Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ruze159

ruze159 Pisálek fóra

ahojte balicky jsem koupila 3lapacha -3drin-3jalovec-sakura1*1-co potesi 6xxljedle-4xxlmispule-broskev jen 1byla tam i oliva,javor,mandle super stromecky.BAHA jedna jistota a 2mangostan ostatni klasika co uz mam a tak velke diky;)

ell1956, evainfo a .mama789. tohle ocenili.
  2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Za 140 FL se zadařily obě novinky a navíc lapacho a xxl sakura, které jsem neměla, jsem naprosto spokojená xD

3. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

Tak sazenice po 11-ti na farmě a na baha a novinka akorát ta clausena :)
    Ale zase mám dvě nektarinky a mangostan a na normálních dvakrát lapacha a jeden jalovec skalní, tak to jde :D

4. abc23

abc23 Komisař fóra

komplet balíček jsem snad koupila kdysi jednou, od té doby kupuju dle situace, většinou 5+5, když se zadaří novinka, zkusím štěstí znovu, když se nezadaří, zkusím znovu (když jsou love).. ted jsem se práskla přes kapsu, koupila 10+10 .. novinky nepadly, ale vyklubalo se lapacho, jalovec skalní, sakury Xl, xxl jedle, datlovník.. a na baha 2xnektarinka,2x grapefruit, xxl amherstie a tamarindy, mangostan..
    no a dokoupila jsem 5+5 a ejhle novinky po jednom kuse.. u mě spokojenost ;) a vážně padaly jenom ty "vzácnější" stromky.. za 150fl.. víc bych nedala.. to stejné u stájí, mám strop a holt bud to padne nebo nepadne.. doteď nemám labuť ale jinak vždy všechno časem padlo..

5. marcelinos32

marcelinos32 Perspektivní autor

abc23 jojo přesně, časem toho zase bude, jako u všeho, chce to jen počkat :)
    Ale grapefruit a třeba ještě jehněda by se hodilo noo :D

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já mám ze sazeniček velikou radost. Měla bych spíš říct "ze sazeničky", protože jsem si koupila jenom jednu a vyrostl mi z ní jalovec, který jsem neměla. To je prostě skvělé :D

Naposledy upraveno: 20/2/16
  7. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Novinky se mi opět vyhnuli, jako čert kříži, ale za to jsem dostal 2x Žluté lapacho (moje první), mišpule XXL 2x a XL 1x, olivovník XXL, javor cukrový XXL a vrbu černou 1x :D

8. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Ahojte
    2x dřín a 2x clausena :) jsem spoky... Ale ty minulé stromečky se mi jaksi vyhnuly (lapacha a mangostan), no někdy se poštěstí, někdy ne. A jako bonus mám čtvrtý grapefruit :)
    Jo a stromků jsem koupila 11 a 11.
    Ať se daří ;)

9. polacka

polacka Vévoda fóra

Jupí... další mišpule a datlovník, teda XXL. Jsem 96 level, tak tyto tajemničky jsou super. Abych si jenom nestěžovala. Jednu novinku mám.

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

polacka to já mám z balíčku 30 bahasazenic Budhovu ruku XL devětkrát, XXL pětkrát a pětkrát i XL rohovník, tamarindy XL čtyři a XXL tři....se mám, heč :D
    Není to moc rozmanité, ale zase se mi to snadno pamatuje xDxD

11. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Blahopřeju všem komu se poštěstilo získat co ještě neměli. Já jsem koupila po 1 sazeničce - jen abych se ujistila zda se náhodou nezměnilo náhodné číslo u mé farmy.....sice mi vyrostly pěkné stromy, tzn. XXL -ale broskvoň a buddhova ruka. No co. lepší než XL jabloň,že.

12. honzi

honzi Komisař fóra

1 a 1 sazenice, Hruška XXL :)wuerg:) a Mangostan :)inlove:)
    Na farmu už nekupuju, na BAHA ještě jednu koupím ;)

13. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím, tentokrát jsem se rozhodl nekoupit vůbec nic, na farmě mi sice chybí vše od jalovce, na ostrově jen novinka, ale ono se to v budoucnu na mou farmu nějak dostane i bez utrácení florenů.
    Všem vám přeji hodně štěstí s odtajňováním.

14. Shanigan

Shanigan Pilný autor

kúpila som 2+2 , potešili. síce nie novinka, ale na farme je to žltý trúbkovec a borievka. nemala som, tak potešili. na baha je to nektarinka, tá chýbala a tamarind, toho už mám niekoľko. hm, čože, to ako expres už nebude chodiť ? a kde dáme stromčeky čo nepotrebujeme ? veď sklad je plný stromov čo len tak tam stoja ...

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Tiež 2+2 = skúška. Všetko lišta - staré stromy, ktoré mám už dávno. Ruky preč od nákupov. Nič, čo by aspoň minimálne potešilo. A to som myslela, že sa obetujem (teda peňaženku). Ale tak, ako doteraz nič, tak nevidím žiadnu perspektívu.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný večer :) tak z balíčku na Baha jsem dostala nektarinku 2x, grapefruit 2x, amherstii XL, mangostan, clausenii - tak mám dvě (jsem jim nasadila ty nejhezčí ponožky) :p a ostatní samé XL a XXL stromky .. nejvíce budhy, tamarindy a rohovníky. Na farmičce to ještě zraje, tak se ráno nechám překvapit :D a hodně štěstí všem :p ...

Naposledy upraveno: 21/2/16
  17. jana563

jana563 Dozorce fóra

No žádná sláva.Dva balíčky a po jedné novince.Žádná další navíc.Na farmě jedna XXL sakura a 2XL sakury.1 jalovec,jinak lišta.Na Baha XXL amherstie nebyla.Jen nějaký grep a nektarinky.

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Dva balíčky a mám 2 Dříny a 2 Clauseny ;)

19. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezké ráno všem, já sice zase žádnou novinku nemám ,ale stejně jsem maximálně tentokrát spokojená. Dostal jsem na farmě 1 Jalovec a Černou vrbu, a na Baha to byla pro mne taky jako novinka 1Mangostan, 1 Nektarinka, i ostatní jsem tentokrát nechala na farmě a ne v liště, Přeji také všem alespoň něco, co ještě nemají.

20. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Po odkkrytí prvního stromku na Baha jsem šla do kolen, přece jen v lvl 259 a odemčenými všechny stromky v chrámu bych ocenila cosi jiné a nezachránilo to ani verze XXL :) Další byl fíkovník XXL, 2x tamarind XL a trošku radost udělala amherstie XXL. Vím, že je to novinka, ale přece jen základních verzí mám dost a po XXL jsem tolik neprahla jako po dosud chybějícím grepíku či mangostanu (v novinku bych snad ani nedoufala). Zakoupena ještě jedna pětka a doufám, že dorazí něco z toho, co dosud chybí.
    Na farmičku koupeno pouze 5 sazenic, tam mám kromě novinky vše, tak jsem jen zkusila štěstí či jestli by se nevylouplo druhé lapacho...no nevylouplo :) Nu což 2x planika XXL, jeřáb XXL, mišpule XXL, olivovník XXL a sakura XXL (opět malá radost z toho, že je to alespoň novinka ta verze XXL :)) sice nenadchnou, ale ani neurazí a další štěstí nepokouším.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.