ne a ne. Natož pak novinka! A na farmě je to ještě horší - tam mám naposledy vrbu a pak nic z novinek. Asi se objeví, až příslušné TS budou jako odměna - možná. Jojo, těžkej je život plantážníka...
    PS: matně si vzpomínám, že mi dorazil i jalovec
    PS II: tímto dávám na vědomí, že už mám 3 nektarinky a víc jich fakt nepotřebuji. Jednu jsem vyčenžoval a dvě přistály od Skalary a Čarodějky. Tímto děvčatům ještě jednou děkuji a doufám, že jim se baobab taky líbil...:))

Naposledy upraveno: 23/2/16
  5. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Tak myslím,že by RT mělo brát ohled na můj věk / 66/ koupila jsem dvě sazenice a hned Dřín.Taky by to se mnou mohlo seknout

Naposledy upraveno: 21/2/16
  6. polacka

polacka Vévoda fóra

Musím se opět pochlubit. Olivovník XXL. Jupíííííí Jsem stále 96 level.

tydýtková, Trepifajksl a Gassy tohle ocenili.
  7. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Řekla jsem si, že jestli mi na Baha z druhé pětky sazenic konečně padne grep nebo mangostan nebo ta novinka, co si stále nepamatuji, jak se jmenuje :), pustím chlup. No nic a zase nic, bohužel se radost nekoná, cenou útěchy proto budiž nektarinka.

tydýtková a Trepifajksl tohle ocenili.
  8. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Teda, co budu s těmi mišpulemi, planikami a sakurami dělat...? Z balíčku kromě zaručeného dřínu toto:

tajemné: jalovec, 2x vrba, 2x lapacho
    XL tajemné: 3x sakura, 5x mišpule, 3x planika
    XXL tajemné: sakura, 2x mišpule, 2x planika, 2x jeřáb
    XXL obyčejné: 2x datle, jabloň, ořech, jedle, mandle, cukr. javor

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  9. Kuca16

Kuca16 Rádoby autor

U mě se tentokrát žádná novinka nekonala- mišpule, rohovník, tamarind, olivovník, sakura, jeřáb XL aXXL, jedle atd. Koupila jsem 10+10 ks a ani minulá novinka nikde fňuk, fňuk. Tak snad příště se na mě štěstí usměje ;)

10. šebejda

šebejda Baron fóra

Koupil jsem posledních několik balíků "na jistotu" a prokletí se prolomilo alespoň na hlavní ploše. 5 x novinka, po předchozích propadácích neuvěřitelné. Bohužel na Baha vše při starém. Balík zakoupen, dohromady zasazeno 52 sazenic a krom té balíkové druhá clausena ani náhodou. Ještě se mi tam krčí poslední 4 sazenice, tak uvidím. Celkově se to u mne prolomilo k větší spokojenosti (nebudu vypisovat, co vše přišlo krom novinek), ale pořád je tu u mne VELKÉ ale. Za to množství sazenic jedna novinka????

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

šebejda nezoufej, já měla na baha totéž, novinku jen tu jedinou zaručenou tutovku - několik jsem pak ještě dokoupila a z 15 "samostatných" sazenic na mne ráno vykoukly novinky hned 2 (tím myslím ten nový citrus, nové upgrady nepočítám).
    A z posledních tří akcí mám odpozorováno, že pokud jsem netrpělivá a odkryju sazeničku za floreny, novinka tam není NIKDY, vždycky se objeví jen z těch, co mi uzrají přes noc ;)

12. polacka

polacka Vévoda fóra

No neberte to. Morušovník XXL. Jsem stále 96 level.

Trepifajksl a .mama789. tohle ocenili.
  13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Neodolal som a kúpil som 5+5 tajných.To snáď nie je možné s 5 ks 3 x jahodový xl a 1 xxl a xxl javor cukrový.Na Baha to bolo o niečo lepšie xxl rohovník,xl rohovník,xxl goji a 2 x mongostana.Ešte že som mal florény ušetrené a nemusel kupovať.Viac už nekúpim a balíky už vonkoncom nie.

Trepifajksl, babioli a .mama789. tohle ocenili.
  14. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak jsem projel všechny floreny ze soutěží a z kina a bylo 30 sazeniček na farmu a 9 na bahu na každé 1 novinka tak,že spokojenost

babioli a monsaf tohle ocenili.
  15. sirchose

sirchose Analytik fóra

Tak u mě jako vždy,poslední tři ,čtyři novinky jsou pro mě novinkami i nadále,už to vážně nebudu kupovat,protože dostat hrušku xxl je už trošku jako výsměch v levelu 95,baha nemlich to samé,nemám ještě nektarinku která končí tak je něco nastavené asi špatněxDxDxD

Trepifajksl a babioli tohle ocenili.
  16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak asi jako většině se mi novinky vyhýbají obloukem,ale konečně mi uvolnili jeden jalovec skalní.Tak jedna radost se mi povedla.Jinak na 96 level je to bída.Asi spíš motivují nováčkyxD

Trepifajksl a babioli tohle ocenili.
  17. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Je to jenom u mě, nebo na ostatních trzích taky neexistuje možnost prodat nebo koupit plody těch dvou nových stromků z tajemných sazeniček? Aspoň jsem tam ani jednu položku nenašla (ani jako prázdnou).

Ria30, díky za odpověď, obrním se trpělivostí. :eek:)

Naposledy upraveno: 22/2/16
  18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych si taky ráda zanadávala, ale nemohu. Padl mi z pěti a pěti sazenic jalovec, nektarinka, clausena i mongostan. Tak předu spolu s kočkou a nadávat se bude příště.xD

19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Auvajsik, plody od nových stromčekov skutočne ešte nie sú na trhu, musíme si počkať. RT ich na trh do týždňa určite pridá.
    Peknú hru prajem

babioli a tomokoco tohle ocenili.
  20. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem, tak jsem odtajnila sazeničky a na farmě potěšila vrba černá a jalovec skalní ,můj první. Na Baha jako vždy propadák, jen stromy co jich mám plnou lištu.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.