Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Y_n_O: Neblbni.... myslím, že by do lodi nenacpal ani Yettyho... natož celou kapelu ,-)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Máš sto bodov, kytičku, a tuš... ;)
    Kdybysem měla ty morčata dvě, pošlu, já ty žabáky nesbírám. Toho získaného z Renzova jarmarku jsem vyměnila za nějakou dekoraci, co kdysi někdo sháněl... Ale jak jsem psala, jsem sysel a mám jen jednu chovnou ohrádku...

Naposledy upraveno: 2/10/18
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

hudy536: myslím, že je to takto zbytečně zdlouhavé, já bych projel kalendář na fóru a to hlavně stájbolu, strombolu, tajemnice a šlechtící akce až k minulé OaD a porovnal to s tím co mám a nemám. Protože co co jsem sháněl minule většinou vím.

Sice tuhle akci nemám rád, tedy na rozdíl od ostatních, ale kdybych se jí chtěl zúčastnit tož bych postupoval, asi tak jak jsem popsal.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda nechapu, ale vypada to jako kdyby vsechny stromy co nemam sly ziskat... to se mi zda az podezrely...

Honzulka05 a Zoufálkov tohle ocenili.
  5. -bobča-

-bobča- Pilný autor

proc nejde poslat a vymênit konik atd ....

6. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

-bobča- - je to absolutní novinka :)

7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Škoda že nejde vytvořit "balíček" zboží které bych mohl dát do vzducholodě.
    Momentálně jsem tak prošel lehce lištu z dekorkama a tak 200 kousků bych se klidně zbavil.
    Zabalil bych to do balíku a vyměnil třeba za ... teď mě nic nenapadá. Třeba za Smrk.
    Ať si z tou hromadou veteše láme hlavu někdo jiný. Bohužel licence nerostou na stromech (MRK MRK, RT nápad na nový stromek nebo mazlíka) a prodávat to systému se my taky moc nechce.

jana563 a tydýtková tohle ocenili.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A je tam ten kluk, vzhledem k tomu, že prošel výcvikem ve vyšší dančí ...překlep dívčí, tak předpokládám, že dohlédne na vypadávání i na mé farmě:
    [​IMG] ;)
    Skali, nechci být otravná, ale kdy půjde měnit tato žhavá novinka?

[​IMG] [​IMG] :sleepy:;)

Naposledy upraveno: 2/10/18
  9. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

povie mi niekto na čo je ten noky citrón? či ako sa to volá koľko rokov to hrávam a zakaždým je to ta najžiadanejšia vec na OaD.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

tronaldo55 : zvyšuje šanci na padatátka. Ne moc ale když jich máš 200, tak to prej už jde poznat.
    Jinak by měl být na prd. Akce by mělo RT dělat tak aby se daly udělat i bez Nokyho Citronika.

Honzulka05, Pitrýsek47 a maribeja tohle ocenili.
  11. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Bezejmenný, představa 200 migrujících žanků mně přivedla do vytržení.... aby bylo vůbec co sklízet;)

12. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No veď hej, mala som chudáka jedného.:p Išiel do stromu. Rozdiel nevidím. Vraj by to malo byť na všetkých plochách. Vypadávatok furt málo:cry:. Ale ak by sa ich tam dalo strčiť 200, to by bolo... Ale aj tak - to by som ich najprv musela mať ... :( No a prenášať ich ? Fakt - kde potom sadiť? Zbierať ručne a vkladať po jednom? No Pán boh pri mne a zlé preč:cry:

13. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

pajda361: Ahoj, my jsme tentokrát nedostali zadarmo žádné licence?

Edit:
    pajda361: děkuju, omlouvám se, ale nějak mi to uniklo

Naposledy upraveno: 3/10/18
  14. pajda361

Ahoj zahradnice4,

podle toho co vím, tak po 1 ks licence od každého typu hráči dostali, tedy za včerejšek a dnešek určitě.

milostivas a zahradnice4 tohle ocenili.
  15. libakos

libakos Titán fóra

Projela jsem vzducholoď a pokud nemám spoustu JC nic novějšího nezískám.Nebo abych získala JC musela bych se s novinkou kterou mám po jednom rozloučit a protože mi stačí co mám, vzducholodi zamávámxD
    Mikeš-už máš chlebovník? Jestli ne ozvi se

Honzulka05, olivka1180 a elbedna tohle ocenili.
  16. pajda361

Vážení prosím zdržte se nějakých urážek nebo používání národností k označení něčeho co se vám nelíbí. To co používáte za označení se dá určitě nahradit něčím jiným.

17. pajda361

tronaldo55 tohle ocenil(a).
  18. -bobča-

-bobča- Pilný autor

kdyby šli novinky hned koupit, ne pořád čekat - co bude z toho a onoho, raději bych kupovala hned ne pořád na něco čekat a vrážet penízky do ....

19. Brumík

Brumík Aktivní autor

Žádná sláva. Někteří se chovají jak vyděrači. I když je pabuk poměrně novinka, tak chít za něj 10 xxl vajíčkových stromů, nebo 10 medových stromů, to už chce mít na to fakt krkounskou povahu...:sleepy:

Peto121 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  20. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Brumík - chtěla jsem pabuk poslat, ale prý neexistuješ. Jaký máš nick ve hře?