Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj dkacka,
    nový úkol na TS je stálý, takže ho můžeš plnit kdykoliv, když budeš mít suroviny.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Radku to vážně riskuješ ... taková vánice, aby ti ty nové sazeničky nepomrzly xD .. bych tu vzácnost raději zabalila :p

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Podle předpokladů novinka nepadla!o_O Z 18 archivních TS padlo 2x vrba,1x rakytník, 2x kowhai , 1x oskeruše....atd
    Co mně na těchto TS potěšilo,že jsem měl 100% jistotu že nepadne jeřáb!:p

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No tajemničky koupím jen po pár kusech za floreny z kina:pnemíním investovat ze svých:Da odtajním až po skončení akce:)

5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kaolín11 co máš proti jeřábům? Je to krásný stromek a já bych ho brala v xxl provedení na celou divošku :p, bohužel mi do tohoto počtu ještě hodně chybí... zato vrbiček a rakytníků mám na půl farmy.
    Lapacho pořád jen jeden stromek, ale potěšil mne výskyt oliv xxl, tu jsem měla jen jednu jedinou a to ještě díky hodné farmářce Tygřici

6. alaska.1

alaska.1 Aktivní autor

tak s 30-ti sazenic 1x lapacho,2x vrba černá,5x mišpule xxl,10x rakytnik,1xkatalpa xxl,3x planikaxl,na baha 4x rohovník xxl,1x moringa xxl, 1x budhova ruka xxl,2xtomel japonský xl a xxl;)

7. doben

doben Ikona fóra

Já jsem si radši koupil 1 balíček 30 + 1 na farmu i na baha. A ve videu jsem 5 bahasazeniček odtajnil. Moje úspěšnost je 3 garcinie z 5ti sazenic. :mad: Takže pokračuju v tom přičem jsem minule skončil. garcinie, garcinie, garcinie, blbost, blbost, garcinie.... Prostě mi kromě ní nic pořádného nepadne.

8. čarodějka007

Tak mám na farmě ještě 10 TS - a jestli tam to lapacho nebude, udělám si ze žalu svařák už dneska a zdůvodním si to jako součást přípravy na akci.
    A podle dosavadní úspěšnosti se už těším na svařák :p:D

9. llew65

llew65 Vážený autor

Asi milion rakytníků a půl milionu garcinií, 2 lapacha, 4 mangostany a 2 grepy a 4 nektarinky. Jinak bída! Ze 60 a 60 TS...

.mama789. tohle ocenil(a).
  10. kaolín11

čarodějka007 Takhle nějak vypadá moje farma,takže místo na jeřáby opravdu nemám!o_Ohttp://prntscr.com/9gj71r

Naposledy upraveno: 20/12/15
    Danielaa25, Julinka11 a čarodějka007 tohle ocenili.
  11. čarodějka007

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  12. kaolín11

Při OaD se jich dá získat mraky,protože je nikdo nechce.A když se díváš na nový stromy,tak časem bude nejlepší Vrba XXL za 250 BZ a nyní novinka Lapacho za 270 BZ. Takže po jeřábu ani pes neštěkne!o_O

13. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Docela jsem znechucena.Zatím,za celé hrání farmeramy jsem koupila nejvíc sazeniček - a žádný nový strom jsem nezískala.Tak pro příště se na utrácení vykašlu.:mad:

skalara.v tohle ocenil(a).
  14. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Koupila jsem od každé tři a novinka se nekonala, tak zase příště:sleepy:;):)

15. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Nakonec jsem se ukecala a koupila 5 TS a 6 bahaTS - samozřejmě žádný zázrak s novinkou se nekonal - jen samé XXL stromy. :(
    čarodějka007 - přidávám se k tobě, ještě že mám velkou zásobu červeného vína a skořice (zbyde i na příští akce TS);)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Koupila jsem neobvyklý počet po 9 kusech. Začínala jsem s pěti a dokupovala. 3 jsem si schovala pod stromeček a tak uvidím. Na baha to byla mangosta a tamarind XXL a na farmě 2 černé vrby, které jsem neměla. Stále chybí grapefruit a novinka na farmě lopocho. Ale jsem spokojená a třeba mi Ježíšek přinese, to co mi chybí! Krásný den všem!!!;););)

17. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak jsem na Farmeramě (na Mýtině) zasadil 9 starších tajemných sazeniček (z akcí) + 3 nové tajemné sazeničky => ze starých 1 vrba + nějaké XXL a XL, asi kowhai + z nových TS tři stromy (jeden z toho jedle XXL). Tak za tu vrbu děkuji, ještě jsem ji neměl.
    A na Baha jsem si pořídil 4 TS => 3 stromy (ani nevím jaké - hned šly k dalším do lišty) + 1 grapefruit!
    Takže za mne spokojenost, novinky jsem stejně nečekal
    (kdysi jsem si vybral štěstí na dlouho dopředu, když tehdy poslední mnou odtajněná TS byl florenový strom).

18. čarodějka007

Stal se zázrak a v poslední dávce TS bylo jedno lapacho. Ovšem svařák byl také - příprava na akci se nesmí podcenit :D

19. milena8111

milena8111 Pisálek fóra

[alaska.1,
    Myslím, že nemá smysl nově TS kupovat, zbytečných stromů je plná lišta, novinky nejsou žádné

evainfo, .mama789. a hokus002 tohle ocenili.
  20. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tak jsem koupila po 1 balíčku na farmu i Baharamu a sklamání veliké.Kromě té jedné garantované novince,žádná navíc nebyla.Na farmě samá mišpulexl,jeřáb xl,2 lapacha,hrušen,švestky,síce ty byli xxl,ale v mém levelu je určitě potřebuji,a na Bahamě zase samý tamarind a sem tam nějaká nektarinka.Takže tímto kupování TS u mě končí.Poněvaž už ani vlak nebude jezdit,ty šunty není kam dávat a já za xl stromy nehodlám utrácet reál peníze.Už jsem přestala kupovat Tajemné chlévy,SK a už nekoupím kromě kombajnu nic.To je vzkaz pro RT...když už ani do balíčku nemůžu dát něco pořádné.V každém balíčku ze 30 sazenic,ani jedna novinka !:cry:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.