Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

Super, těším se :)

2. kopretinablah

kopretinablah Pisálek fóra

• tento příspěvek patří do " zasílání a výměna", ale až po spuštění akce OaD
    půjde měnit želva a pokud ano , nevymění ji někdo , vyměním za cokoli , teď by mohl být aktualní třeba ledňáček

3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kopretinablah,
    želva asi vyměnit nepůjde a dotazy na výměnu patří do vlákna: Zasílání a výměna dárků a to pouze při konání akce.

4. .nikola90.

.nikola90. Zelenáč fóra

Ahoj a dekorky z květinové edice stále nepůjdou posílat? Pořád mi chybí jedna do stonku.

duna.duna1, švestinka a evainfo tohle ocenili.
  5. doben

doben Ikona fóra

Super už se těším. Budu shánět TCH!! tak mi pište až to začne ne teďka jak někteří všem se kterýma jsem na něčem domluven napíšu dopředu

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  6. jaja170963

jaja170963 Pisálek fóra

A to kedy začína táto akcia?Už som to našla.

Naposledy upraveno: 29/9/15
  7. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Tak to je super,už se těším...

8. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Tak snad se ten seznam ještě změní, jinak mám smůlu :)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

nezmarka.cz pozeral som sa korytnačky boli za novinku 13.5 - 17.5 tak tie by v ponukách mohli byť lebo vždy sa písalo že musia byť viac ako 4 mesiace staré a to teda budú mať do 1.10 ak som to dobre rátal aj viac ak nie tak ma oprav.Mne nechýbajú lebo ich mám.

evainfo tohle ocenil(a).
  10. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

No aby nedopadla želva jak ledňáček - ten jde jen prodat

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Jejda, jde se aktualizovat podpis a hlavne teda hledat, co jde a co nejde... minule to skoncilo hned na zacatku, sla jen jedna vec :-(

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  12. doben

doben Ikona fóra

Ach joooo tak se zase nedočkám želviček. :(

Naposledy upraveno: 29/9/15
    Honzulka05 a .pepanek. tohle ocenili.
  13. Farma*WHWT*

Farma*WHWT* Pisálek fóra

Už je někde aktualizovaný seznam? Jestli to bude omezené jako minule, tak to vůbec nemusí být. Co z toho, že je to teď častěji, když člověk nemůže svobodně darovat nebo vyměnit, co by chtěl. >:(

.pepanek. tohle ocenil(a).
  14. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Ahojky.Zpráva je to dobrá,ale ne pro mne. Ve čtvrtek pracuji od rána do večera,takže na akci mám jen pátek odpoledne. Můžu jen doufat,že na mě taky něco zbude. Nechápu proč jí dávají takhle v týdnu a ještě na tak krátkou dobu.Někteří si možná ani neškrtnou. Želvy by podle mých výpočtů už taky měli jít měnit.
    No budu muset zítra trošku prozkoumat stodolu,nějak jsem poslední dobou ztratila přehled.Jediné co vím,že se mi poslední dobou nic zázračného nevylíhlo,ale třeba se ty lištové přebytky budou ještě hodit.

kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  15. .pepanek.

.pepanek. Pilný autor

Nechci být nositelka špatných zpráv, ale želvy pouze prodat, tak nějak to přestává mít smysl - akce OD je sice cca jednou za dva měsíce, ale k čemu když jdou měnit jen hodně staré chlívky a stromy a novější ne (myslím strarší 4 měsíce) no a aby jsme toho náhodou neměli moc a náhodou vše co chceme tak přibude tento měsíc další tajemnička a úkol :)

16. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ja mám z tohoto ODaD zlý pocit. Je fakt, že každý z nás túži práve po tých novších veciach ( aj keď ja nemám ani tú korytnačku, nehovoriac o tom modrom vtáčkovi). Ak je to o tom darovaní a obchodovaní, malo by to byť o všetkom, čoho mám prebytok a o čom je požiadavka. Tie obmedzenia nie sú kóšer.

17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Hm,tak já si akci užiju pouze ve ČT odpoledne a v PÁ vlastně taky,cca od 17h-00:00h,mám pracovní víkend od rána do večera cca 23h i déle.Tak za mě vlastně spokojenost,kdyby byla akce přes víkend,měla bych hold smůlu...Snad něco vyměním,chybí ledňáček,ale moc nedoufám,že by šel stejně jako černá vrba a nektarinka.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný den všem farmářům :) tak já zase doufám, že půjdou měnit předměty z akce "Septemberfest 2015" ... bych potřebovala doplnit obyčejný a stříbrný řádek :p

Honzulka05 a stadole tohle ocenili.
  19. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Nevím, nakolik to znám, tak to co bych chtěla, se neobchoduje nebo stejně nebude k sehnání. Poslední OD jsou pro mě spíše zklamání.

evainfo tohle ocenil(a).
  20. mrkvička_chlupatá

mrkvička_chlupatá Rádoby autor

Na to bych teda vůbec nevsázela. Nejde měnit "kočičí chaos" a "dary bohyně", ale "recyklomat" ano. Věřím, že se uvolní ty želvy. Minulá akce mne minula, ale asi stejně nebylo co shánět, jak to tady tak čtu. O baobabu se mi může jen zdát o oskeruši a gacínii ani nemluvím. Tak tedy všem veselé vyměňování.

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.