Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. ezzra

ezzra Hrabě fóra

Pekny vecer...PRIPOMINAM,, NECH SA MI OZVU VYHERCI Z TOPKY POSTOU!!!!,,

milostivas a matlafous123 tohle ocenili.
  2. bobina1963

bobina1963 Zelenáč fóra

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Hledala jsem mimo jiné mangrovník, který nemám, zprvu byla jediná nabídka, teď v podvečer tam pár je, ale já potřebuju základ,
    až jsem posléze zjistila, že snad mangrovník v základu nelze? Proč tedy jde nabídnout upgrady? Je to nějaké výrazně zvláštní...

4. doben

doben Ikona fóra

Pro jistotu sem dávám odkaz také na soutěž Vánoční přání 2017, ve které také někteří něco slíbili a měli by to při tomto OaD poslat.
    A nezapomeňte na odměny z Tipovačky. Upozorňuji, že budu k dispozici v případě dotazů pouze dnes a zítra, proto doporučuji zaslat odměny co nejdříve.

kiki2305, karbar a milostivas tohle ocenili.
  5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

To co by se hodilo vyměnit, tak nejde, vždyť nejde ani Bezhlavý a minule šel, jak se dostal do Ramaobchodu, tak máme smolíka :mad:

milostivas a Danielaa25 tohle ocenili.
  6. karbar

karbar Veterán fóra

Vánoční přání pro modro.ocko22 splněno.
    Doufám že dorazí.

modro.ocko22 a milostivas tohle ocenili.
  7. baguna

baguna Pisálek fóra

No tak ambroň nikde... chjooo. Tis a Pabuk by se hodil, ale to je bohužel pro mě nedostupný, tak budu muset zase čekat, až budou v Ramaobchodě.

milostivas tohle ocenil(a).
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Matlafousová, nedávám plané sliby,dokonce jsem si při topce zapsala co jim bylo slíbeno od jiných, pamatuji na vánoce, kdy se sešlo několik stejných dárků....nedlouho to topce jsem všem napsala, že by mě spíš zajímalo ,jestli nemají nějaké tajemné přání oni, tedy co by opravdu chtěli.Odepsali 2 , Janice4949 a rijkax ,třetí emča O61 ne. Ještě jim napíšu, jestli se něco v jejich přání nezměnilo, tedy že to nechají na mně;)

Naposledy upraveno: 8/2/18
    milostivas a maribeja tohle ocenili.
  9. ritterca

ritterca Stálice fóra

Prosím vás ten "Lev" je dekorace nebo stáj?

milostivas a maribeja tohle ocenili.
  10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To je znamení zvěrokruhu, hlupáčku!:p

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Našla jsem super nabídku: Výrobna angroské vlny: růžová za 50 vajíčkových stromů, :oops::cry:

12. GordonSargent

Pech, je to tak, protože je stejná pravděpodobnost, že Ti vyjde předpověď podle horoskopu, jako že Ti padne ve stájbole výběh pro lva:)

13. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mám dojem, že obydlí pro oranž. mloka nešlo při minulé O/D posílat.

14. GordonSargent

Mám dojem, že oranž mloci se objevili jen v akci, stejně jako ambroně a výběh pro lvy, sice je nemůžeme měnit, ale važme si, že je někteří je mají, zvlášť s ohledem na trh ....xD

švestinka, milostivas a maribeja tohle ocenili.
  15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Skali, myslím, že nejen mě by zajímalo, proč RT nezařadí na výměnu a darování
    některé věci, jako třeba ambroň, mangrovník zákl., jinan XXL, kanangu XXL, které jsou
    ve hře už hodně dlouho, pak žraloka, or. mloka, tučňáka a kdo ví, co ještě.
    Nechceš na RT zapůsobit třeba svým šarmem?
    :D
    A ještě jsem si vzpomněl na důležitou kočičí vílu, proč ona nejde a slizká příšera ano.

Naposledy upraveno: 8/2/18
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Procházím si tak znuděně nabídky ve vzducholodi a najednou .... Cicimek čínský ??!!?? Vůůůůůbec netuším kde se tam ten stromek vzal a jak dlouho je ve hře, nebo k čemu je dobrý.
    Listuju dál a .... Tiki strom !!??!! Coto je za strom ......
    Zjišťuju že toho nemám docela dost.
    Raději už nelistuju a na O&D se snažím nemyslet. Namátkou jsem prošel pár nabídek a je to k zblití.

17. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky jsem z toho celá urvaná,nojo už to není co to bývalo:mad:

18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Toto OaD skvělé:D byla jsem pilná i na vedlejších farmám při Bubu akcích a tak mám teď Strašidelný dům plný a z 99% svou zásluhou bo někteří hráči nevědí, co za dekorky chtít. Odklikla jsem ho dnes ráno a dal bezmála 700 tis. BZ a to se vyplatí, dokonce víc, než park, ten mi dává přes 500, ale mám tam i dekorky na KR, které se vždy hodí.
    8)Teď už potřebuji jen spoustu Santalovníků, protože jejich plody mají skvělou protihodnotu do Sudu při dožínkách, jak jsem loni poprvé začala, tak se toho nemůžu nabažit :p je to fakt skvělej adrenalín, při kterém nemůžu přijít o život. Santalovník v xxl podobě se dá sklidit dokonce 3x a to se vyplatí xDxDxD

19. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Ahoj nevím ted u koho ale u někoho jsem měl mít dekorku do stonku co mi chyběla jedna měl jsem se ozvat ale už nevim nick toho hráče tak pokud si mě pamatuje tak mi napiš prosim :)

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jojo už ti to posílám!!