Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

libakos , ono to zmatení pojmů je i jiných dekorací a už jsme naletěli všichni a kdo tvrdí že ne, tak lže:)
    Ale pokud by výsledkem OD bylo:
    považuji je za velice úspěšné, jen tak dálxD

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Honzulka mi silně připomíná jiného hráče, který tady brousil po fóru. Frantac to ale není.

3. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Ta podobnost je tak velká, že mě nejdříve napadlo, že je to jeho druhá farma.

OaD pomalu a jistě ztrácí na své kráse a začíná být o ničem.
    Jako celá Farma a je to určitě velká škoda.

Edit
    Bezejmenný - no právě a proto ztrácí na kráse.
    Vyměnit lištovky? Vždyť je nikdo nechce ani zadarmo.
    :D
    Co je to inteligentní nabídka?
    :D

Edit2
    Nenapsal jsem, že OaD ztrácí smysl. Jasně jsem uvedl, že ztrácí
    na kráse. A to je rozdíl.

Naposledy upraveno: 19/8/18
    Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Tak O&D pořád má jakýsi smysl, to zase netvrdmě že si rádi nezašmelíme, ale myslím že ztrácí na zajímavosti právě těma nepochopitelnýma nabídkama.
    Dá se tam najít spousta zajímavostí, ale ty požadavky jsou jak pěst na oko.

Už jsem tady několikrát navrhoval zpoplatnění nabídek. Vyřešilo by to sice jen část tady těch nabídek, ale i to se počítá.

Mě O&D pořád láká, protože mám v liště 5 000 věcí které na plochu asi nikdy nedám - na dekorace není místo, chlívků mám od každého několik kusů, výrobny se extra moc nevyplatí (až na pár vyjímek) a stromů je potřeba jen malé % (kvůli krmivu) zbytek je lištovka.
    Pokud to někdo chce, tak nemám problém to vyměnit.
    Za inteligentní nabídku.

marketka47, Janina0971 a Honzulka05 tohle ocenili.
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

No kluci (Mikeš a Bezejmenný): v jednom máte pravdu, některé požadavky jsou fakt neúměrné, viděla jsem růžovou výrobnu kachen za 100 santalovníků, domov pro kočičí víly za 10 pekanových ořechů atd... nemám slov. Za 1 JC chtějí i půl farmy :cry:.
    Ovšem je tu spousta hráčů, co udělají radost dítěti (pezt mému synovi - tímto mu děkuji za výměnu), nezištně pošlou dekorku potřebnou do stonku (dárkem) a to mě na výměnách baví. Mnoho hráčů tady z fóra daruje a nic nechce. :inlove: Díky nim je to stále fajn akce.

Znechucují mě naopak nerozumné požadavky, vykukové tipu Frantanec, SDman a nějak mi neseděl i Honzulka, no ukázal se. -.-:(

Závěrem? Protože do večera netuším, jestli ještě něco seženu...
    Nejmladší syn má vytoužený "peříčkový a medový" strom, prostřední dlouho sháněnou dekorku do stonku "výkonný balič triček".
    Nejstarší doplněno mnoho stromů (farmu má asi 8 měsíců)...
    No a já? Já si sehnala několik růžových stájí a chybí mi tak jen 2 - kukačky a motýli.:)

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak já zrovna toto OaD si moc chválím, podařilo se mi směnit několik věcí, které jsem sháněla už déle. Navíc za další věci, které mi jaksi byly... no, řekněme neužitečné ;)
    Ale je fakt, že to chce se obrnit trpělivostí při probírání tucty nesmyslných nabídek typu jabloň za papouščí strom. Tentokrát jsem ale měla čas a i náladu tím prolézat. Normálně to dělám tak, že si řeknu, co jsem vlastně chtěla, zadám do vyhledávače... a většinou odejdu. Ale teď, jak jsem to prolízala vše, jsem objevila i takové věci, které bych si sama nezadávala - např.medový strom za jakousi pro mne málo důležitou dekorku. Medový strom mám, ale dekorka se mi jen válí v liště, tak proč to nevyměnit a nemít 2? Obdobně jsem to provedla s cukrovým, ten jsem ovšem obratem ještě vyměnila za kozí.:)
    A to už nemluvím o prostém darování, které většinou také udělá radost oběma stranám.;)

Takže nemůžu souhlasit, že OaD ztrácí smysl. Chtělo by to ale určitě nějak vymyslet, aby tyhle "normální" směny nebyly utopené ve stovkách těch zbytečných. Minimálně vylepšit filtrování, aby alespoň konkrétní shánění odsejpalo.

P.S. Ale nevím, jestli by zpoplatnění něco vyřešilo, licencí je přece taky omezené množství a přesto to těmhle "pitomostem" nebrání.

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

8. *Kuliočko*

*Kuliočko* Vážený autor

Skali moc se omlouvám,já se spletla,prostě jsem to přehlídla,myslela jsem,že jsem v tom pravým vláknuxD

marketka47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Skali

*Kuliočko* - nic se neděje ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  10. mituli

mituli Polobůh fóra

Velké díky Y_n_o za stromeček,udělal mi velkou radost :inlove::inlove::inlove:

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sháním půl farmy za JC,či Eugenii !o_O Nejlépe i s pracovitou farmářkou!!:eek:xD
    Tak si listuju ve vzducholodi a vzpomínám na první OaD.:oops:
    Některým dobrákům bych vstup do vzducholodi doživotně zakázal!-.-

12. burds

burds Titán fóra

No Kaolíne já dala eugenii za továrnu na hrábě.Eugenie jsem měla 3 továrnu na hrábě ne.Záleží na dodávce a poptávce.Já byla spokojena.Mám co jsem chtěla.

marketka47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem eugénii vyměnila za pabuk... byla to zajímavá nabídka, ale šla zase o dům dál, však ta jedna moje mi stačí :)

GordonSargent tohle ocenil(a).
  14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vaše chyba! Mohly jste mít půl farmy a 10 JC ktomu!:eek:xD

15. burds

burds Titán fóra

My jsme skromné a stačí nám co jsme dostaly.To máš tak já se cca před 3 roky dohodla na výměně věc jsem poslala a nedostala nic.Od té doby tak neměním dám požadavek a budˇse povede nebo ne.Ale určitě mne nikdo neokrade.

Honzulka05 a Y_n_O tohle ocenili.
  16. Janice4949

Janice4949 Pisálek fóra

Můžete mi prosím někdo říci co je to Howie Donut ? Ať hledám a překládám, nepodařilo se mi to zjistit. Z angličtiny mi to nabídlo Howie koblihu. Děkuji

17. Skali

Janice4949 - přibliž nám, kde jsi na to narazila. Pak se bude lépe pátrat ;)

18. .macca.

.macca. Dozorce fóra

Mě se podařilo sehnat 2 JC ve vzducholodi, ani jsem nepotřebovala půl farmy, nabídky zadávám já, musím něco obětovat. Teď už nemám ani jednu chobotnici, ani eugénii.

Naposledy upraveno: 19/8/18
    matlafous123, marketka47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. libakos

libakos Titán fóra

Tak, nic jsem nevyměnila, JC se mi vyhýbá(dávám jen nabídky)svou blbostí jsem přišla o výrobnu ,při nabídce růž.výrobna za jinou mi taky nevyšlo. Za dárky začátečníkovi ani slůvko díků,tak třeba příště bude líp...Narazila jsem na JC a jen za růž.výrobny které nemám..

20. Maky7878

Maky7878 Rádoby autor

Za mě velmi úspěšná mise,neměla jsem kamzíky,teď mám rovnou tři a navíc se mi podařilo získat i eugénii !!!
    Ze samé radosti jsem poslala spoustu chlívečků a stromečků své nové sousedce ;)