Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Hlavní novinka Kowhai se mi bohužel na farmě vyhnula, takže to už nechám na příště, protože 30 sazenic se mi zdá už dost :D. Celkově to ale nedopadlo špatně, protože jsem získal dost dobrých stromů, jenom tu Kowhai ne, ale snad se časem taky objeví ;).

slivoň trnitá - strom
    sakura

dub xxl
    pomerančovník xxl
    bez černý xl

2. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásné nedělní odpoledne všem :)
    nakonec jsem neodolala, a koupila zatím celkem 22 sazeniček. Odtajněno na farmě 6 - 4XXL (datlovník,javor,jabloň,meruňka,bez) a XL bez. Není to zlé, ale chtěla jsem novinku a taky slivoň, tak čekám, až dozraje dalších 5 :music:.
    Na baha to dopadlo lépe z 6 sazenic se vyklubala Amherstie, 2x delonix, rohovník, XXL juvie, XL pistáciovník. A zraje dalších 5. ;):D

3. Viky007

Viky007 Baron fóra

Asi jsem měla obrovské štěstí - -z 15 sazeniček kowhai, sakura a slivoň, pak několik XXL bezu a XXL jedle a moruše; ale stejně by se mohl RT slitovat a šlechtění stromů vymyslet - děkuji

jaji tohle ocenil(a).
  4. DENISKA45

DENISKA45 Rádoby autor

I já nikdy neodolám a koupím a jako vždy vše co už mám ale co potřebuji stále né a né.Ale pak si říkám je to přece hra takže příště si raději koupím klokana kterého moc potřebuji.Všem přeji mnoho zdaru a příjemné překvápka.zenkveta47

5. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Zázrak! Nejprve jsem koupil 4 tajemné + 4 tajemné Baha sazeničky a - světe div se - na Farmě mi z toho vylezla 1 kowhai (+2 XXL stromy a 1 XL)!!! Na Baha bohužel novinka ne, ale zase z těch 4 byly 2 papouščí stromy (v té chvíli jsem měl celkem 4).
    Dokoupil jsem 2 Baha tajemné -> jeden rohovník + jakýsi odpad.
    Nakonec jsem se rozšoupl a koupil ještě jednou 4 Baha tajemné sazeničky. A výsledek? Druhý zázrak!!! Vykoukla na mě 1 amherstie (!) a další 2 papouščí stromky (celkem tedy již 6) a 1 juvie ztepilá XL.
    Čili závěr: Z celkem 14 tajemných sazeniček (4 na Farmeramě + 10 Baha) jsem byl obdařen oběma novinkami!!! Neuvěřitelné!

Kdysi v historii (za 1. světové války) se odehrál tzv. "zázrak na Marně".
    U mně to byl tentokrát "zázrak na Farmě"!!!

Moc děkuji a všem přeji podobný úspěch.

6. kurdiildiko

kurdiildiko Pisálek fóra

Ahoj,čo je delonix po slovensky.Ja som kúpila po 1balíku stromov a mám lokvát 2x,javor xxl 1,xl 1,buk xl 2,xxl 1,slivka xl 1,dub xl 2,datla xl 2,citrónovník xxl 6,xl 1,baza xl 1,trnka 1,jedľa xxl 1,pomaranč xl 1,broskyňa xl 2,orech xxl 1,mandlov.xxl 1,sakura 1,a kowhai 1+1bonus za košík, na baha rohovník 2,granatovník xl 3,xxl 1, mandarínka xxl 1, figa xl 1,xxl1,papaja xl 1,kokos xl 1,guava xxl 1,ebenovník xl 1,ohňový 3,pistácia xxl 3,budh.ruka 3,mango xxl 1,kiwi xl 1,para orech xxl 1,papagájový 4,amherstia 1+1 bonus za košík.Som celkom spokojná,chýba mi len tamarind a delonix-čo neviem čo je.

pajaable a evainfo tohle ocenili.
  7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Tak jsem tady zase a :inlove::D:inlove:xD já se raduju ...ono bylo dobře si vyhrát a s balíčkem nespěchat.
    Farma : bez černý xl, KOWHAI (druhá) , 3x citron xl , 2 buk xl, 2 meruňka xl , datle xxl ..sice všechno do lišty, ale novinka padla, tak spokojenost.
    Baha : pandánová palma xxl , 2 x granát xxl, pistácie xxl , 2 x AMHERSTIE , delonix , papouščí , buddhova ruka , pistácie xl .
    Takže úkol spněn , novinky jsou, ale ještě si chci hrát, tak jsem koupila jak na farmu, tak na baha, když mám ušetřeno a nemusím kupovat balíčky xD.

8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

kurdiildiko, delonix asi máš ;) myslím, že slovensky je to ohňový

Edit: jj je to tak, teď jsem si farmu otevřela ve slovenštině

Naposledy upraveno: 22/2/15
  9. kurdiildiko

kurdiildiko Pisálek fóra

Ďakujem evoku57, ano ohňových mám asi 8ks.Tak mi chýba len tamarind.Tak idem kupiť ešte 2-3 sadeničky,možno budem mať šťastie a keď nie tak hádam zoženiem výmenou pri obchodovaní.

terkacheerka, pajaable a lacrima tohle ocenili.
  10. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Koupeno ještě 10x korsika ... a vysledek zalostny .... same xl a xxl co uz jich mam nekolik ... novinka zadna ...

no jeste ze jsem poridil balicek se 30 ;)

pajaable a lacrima tohle ocenili.
  11. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem, ohromná spokojenost a radost . Balíčky "jistota" nezklamaly a to především proto, že jsem vlastně
    koupila oba dva , ale z reálných peněz platila jen jeden. Ten druhý byl za floreny , co jsem vyždímala v kině .
    Takže radost o to větší.
    Kowhai (dokonce 4x) , Slivoň trnitá (konečně mohu dorazit úkol) Sakura , Buk XXL, Mandloň XXL, Broskev XXL, Datlovník XXL, Lokvát , OlivovníkXXL, a další XXL,
    Amherstie , ta je nádherná , Strom hroznu moře XXL, Moringa , Juvie XXL ,Rohovník a další XXL a XL.

Přeji hezký podvečer a ať se vám daří.

12. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Koupil jsem od každý sazenice 46 ks, do balíčku se mi nechtělo investovat. Sice je to jistota, ale jeden strom jaro nedělá. Na sklizeň jsem si vzal tužku a papír, abych si udělal seznam, kterým se tady pochlubím, zalil kafe a celý natěšený to jdu odtajnit .... no a pak jsem zjistil, že jsem to zapomněl zasadit o_O:cry:xD. Takže chlubení se odkládá na pozdější dobu.

13. ananuki

ananuki Pilný autor

evainfo, tamarind jsem už jedla a chuťově mi moc připomíná sušené švestky ... a ty já ráda :).

evainfo a pajaable tohle ocenili.
  14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

bbowling .... no a pak jsem zjistil, že jsem to zapomněl zasadit o_O:cry:xD.

škodolibá dušička ve mě zajásala a od srdce se zasmála, taky dobrá perla :D
    Asi stejně vysoko jako hláška mého synka... Jsem se mami přejedl nejsou nějaké léky na vyhlodnění? (vyhladovění)" :D
    Abych nebyla mimo téma: Stejně mám větší radost ze slivoně a Budhy než novinek :D :D néé mám stejnou radost :D :D
    A.

15. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Tak a z dokoupených 10 ks Rio mam 1x novinku, 3x sakuru, 2x marusovnik a pak nejake XXL ... takze docela to jde ;)

nicmne balicek Jistota je jistota ;)

anickamalirka a pajaable tohle ocenili.
  16. hroudov

hroudov Vévoda fóra

:mad::cry:javor, javor, javor - nádhera, škoda florenů

17. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Za 60 nasyslených florenů jsem koupila 6+6 sazeniček, jo, byly nějaké XXL, ale z novinek jen Buddhova ruka (jednu už jsem měla), jinak nic, nic a ...nic. Na balíček jistoty floreny nemám (a reál peníz nedám), ale doufala jsem, že by aspoň něco...tak to přeju všem, komu vám něco pěkného vyšlo:) a na moji farmu třeba padne štěstí příště :))

pajaable tohle ocenil(a).
  18. Kulasec04

Kulasec04 Vycházející hvězda fóra

Ananuky: Já Tamarind dokonce pěstuji. Plod je podobný fazolovému lusku. Konzumuje se dužnina uvnitř lusku. Potvrzuji, že nejblíže konzistenci i chuti mají švestková povidla.

Pro zvídavé čtenáře doporučuji pana Googla neb vložení přímého odkazu se zde trestá Exkomunikací ...

19. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Tak prima sazeničky, na to, že jsem původně nechtěl nic kupovat, docela spokojeost, jen škoda, že není kwahi.
    -----------------------
    Sakura, Jedle XL, Jedle XXL, 2x Meruňka XXL, Slivoň trnitá, Jabloň XL, Jabloň XXL, Bez černý XXL, Mandlovník XXL, Pomerančovník XL a Kdoule XXL
    -----------------------
    2x Juvie ztepilá XXL, Banánovník XL, Fíkovník XL, 2x Granátovník XL, Granátovník XXL, Strom Kiwi XL, Strom Kiwi XXL, Papouščí strom, 2x Amherstie

anickamalirka a pajaable tohle ocenili.
  20. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No je to fakt hnus, z první vlny TS nic žádná novinka a to ani novinky minulé, o_O tak jsem koupil ještě 4 ks na farmu a 4 na baha, s tím že něco dorazí, ale doražen jsem byl já 6 ks xl stromů jedna sakura a jedno mango xxlo_ONo na 95 level to je fakt síla>:( Je to jen škoda zakoupených florenů, kdyby alespoň šlo to kino tak by to tak nemrzelo:p

Naposledy upraveno: 22/2/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.