Mini-akce: Tajemné sazeničky / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 21/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Ahoj tak já koupil na farmu jen na farmu 22 sazenic a jsem na 100% spokojen úspěšných bylo 16/22 tady jsou ty nej.

Jedle xxl
    sakura strom
    sakura strom
    sakura strom
    planika obecná
    planika obecná
    citron xxl
    datlovník xxl
    javor japonský
    meruňka obecná xxl
    meruňka obecná xxl
    hruška xxl
    mišpule
    třešeň xxl
    bez černý xxl
    bez černý xxl

Koukám že i BB mi jde tak i po dlouhé době TS :D
    A ještě jedna super věc dnes hranice 200 000 000 BZ pokořena :33

2. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak nakonec druhá dávka na Bahamce vyšla, jsem spokojená. Nebo docela spokojená, vždycky to může být ještě lepší.

V té druhé várce jsem získala 2x novinku - tamarindový strom, opět další 4 nepotřebné pistácie XXL, 4 x strom Buddhova ruka, 2 rohovníky a 2x delonix královská. Potěšily 2 cesmíny XXL, 1x hrozen moře XXL, tomel XXL, nejhorší nejsou ani 2 kakaovníky XXL a kumquat XXL.

A na ráno zbylo na Bahamce 16 sazeniček, tak jsem zvědavá co ráno nebo spíš dopoledne objevím.

3. *-farmerka*-

*-farmerka*- Rádoby autor

Já mám asi smůlu Slivoň trnitá pořád nic.

4. rak328

rak328 Rádoby autor

tak jak to tady čtu nejsem sama komu se novinky vyhýbají na tož abych dostala třeba samaru nebo sakuru ty mě obě ještě chybí asi jsem si štěstí vybrala v nižších levlech nebot od 90 se mi všechno vyhýbá tak přeji všem hodně štěstí a zdraví do nového roku a pevné nervy při hře :):inlove:;):)

Lyzarka a lacrima tohle ocenili.
  5. anvan

anvan Dozorce fóra

Doufám, že ta smůla musí jednou skončit! Ale floreny nejsou - tak jsem koupila jen 2 sazeničky. Javor cukrový xxl a meruňka xxl! To je lepší než jsem doufala! S již nulovým florenovým kontem jsem pak na trhu koupila krůtu polku a šoupla ji do úkolu v družstvu - za odměnu 10 florenů a další 2 sazeničky - a vypadl mi lokvát a mišpule! Taky hezké!!!! Tak ještě cukrová koza, do úkolu v družstvu, dalších 10 florenů a další 2 sazenice na ploše. Pokud mi vypadne ta novinka, tak začnu znovu věřit na ježíška...(hodná jsem určitě byla!!)

6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Nikdy jsem za TS neutratila tolik fl jako nyní. Nemám stále lokvát a ani novinky...:(Posledních 7 na Baha i na farmě zraje a tím opravdu končím...

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Z 50 sazenic na farmě několik planik, mišpulí, sakur, lokvátů, javorů japonských , XXL stromů ...z novinek 3x meruňka XXL a 1 slivoň trnitá . Z 50 na Baha rohovníky, papouščí , několikrát Buddhova ruka, Delonix , manga XXL , liči XXl , banánovník XXL atd. ...z novinek 3x tamarindový strom a 1 pistácie XXL. Spokojenost mooooc velká, ale ještě jsem koupila, jsem baba hamtavá a ráda bych slivoň ještě alespoň jednu .xDxDxDxD
    Všem, kdo novinky ještě nemají držím palečky .:) Eva

8. toibf

toibf Rádoby autor

Na to že mi chybělo skoro vše, se pěkně doplnilo, padla i novinka tamarion 2x, slivoň trnitá 3x. Na příště už jen doplnit budhovu ruku, kozí strom a pinii kamennou a je sbírka kompletní.

mirae a pajaable tohle ocenili.
  9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Lyzarka: velká gratulka moc pěkné výsledky , co bych za to dal:D

10. kacaba57

kacaba57 Rádoby autor

Ahoj, tak se povedlo a mám všechny stromy, jak na farmě tak i na baha. Jsem 100% spokojená a držím všem palce, ať vám vyjde, co si přejete.

11. zuziiiiiik

zuziiiiiik Pisálek fóra

Tenisto: závidím já tu sakuru nemužu dostat, nějak se jí ke mně nechce i slivoň už vypadla jen ta sakura furt nic...

12. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ja som viacero akcií s TS odignorovala, ale tentokrát som si povedala, že sú vianoce, tak som kúpila po dve sadeničky. Teraz som v rozpakoch a neviem, či sa tešiť, že ni vyšla mišpuľa a to prebije tie ostatné tri tuctovky, čo skončili v lište. Viac nekupujem. Mišpuľa de facto za 20 florénov je podľa priemeru mojich "šťastí" s TS až moc dobrá kúpa. Držím palce, nech ste väčší šťastlivci, než ja!!!

13. mituli

mituli Polobůh fóra

:cry:proc ja nejsem vul ?ale krava,stesti se neunavilo a nesedlo,ach jo !!

Janké861 a lacrima tohle ocenili.
  14. kamely11

kamely11 Perspektivní autor

Tak koukám, že Javor japonský, Mišpule a Planika obecná jsou naposledy, ale u mě se ještě neobjevily ani jednou... No, smůlu mám čím dál tím větší... Mimo to nemám ani Sakuru a Lokvát a na baha z novějších taky vůbec nic. Stále jsem ani nezahlídla Delonix královskou, Buddhovu ruku ani Rohovník obecný... O aktuálních novinkách ani nemluvím. Vždycky aspon něco koupím, ale 50 jich prostě kupovat nemohu.....

15. lacrima

lacrima Titán fóra

"Šťastný je ten, kdo se za štěstím nehoní jako za motýlem,
    ale je vděčný za vše, co se mu nabízí."
    Phil Bosmans
    S vděčností tedy přijímám Mišpule, GranátovníkyXXL , Pistáciovníky XXL, MeruňkuXXL ,Citronovník XXL
    a další ,které přistály v liště. Za "motýlem" se nehoním , ale Buddhovou ruku, Sakuru čí Slivoň trnitou by jsem uvítala
    s aplausem a ovacemi. Asi o to nestojí a tak mě míjejí obloukem.

"Když nás opouští naděje, držme se trpělivosti."
    Thomas Fuller
    P.S. Naději už nemám, stále trpělivě čekám:D

16. gozu

gozu Zelenáč fóra

Tak po delší době jsem měla opravdu štěstí. Postupně jsem koupila 11 sazenic a dostala jsem 1x meruňka XXl, 4x planika, 1x mišpule, 1x bez XXl, 2x sakura (neměla jsem), 1x švestka XXL a 1x švestka trnitá. Skáču metr dvacet.Ostatním přeji taky radost a hodně štěstí a to nejen ve hře!!!

17. VendyF01

VendyF01 Zelenáč fóra

Je neskutečné, jak se z farmeramy stal giga kšeft. Už není týden bez akce na floreny. Sazenice, mazlíčkové a 100% BZ navíc atd. Tak všem co nelitují posílat reálné peníze přeji štěstí. Počkám si na tržiště a nakoupím za herní mněnu krejcary.

zemanka01 a lacrima tohle ocenili.
  18. liliana3211

liliana3211 Perspektivní autor

tak z 50 sadeničiek ani jeden trnkový stromček, vzdavam to už...

lacrima tohle ocenil(a).
  19. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Sadeničky som kupovala,
    trnku som už vyzerala.
    Trnka to je beťár však,
    chce aby ma trafil šľak.
    Schovala sa, nechce von,
    posiela vždy iný strom.
    Ešteže som človek kľudný,
    nerozhodí ma ten kruh bludný.
    Nákup jeden, potom ďalší,
    trnka mi už v hlave straší.
    Keď nechce, nech nechodí,

čosi lepšie sa urodí ;)

20. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,zdravím všechny-to jsem říkala že kupovat nebudu-10 sazenic-slivoň tr. 1x,lokvát 1x,javor jap. 1x.jinak třšeň xxl,bez čer. xxl atd.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.