Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Discussion in 'Diskuse o hře' started by pajda361, Jul 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

2. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Skali: Ahoj, nevíš, čím to je, že nemám či nevidím ve vzducholodi své nabídky na výměnu? Ani jsem jí nemohla přehlédnout, protože to jsou jenom 3 stránky?

Honzulka05 likes this.
  3. Ondřej2008

Ondřej2008 Zelenáč fóra

Vyměnil jsem výrobnu za strom jeřáb, ovšem v inventáři se mi nezobrazuje!!!!

4. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Ondřej2008,
    stromů s názvem jeřáb jsou 3 druhy. Jeřáb břek, jeřáb oskeruše a jeřáb ptačí. Pokud se ti po výměně neobjevil, zrestartuj si hru, třeba se jen nenačetl. Když jej nenajdeš ani poté, doporučuji kontaktovat podporu , kde ti to můžou prověřit.

5. Ondřej2008

Ondřej2008 Zelenáč fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš, stačí oslovit jménem
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Díky moc - už ho mám :)

Last edited by moderator: May 22, 2018
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Nevim, co se deje, ale tentokrát je OaD neprekonatelne a bezkonkurencni! Od rana jsem sosla 15 produktových stromu, na dalších 15 mam ještě "palivo" a dotycny farmar, který stále dokola stahuje me nabídky je naprosto neunavny! :D Jen vůbec netusim, co s temi odpadky bude delat, pac to nejde narvat snad ani do vlaku o_O

7. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chtěl bych všem hráčům poděkovat za bezproblémové OaD!
    A hlavně těm co mi pomohli doplnit šedivý řádek chybějícími dekoracemi a těm co mi poslali chybějící stromky!:)
    Ještě jednou moc děkuji!

danielka0000 and matlafous123 like this.
  8. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Chtěla bych touto cestou poděkovat všem (Matlafous123 a další), co mi poradili, abych pro získání JC jen neprocházela nabídky, ale i sama něco nabídla. Zkusila jsem tu ambroň (podotýkám, že jen 1 ;)) a přestože jsem příliš v úspěch nedoufala, JC se opravdu objevil. Nechápu to, ale nestěžuji si :D
    Navíc se mi podařilo čilým obchodováním získat další děsivkové stromy (už vytvoří na Hřbitově malebný lesíček), takže za mne tedy veeeelmi dobré OaD :)

9. Beruška007.c

Beruška007.c Zelenáč fóra

zdravím Vás :) nevíte kdy zase bude tato akce ? :) :)

10. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Beruška007.c - na tenhle měsíc plánovaná není (kuk tady), a co bude příští měsíc ví jistě jen realizační tým a ti nám to teď neřeknou. Takže nevíme kdy tahle akce zase bude.

Honzulka05 likes this.
  11. Honzulka05

Honzulka05 Ikona fóra

ahoj mohl bych se zeptat jestli u příští akce obchodování a darování půjde posílat chlívek pro kamzíky

Natálka29 likes this.
  12. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Honzulka05,

zeptat se můžeš, ale o tom co půjde a nepůjde fakt nic nevíme, RT toto dopředu nikomu nesděluje a mnohdy tyto informace lovíme až po začátku akce. Takže nezbývá ti nic jiného než vyčkat až tato akce začne.

mituli likes this.
  13. farmarka_e

farmarka_e Stálice fóra

ahoj, mám dotázek na modíky, netušíte náhodou, jak to bude s posíláním základní továrny a případně ještě neumístěných upgradů?
    edit: díky pajda361, myslela jsem si to taky tak, uvidíme

Last edited: Aug 15, 2018
    Honzulka05 likes this.
  14. pajda361

Ahoj farmarka_e,

zatím to opravdu moc netušíme. Update toho co půjde a nepůjde posílat budeme dělat až zítra před akcí, ale domnívám se, že posílat nepůjde ani jedno. Jednak nejsou zavedeny déle jak 4 měsíce a pak jde o unikátní počtem omezený předmět a ty většinou přeposílat prostě nejdou.

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Tak ak môžem,aj ja mám jednu otázku.Na prvej stránke som si pozrel,čo sa môže posielať a čo nie,respektíve vymieňať.No a nenašiel som tam dekorku Mýtická nočná mora,takže by sa poslať mala dať?Doteraz sa mi ju nedarí získať a chýba mi do stonku.V poslednej dobe už nebýva ani na Kolese (ne)šťastia.

pajda361 Ďakujem!

16. pajda361

Ahoj Peto121,

informace v úvodu jsou staršího data a tebou uvedená dekorace se určitě poslat nedá.

17. hroudov

hroudov Veterán fóra

prosím, kdy půjde konečně darovat kamzík, proč to tak dlouho trvá:cry:

Y_n_O likes this.
  18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

hroudov: neonové stáje pro osla, pštrosa a rybu také poslat nejdou a jsou ve hře přesně rok 8)

hroudov and Danielaa25 like this.
  19. 1josef1

1josef1 Rádoby autor

už se moc těším hlavně na dekorace já snad ani neusnu a nebo se stoho nejspíš zblazním jak se těším

Borek51 likes this.
  20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Mně by tedy zajímalo,jestli půjde posílat fanoušek z MS 2018 ? :)

Honzulka05 likes this.