Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj tak teda nestačím se divit ale jupí za mě super akce jsem úplně spokojená mám na Fa Pomerančovník XXL, Kamennou pinii XL tu mám v pořadí 2 beru, Jeřáb oskeruše 2x bude potřeba nebo OaD to jistí, a jupííííí je tam Jalovec skalní :D.Něco do lišty ale bezva. Na Baha jsem měla Hvězdný strom XL,XXL, Kumquat XXL, Líčí XXL, Delonix K. XXL, Baobab ten je 2 v pořadí hodí se. Pak Rohovník O. XXL ten ještě nemám a pak to není možné mám jjee ttttuuuu Nektarinkový strom i Grapefruitový aaaaa moc bych přála všem novinky tomu říkám teda akce týdne nejlepší za celou dobu :inlove::music: Janča

2. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Tak jsem koupila 5 a 5 sazeniček výsledek je na farmě 2x Kamenná pinie XL :sleepy: a 1x Kamenná pinie XXL :)- dále a to veliká radost protože jsem ho ještě neměla 1x Planika obecná XXL :D a Javor japonský XXL :) No a na baha šťastná za Nektarinku:D a další 2x Kumquat XXL :sleepy: 1x Baobab :) a 1x Hvězdný strom XL :). Koupila jsem dalších 7 od každý tak uvidíme jak dopadnu a zda budu ještě kupovat.

3. spuntka

spuntka Magnát fóra

Radost veliká:cry:
    V mém levlu dostat švestku XXL a datlovník XL opravdu potěší.

4. kocúrMuro

kocúrMuro Perspektivní autor

Ja celkom spokojnosť na začiatok keď som teraz začal hrať farmeramu tak za tie floreny som získal :4xbroskyňa XXL,jabloň XXL,píniu XL a XXL,2x oskorušu,javor japonský XXL,jahodový strom XL.

5. honzi

honzi Komisař fóra

Kupuju jen po jedné:
    farma: Oskeruše a Pinie XXL
    BAHA: Hvězdný XXL

6. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Tentokrát se prostě tajemné sazenice nepovedly, tak už se nebudu dále pokoušet :p. Měl jsem celkem 15+15 a z toho jen z novinek planika xxl/xl. Druhá várka 5 +5 přinesla sice nějaké xxl stromy, ale hlavní 2 stromy ne, takže pro tentokrát končím a chybějící stromy (jalovec, grapefruit, budha xxl/xl) se pokusím získat příště ;).

7. kačenka5

kačenka5 Pilný autor

Ahoj všem ;)tak já mám opravdu smůlu:cry::( novinky i z minule se mi vyhýbají.. na ostrově ani nemluvě.. vše šlo do lišty.. tak si říkám jestli má cenu opět kupovat Floreny .. asi ne.. měla jsem 18 sazenic.. a nic co by mě potěšilo.. buď je časem získám..;) a nebo se mi podaří snad vyměnit s tím kdo měl štěstí:) všem Vám držím palečky.. aby se alespoň štěstí usmálo na Vás:)

8. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

zo 14 sadeničiek mám 2krát baobabu a 2krát borievku a nejaké xxl stromky

9. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkné odpo.
    Koupila jsem si balíčky. Výsledek?

Zatím odtajněna Bahama.
    *Grepík ... ten je jasný. Ten je jako "dárek" k balíčku a potom:
    *Garcínia// hvězdný XL - 3x// hvězdný XXL// strom hroznu moře XXL// *Buddhova ruka XL - 2x// *Budhova ruka XXL - 3x// delonix XL- 5x// delonix XXL- 2x// fíkovník XXL// kokos XXL// pitahaya XXL// mango XXL - 2x// liči XXL// banánovník XXL//avokádo XXL// Rohovník XL- 2x// baobab //

* radostxD

Takže co dodat.
    Nic, bylo to mé rozhodnutí, že si koupím balíček, tak nadávat nemůžu. Ale zase si říkám, že když jsem do toho vrazila kuruny, mohla jsem ještě min. jednu novinku dostat. :(. Až bude akce na stromy (BZ), jdou na plochu. Když je mám, tak se provětrají.

Přeji šťastnou ruku v nákupu a později se opět ozvu a písnu co se mi urodilo na farmě.

Fajn hru.
    Madulka_cz

10. maxikov

maxikov Aktivní autor

AHOJ,já dnes nadevše spokojená všechny novinky se objevily. 3x grep a zbytek xxl stromy i budhova ruka xxl . 2x jalovec a i plánika xl.

11. kocour49

kocour49 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš.
    ***odstraněna zbytečná citace***

Fakt super akce. Škoda peněz. Ze 30-ti sazeniček (celkem) 1x grep na Baha, na farmě ani ťuk. Teda z novinek. Samé stromy,co dávno mám. Asi jsem málo "investoval".
    Lvl 91

Naposledy upraveno moderátorem: 17/10/15
    Slnieck0 tohle ocenil(a).
  12. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,koupila jsem 2 sazenice a mám 2x jalovec,já se picnu,už nekupuji,nebudu pokoušet štěstíčko,aby se do příště neunavilo,ale mám obrradost ,jupííí:)

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:) gratulace, sousedko, já sázím na jistotu - a vyšlo to skutečně náramně, jalovec i grep jen ten garantovaný, v balíčku pak už žádný nebyl :cry:

14. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jak mi chyběly baobaby, teď si to vynahradily. Je jich ze sklizně velká převaha a novinka ještě žádná, ani na farmě, ani na bahošce :music:

15. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Odtajněna Farma.
    Výsledek:
    *Jalovec - jistota z balíčku stromů

Dále:
    Kamenná pinie XL- 4x// kamenná pinie XXL- 4x// javor cukrový XXL// ořešák XXL// mišpule XL- 2x// mišpule XXL - 2x// hrušeň XXL// *rakytník- 5x// morušovník XXL// švěstka XXL// ořešák XXL// jeřáb oskaruše- 2x// jedle XXL// třešeň XXL// *planika XXL// *vrba// a jeden strom mi utekl bez zapsání, ale asi velký zázrak to nebyl

* radost ;)

Hodně štěstí při nákupu a poté odtajnění.
    Madulka_cz

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Z 15 TS na farmu 1x Oskeruše a 1x Vrba
    60 TS na baha 2x Grapefruit , 10x Baobab, 5x Nektarinka , 2x Garcinia + mraky stromů XXL !:) Celkem to dopadlo na výbornou! Chybí jenom na farmě Jalovec.
    Nějak mně začíná vytáčet,že lze něco získat naposledy, když nám to stejně dříve či později naservírujou v podobě XL a XXL!:p

17. ojfp.

ojfp. Pilný autor

Jako vždy, nechala jsem se zlákat vidinou nových stromů. Nakoupila floreny a od každého druhu 21 sazenic. Takže dohromady 42 kusů. Po odtajnění mě vlastně nic nepřekvapilo, takže jako vždy vše do lišty - ani jedna jediná novinka mi nepadla. Takže sypejte penízky, o to jde.

18. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Moje sazenice šly též do lišty, velké zklamání pro mne, ještě jsem za celou dobu hraní neměla v akci ani jednu novinku a ani z předešlé akce.

19. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Na Baha pitomba xxl, jiné xxl stromy...na farmě jaloveček jupííí, jinak 6x rakytník, 2 x xxl mišpule a pak klasika...chybí mi vrba, ale to až příště...

20. tina_naa1

tina_naa1 Aktivní autor

Ja mám asi dneska šťastný deň.Konečne sa mi na prvý krát podarila novinka a to Borievka,inak kopec xxl a na Baha xxl acai,nektarinka a tiež kopec xxl.Tá vŕba a garcínia sa mi oblúkom vyhýbajú.Ešte mám pár nasadením,možno sa mi pošťastí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.