Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

už nyní se při vyhledávání motá načítací kytka, jak do toho chtějí pustit další hry/ úkoly.......:(

2. Mikeš

Mikeš Titán fóra

libakos - promiň, četl jsem to až teď. Děkuji za nabídku.
    Chlebovník byla moje první a jedna jediná napůl výměna v této vypečené super akci hned na jejím začátku.
    Napůl proto, že dárkyně nejdřív nic nechtěla a pak přijala symbolickou výměnu.

Všichni shánějí nové - poslední stromky a morče a nikdo je nenabízí nebo nechce vyměnit, protože
    mu nic není dost dobré na oplátku.
    Nikdo nestojí o červené, růžové a dokonce ani neonové stáje.Čím to asi je?
    Akci OaD tímto řadím k nepovedeným a věším ji na háklik. Vydřiduchy podporovat nechci.

Děkuji převelice hráčce jana563 (s medvědem) za tuto jedinou "výměnu".
    :inlove:
    Farmě zdar!

Peto121, kiki2305 a jana563 tohle ocenili.
  3. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahojky stal se zázrak.Dostala jsem Morče za ořechovec pekanový.:inlove:

Honzulka05 a Apachie1 tohle ocenili.
  4. Norquis

Norquis Perspektivní autor

Nevím jestli by to bylo proveditelné z hlediska programování, ale navrhoval bych označení hráčů, kteří vzducholoď zahlcují nesmyslnými nabídkami.
    Hráč by se označil za problematického a pokud by na takového hráče přišlo více stížností (nebo označení nějakým klikátkem) tak by se příští OaD nemohl zůčastnit. Byl by to takový jednorázový ban na příští akci. Pokud by takto byl označen 3x v průběhu dalších OaD, měl by na tuto akci trvalý ban.
    Vždyť to už není normální abych procházel 800 stran takových nabídek. jen to odrazuje od dalšího hledání.
    Vím že můžu zadat přímo konkrétní věc, a vyjedou mi nabídky jen na to co hledám, ale když nehledám nic konkrétního ale spíše tak projíždím zajímavé položky, je to tak otravné, že mě to zase po chvilce úplně odradilo od jakékoliv výměny.
    Než se otravovat s takovýma nesmyslama, raději budu akci úplně ignorovat. A přitom by se daly směnit zajímavé položky.

5. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,nevíte jak mám darovat tyto potvory [​IMG] prostě se mi v nabídce darování vůbec neobjeví,je chyba nějaká u mě? Měla jsem ten problém už minule.
    Jinak já osobně musím pochválit hráče Frantanec,bez jakéhokoli dopisování mi hned poslal stromek Jilm a až po mém dotazu co za to,jsme se dohodli na revanžování.

Pitrýsek47-Aha,tak to jsem nevěděla,děkuji za odpověď;)

Naposledy upraveno: 4/10/18
    Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

markétka47: Prostě nejdou darovat....

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

marketka47: No nekeke... že by mu to konečně došlo? :eek:

Honzulka05, marketka47 a -Kuteno- tohle ocenili.
  8. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Když se obtěžujete psát na fórum a něco chtít měnit, nezabilo by vás si dát třeba do podpisu jméno které máte na farmě. Minimálně u 5 lidí mi to píše že neexistují.

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Bezejmenný - zřejmě do těch tvých pěti nepatřím, ale patřím mezi ty, kdo mají nick jiný než na fóru (je okradený o 7).
    Dával jsem si tentokrát pozor a ve svých třech poptávkách - nabídkách v Zasílání dárků jsem ho vždycky uvedl.
    Někdy v minulosti se mi to v zápalu boje občas stalo, že neuvedl, to přiznávám a u jiných chápu.
    :D

Sousedko, to je opravdu zázrak, měla jsi štěstí. Já sehnal pro souseda
    ořechovec pekanový za růžového slona ve "vzducholodi".
    Ale ty další výměny už asi tak zázračné nebyly, že ne?
    :DxDxDxD

marketka47 tohle ocenil(a).
  10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

MatysekKamilek-Nevím,ale já jsem s ním měnila i minule a bez problémů:)vždy posílá jako první a opravdu mě s tím stromkem překvapil a potěšil. Jinak u mě obchodování vůbec nedopadlo dobře,minimální reakce a to jsme měnili ve dvouxD[​IMG]

-Kuteno-gratuluji,a tiše závidím,já měla smůlu,asi jsem nedůvěryhodná (fuj to je ošklivé slovo):)

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som veľa vecí vymenil vo vzducholodi ako tie novšie stromky ktorých som mal viacej za tie čo som nemal.A podarilo sa mi zohnať xxl stromčeky biribá,nektarinka a bugénvilea.A za továreň hrabiel som získal morča.Minule som ani nemenil nebolo čo tak som s týmto O-D spokojný.

12. Kenny75

Kenny75 Pisálek fóra

Mě se tahle akce hodně líbí a hlavně díky ní jsem získal spoustu nových stromů, ke kterým bych se jinak těžko dostával. Bohužel 90% nabídek je tam úplně zcestných viz. třeba nabízet jabloň za pabuk, chlebovník a jiné vzácné stromy, to tam opravdu jen zbytečně zabírá místo, ale bohužel to nejde asi nijak odfiltrovat. Nevím jestli je za tím neskutečná naivita nebo zkouší jestli se někdo prostě neuklikne. Zřejmě je to normální prodleva, ale ještě pořád se mi nevrátili zpět stromy a chlívky, které jsem tam nabízel.

danielka0000 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

o&d dopadla ve finále výborně
    podařilo se mi sehnat morčátka i chlebovník. takže super. děkuji

marketka47, Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  14. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

já musím být také spokojen dostal jsem jilm,humry a jidášův strom na ty 2 a třičtvrtě dne dobrý ale doufám že další OaD bude delší

danielka0000, Kenny75 a marketka47 tohle ocenili.
  15. martinika1975

martinika1975 Pisálek fóra

Asi půl hodiny před koncem jsem dala nabídku na výměnu..vrátí se mi předmět zpátky,nebo tam zůstane do další akce?Díky..

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj martinika1975,

neuskutečněné nabídky ze vzducholodě budou navráceny a to jak zboží tak kupony. Zpravidla se tak děle do 24 hod. po ukončení akce.

Kenny75 a martinika1975 tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak za mě OaD také OK, sehnala jsem jilm i morče, takže jsem spokojená. Jediné, co bych ještě chtěla mít je jeden jediný JC... tak snad příště. :)

Honzulka05 a kiki2305 tohle ocenili.
  18. doben

doben Ikona fóra

Musím říct, že jsem od tohoto OaD moc nečekal, protože přišlo bez toho,
    aby s ním někdo počítal.
    Každopádně po včerejším zveřejnění mého příspěvku s tím, co sháním a nabízím,
    jsem byl ihned vyveden z omylu.
    Během několika minut jsem měl v poště několik desítek zpráv.
    Tímto bych se chtěl tedy omluvit těm, kteří na odpověď čekali třeba i půl hodiny.
    Celkově se mi podařilo sehnat tolik oranžových tuleňů,
    že už mi jich chybí jen 25 na to, abych zaplnil všechny 3 baha plochy.
    Takže s úkoly, do kterých se bude dodávat protihodnota baha zvířat už nebudu mít problém.
    Dále se mi podařilo získat také několik desítek santalovníků, za které jsem také moc rád.
    Kromě těchto věcí jsem sehnal také všechny nové stromky, které mi chyběly a pár JC,
    které jsem vyměnil s farmáři, kteří měli štěstí a napsali mezi prvními.

Každopádně asi největší radost mám z této dekorky.

Takže tohle OaD bylo u mě jedno z nejlepších za poslední dobu a vůbec nevadilo, že bylo tak krátce.

Děkuji všem za výměny!

19. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

20. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nevim proc, ale mam asi nejak rozbite vyhledavani v OaD. Kdyz zadam do vyhledavani slovo "pavucina" nebo jakoukoliv jeho cast, neobjevi se mi zadny vysledek, ale pritom v nabidkach je. Deje se to jeste nekomu?

MatysekKamilek a Honzulka05 tohle ocenili.