Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Za mne úspěšné O&D. Udělala jsem pár lidem radost, někteří velmi potěšili mne, povedlo se pár výměnných obchodů ve vzducholodi... a těm, kteří jsou hamižní a nevědí, co by chtěli za některé položky, těm přeji alespoň dobrou noc, protože, doufám, nic nevydělali :)

2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Za mě debakl. Totální propadák. Nechtěl jsem toho moc. Nabízel jsem podle mého slušné nabídky. Slevil jsem třeba z půl farmy na čtvrtku a nebo jsem chtěl za jeden Pekanový ořech jen 6 JC a ne 10 jako ostatní.
    Nevím kde se stala chyba.

Nic jsem nevydělal :oops:

3. Y_n_O

To je mi vážně líto... neměla jsem rozdávat těm bezejmenným, ale Bezejmennému :cry:

8)

burds a marketka47 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Na to už je pozdě. Tak snad příště.

Honzulka05, marketka47 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. Y_n_O

• Na fóru je povoleno používat pouze jazyky český a slovenský. Napiš k tomu alespoň překlad. Děkuji za pochopení. Skali
    Mea culpa, mea maxima culpa 8)

6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak a ted to spadne uplně:p

Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  7. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Koukl jsem co žádáte vyměnit,jestli to půjde daruji či vyměním ,repráků mám dost,jestli půjdou darovat, pošlete holoubka

8. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Mea culpa, mea maxima culpa
    Toto je latinská věta.
    "moje vina, moje velká vina"
    Tedy myslím...
    :D

Tak zítra bude akce?
    No uvidíme...​

Naposledy upraveno: 2/10/18
  9. Y_n_O

Bítlsáku, máš pravdu. Kdybysem se byla bývala ke svému příspěvku vrátila, byla bych ho bývala o český význam doplnila. xD Budu muset pravidla po těch letech konečně naštudovat... nějak se mi v poslední době daří je porušovat :oops: ;)
    A tímto se Bezjmennému omlouvám, mám ořechovec pekanový jen jeden, co mi zbyl po minulém rozdávání... jsem sysel, toho se nevzdám a v akci, kde se dal získat, jsem tolik úspěšná nebyla. Ale mrknu do nabídek, třeba ho za něco rozumného i nerozumného směním
    8)

Jonsdorf tohle ocenil(a).
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Prošel jsem 7 stran nabídek a tímto pro mě O&D končí.
    Nikdy se to nezmění. Nikdy. Až si RT uvědomí jak tahle akce začíná být otravná, tak se snad nějak pokusím zapojit.
    Takže beze mě.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ynočko...
    Nedělal sem nadarmo půl roku v našem kostele elektriku.
    Tak že latina u mě žije.

A ještě pro ostatní:
    Pokud vám udělám radost s něčím co nemáte a bude možné poslat pište na:
    -Jonsdorf-
    Kouzla hned, zázraky na počkání...
    (půlroční zkušenost nemám nadarmo)
    Všem prima akci.​

12. doben

doben Ikona fóra

Je vidět, že OaD nebylo původně plánováno, jelikož jdou měnit i věci, které ještě ve hře 4 měsíce nejsou.:p

13. Y_n_O

doben, snad to nebude ta avizovaná kompenzace za zrušenou opici :p Navíc je ještě dost času možnosti měnit a darovat upravit. To jde rychle, prostě se umaže kousek kódu... 8)

14. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Škoda že ty Morčata nemám. Hned bych je vyměnil. Nabízí jeden týpek 3 JC za Morče.

A "frantanec" alias "Que..42" (nechce se mi hledat jak se to píše) si prostě nedá pokoj.
    Proč tohoto nepoctivce a evidentně multiaktéra který píše na fórum pod několika nicky, ještě nikdo nezablokoval ?

15. herda21

herda21 Expert fóra

Ó, jak jsem roztržitá.... já OaD totálně zasklila, takže jsem naprosto nepřipravena. Snad najdu čas kouknout se, co mi chybí a poprosit a směnu. Vydřiduši u mne nemají šanci, to se raději obejdu :) Ale popravdě, dosud jsem měla štěstí jen na prima farmáře a doufám, že já taky mezi ně patřím :)

Y_n_Onko, nic si z toho nedělej, já také použila latinský citát. Nějak mi uniklo, že je to na závadu....ani jsem si nevšimla, zda jsem byla napomenuta. Každopádně se poučím alespoň z chyb jiných o_O

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Jak hráčům co nejrychleji zacpat pusu za zpackanou akci? Pustit nepřipravené O@D pro nepřipravené a nečekající hráče :cry:!

17. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj hudy536,

prosím jak se připravíš na OaD? Já tedy nevím, ale na tuhle akci fakt není potřeba sázet dlouhodobky, nebo nějako zvlášť připravovat farmu.

babička-květa, Peto121 a Janka79 tohle ocenili.
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

herda21, Y_n_O - myslím, že když k tomu hodíte český překlad, je to v poho ;)

Y_n_O tohle ocenil(a).
  19. Y_n_O

Njn, Skali, teď už to víme :)

EDIT: Bezejmenný, zkus Morčata na útěku, to už bude taky sběratelský kousek...

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  20. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Pajdo, zjistím si, co mi chybí, čeho mám přebytek a vzhledem k tomu, jak dlouho hraju a momentálnímu nedostatku času v tom mám fakt guláš...chtěla jsem si to zapsat, abych neudělala nějakou botu:D...teď jsem třeba hledala, které stromy mi chybí, jestli jsou z tajemnic nebo je můžu i koupit..o stájích ani nemluvím...dekorace mě straší i ve snu a v liště...jinak proti akci nic nemám, jsem za ni ráda, ale počítala jsem, že bude mnohem později...
    A jinak při troše upřímnosti...(já na fórum sice píšu minimálně)...ale myslím, že můj minulý příspěvek současnou situaci vystihnul:D (tím samozřejmě nic proti tobě a ostatním modíkům, já vím, že vy za to nemůžete).
    Hezkou hru a darovací akci všem!

Honzulka05 tohle ocenil(a).