Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Gratulka k vašim úspěchům,docela se dařilo.Až tedy na mě.Floreny jsem nekupovala.Nějaké jsem měla a něco získala v úkole za dva diskochamíky.Výsledek nic moc.Nějaký xxl stromek padl,většinou dub a buk a juvie,avokádo. Ale to už všechno mám vícekrát.Jediná padla garcinie,ta opravdu moc potěšila.Celkem tedy 15 sazeniček a jen jedna novinka.Mimochodem za novinky stále považuji i ty co se klubali minule.Tak snad příště,ale teda nevím kde vemu floreny,kupovat se mi je nějak nechce.:p

Julinka11, skalara.v a Bagíra77 tohle ocenili.
  2. acron

acron Pisálek fóra

Já zase do farmeramy vrazil celé svoje měsíční kapesné a koupil floreny... všechny jsem pak vrazil do sazeniček...

3. bighnata

bighnata Zelenáč fóra

Ahoj,
    to se RT zase vytáhl s novým stálým úkolem.
    Ze mě vytáhnou opět dva balíky sazeniček s novinkama,ale odměna zase skoro nulová:(.
    A tři úrovně v novém úkole,který je postaven jen na novinkách se mi zdá kapku jako taková malá česká "vyčůranost!-.-.
    No co,penízky potřebují všichni,aspoň že hru ještě nepřerušují reklamy na Clavin a jiné podobné ..........>:(.
    Všem hodně štěstí ve hře;)

Viky007 a -Jara05- tohle ocenili.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Než koupit sazeničku s velmi nejistým výsledkem, koupila jsem raději kombajn, připadá mi to praktičtejší.
    bighnata: Clavin ne, hrají tu prý i děti.... (které by nás mohly o lecčems poučit). :D

Jonsdorf, skalara.v a sopti tohle ocenili.
  5. stefanyp

stefanyp Pisálek fóra

V TS je uvedeno, že lze získat jako jednu z možných JEŔÁB OSKERUŠE, v úkolech je uvedena MALVICE OSKERUŠE, je to jeden a tentýž strom nebo dva různé?

6. .hihinka.

.hihinka. Pisálek fóra

ach jo ráda bych koupila ale s mým štěstím to bude něco obyčejného jablko xl nebo broskev proč není větší šance dostat novou rostlinku je tolik akcí co nemohu dokončit protože ty stromy nemám a kupovat je v obchodě na to nemám :(

7. mousicka

mousicka Guest

Ahoj stefanyp,

malvice oskeruše je plod stromu jeřáb oskeruše - pozri tu. Peknú hru

8. Gentradel

Gentradel Rádoby autor

Ahoj, dnes má být akce od 14:00 a já koukám a je už 14:13 a stále nic, F5 atd klikám každou minutu! Doufám, že se nad sebou zamyslí ten člověk, kterému dochvilnost nic neříká, ale jakmile má akce končit dám příklad ve 14:00, tak to je/jsou pohotoví!

9. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobré odpoledne, též nemám nic - může někdo z adminů prosím napsat kde je chyba? Děkuji

vilm4 tohle ocenil(a).
  10. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

A nemělo tam být od 18.00 hod ?? Taky netrpělivě čekám ....

vilm4 a Iwuska tohle ocenili.
  11. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Asi na nás v Hamburku zapomněli.Třeba si vzpomenou.

12. dasa717

dasa717 Aktivní autor

Ahoj, nikde jsem nenašla odvolání akce nebo info o zdržení. Hledám špatně? Bude akce na TS? děkuji za odpověď

farmík84 a vilm4 tohle ocenili.
  13. Crower

Crower Vážený autor

Je vidět že jste si pořád ještě nezvykly, naivové :D :D :D :D

farmík84 a vilm4 tohle ocenili.
  14. Catya

Catya Pisálek fóra

Chyba je ta,že neumíte číst. Jeden něco napíše a ovce již jdou na porážku.

vilm4 tohle ocenil(a).
  15. lubin1234

lubin1234 Velmistr fóra

Doufám že se dočkáme. ;) Jinak hodně štěstí, teda jestli se akce dočkáme. :D

vilm4 tohle ocenil(a).
  16. Gentradel

Gentradel Rádoby autor

Teďka mi psal jeden hráč (děkuji mu také za to), že akce prý má být od 18:00, ale oficiálně nikde nic zatím není.

17. Veram14

Veram14 Aktivní autor

Proč bychom neuměli číst? V současné době je tam napsáno, že akce začne ve 14.00

18. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Ahoj! Asi jsou nějaké potíže se zavedením akcí. Ráda bych věděla, jestli s tím souvisí i to, že mi ZMIZELA ČASOMÍRA.

19. kulička

kulička Rádoby autor

Janké861 a ezzra tohle ocenili.
  20. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Super. Akce prý začne až v 18:00 hod. A co takhle zkrátit dobu růstu, když se posune začátek akce? Docela mě to otrávilo :mad:

Danielaa25 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.