Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Orliček, kedže nám pribúdajú stále nové Tajomné sadeničky, tak tie staršie nám vyraďujú. Funguje to tak už dosť dlho. Broskyňa sa dá zakúpiť v obchode za Fl, no a ostatné, čo nemáš môžeš zas niekoho poprosiť pri O&D, ak nie na výmenu, tak aby ti niektoré daroval. Chápem, že si s toho smutná, ale zas na druhú stranu tí, čo už majú tie stromčeky, tak si myslím, že by mali zas o to menšiu šancu získať novinky, keby nám vždy tie staré ostávali.
    Edit: jj, slootr ďakujem za doplnenie

Naposledy upraveno moderátorem: 10/4/15
  2. jaji

jaji Vévoda fóra

to jako čekají, že se jim po včerejším fiasku peníze jen pohrnou a všichni budou nakupovat tak jak oni pískají???? Za mě ne, sice jsem uvažovala o nákupu sazeniček, ale to co včera předvedli, tak ode mne už opravdu nedostanou ani korunu...

Budu ráda, když to modíci budou reportovat. Každá akce vyvolá reakci a řídím se heslem, kdo chce víc, nemá nic.
    Už jsem nekoupila ani pomocníky a dobře jsem udělala, takže ani akci tajemné sazeničky nebudu podporovat!

3. slootr

slootr Baron fóra

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No já jsem v 95 levelu a strom lokvát který bude z TS vyřazen taky nemám :D Nevím ale mám ten dojem že některé stromy se již vyřazují z TS moc brzyo_O

5. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Tentokrát nekoupím ani 1 ks, vzhledem k tomu, jak hrozně dopadly poslední tajemné chlévy a sazenice na bahamaramě. Přeji mnoho štěstí těm, co kupovat budou.
    Ještě by mě zajímalo, jestli dostanu nálepky v úkolu znovu, pokud jej zopakuji a splním dvakrát.

1597851M, šamanka. a ananuki tohle ocenili.
  6. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Ahoj farmáři,
    tajemné sazeničky je fajn akce,ale opět nebudu nic kupovat.Zdá se mi,že už to moc přehánějí a jdou jen po penězích.V akcích dostáváme za odměny jen hlouposti a jsme neustále nuceni něco kupovat.Ne a ne...
    Těm co do toho jdou přeji hodně štěstí......

7. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Ako vidím pribúdajú nové a nové stromy.Tento krát kupovať nebudem,pretože minule som si kúpil oba balíky ešte aj sadenice naviac.Tak si počkám na ďalšie balíčky ak ich neskôr zase dajú;);):D.

ananuki tohle ocenil(a).
  8. gemin1

gemin1 Aktivní autor

nějak tu novou misi nemužu najit

samuel56 a yey-brawl tohle ocenili.
  9. ruby

ruby Pisálek fóra

Krásné odpoledne všem, kupovat sazenice taky nebudu, vrzla jsem do hry posledních 30 Fl, na farmu 3 sazenice, na Baha 3 a finito;) Kdybych měla na každou akci kupovat, tak je to pomalu na to najít si druhé zaměstnání....:sleepy:

abc23, Zrzik77, jaji a 1 další uživatel tohle ocenili.
  10. micka63

micka63 Rádoby autor

Tak přesto,že jsem restla ntb,tak nový úkol se mi v družstvu neukázal,asi zase nějaká chybka:(,vzducholoď mi lítá po náměstí a nový úkol mistr herbář nikde:cry:

11. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Asi nějaká chybička ohledně úkolu.Hlavně, že sazeničky zakoupit jdou!

12. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    nový úkol se vážně neobjevil. Je to nahlášená chyba.

Edit:už by to mělo být v pořádku.

Naposledy upraveno: 10/4/15
  13. naruto2002

naruto2002 Vycházející hvězda fóra

Ahoj,já ho v družstvu mám:)

14. Orliček

Orliček Magnát fóra

děkuju všem za odpovědi a za dopisy na farmě

Jste moc hodný

Klárka

15. Mirda95

Mirda95 Zelenáč fóra

Ahoj, mě se úkol v družstvu objevil, jen mě zaskočilo, že v odměnách opět nejsou hvězdičky!!! Kde jinde teda máme brát hvězdičky, když ne jako odměny za splněné úkoly? Tak jsem se na tento úkol těšila, protože mám veškeré plodiny (kromě novinek zatím), ale teď nevidím důvod ho plnit, odměny nic moc a hvězdičky, které potřebuji do stromu moudrosti, nedostanu . . .

hela3452 tohle ocenil(a).
  16. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahoj všem, jdu si také maličko postěžovat. Ještě nemám tamarind a kowhai a amherstii a už jsou tu další novinky....z posledních baha sazeniček jsem získala XL kokos, XL guava a XL kumquat...má to cenu si něco pořizovat? Ještě tak ve zvířatech se na mé farmě daří, ale v tomto nikdy. I mi přijde, že za taková množství nic moc odměny...samé BZ, krejcary, bedny s nářadím.....nářadí mám tolik a k ničemu a opravdu nic zajímavého z odměn, co by, za to i ty peníze investovat, stálo. Za 300 různých stromů 6 800 krejcarů.....když jeden květ od jednoho stromu už stojí 8 000 krejcarů....mám vyhodit 800 000, abych získala 6 800? Úkoly jsou přeplácené novinkami a stojí v liště....nehnu se. A vy, co se hnete, vám to přeji...Také se dočkám, jednou...pokud mě to nepřestane bavit. Fajn víkend.

17. Coolischec

Coolischec Perspektivní autor

Do tajemnic nejdu. Pravděpodobnosti, že mi padne novinka je téměř nulová a odměny v nové akci nejsou adekvátní k vynaloženým finančním prostředkům na získání novinek. Dnes jsem si na tržnici Čech v Litoměřicích nakoupila nějaké to bejlí, tak jdu radši okopávat tu reálnou zahrádku. Všem co nakupují sazenice přeji hodně štěstí při jejich odtajnění.

ananuki tohle ocenil(a).
  18. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

Já třeba nemam nářadí... takové kladivo?:D do všeho to chtějí a padá 1 denně..

19. milteska

milteska Expert fóra

koupila jsem něco malinko-ještě stále mi chybí budhova ruka a to už je prosím naposled:( Minule se mi teprve zadařil papouští.....po roce? balíčky se mi kupovat nechce8)

20. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak ja po minulem nakupu balicku jen 5od kazdeho aby me to nemrzelo ale vic ne. tolik penez nemam. sice z nich asi novinka nevypadne ale aspon trochu prekvapeni. co se ukolu tyka tak pokud jsem to pochopila spravnr tak odmenou je ta sama bedynka jakou si posilam se sousedy, takze to se fakt nevyplati. mozna max nizkym levelum, ale zase pri tech mnozstvích plodu. pro me nezajimavy ukol

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.