Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali, kdyby jen to, ale najdou se i tací, co nabízejí věci, které nejdou poslat a vždy posílají jako druzí.... exkluzivní nabídka pro Tebe, nabízím Ti kanangu xxlxD

MatysekKamilek a Skali tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Gordon : lidi nečtou.

Je mi do breku z těch nabídek. Hrabat se v tom nehodlám takže ani nehledám ani nebudu měnit.
    Nemám na to ani čas ani náladu.

Až to celé bude jen o kvalitních a inteligentních nabídkách, tak se určitě zapojím rád (mám lišty plné všeho možného co nepotřebuju)

3. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

GordonSargent - poptáváš za ní aspoň růžové kartony xD A posíláš druhá, to je jasný 8)
    Přečetla jsem tam asi stránku a pak mi došly síly (a chtělo se mi křičet) :cry:

-Zdenka, GordonSargent a duna.duna1 tohle ocenili.
  4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Klidně se domluvte. Já to pak jako třetí odešlu celé podpoře a ta vám zatne tipec tak rychle že si ani nestačíte kapesníkama utřít nosy.

GordonSargent tohle ocenil(a).
  5. Skali

Ty už nejsi jenom rejpal a prudič, ale i práskač ? To sis zvýšil pěkně kvalifikaci xDxD

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pořád je potřeba se zdokonalovat. Usiluju o post ve vysoké politice. Tam se sluníčkáři nedostanou.
    Ještě se musím zdokonalit v dlouhých a komplikovaných větách ve kterých nic neřeknu ale budou vypadat strašně důležitě.
    Není to zrovna lehký.
    Ale mám silnou vůli (a jsem chamtivej)

7. Skali

Tak delší projev můžeš pocvičit, až budeš psát na tu podporu, bo musíš vytlačit aspoň 140 písmenek či znaků a to už je docela fuška ;)
    A jdu raději sklízet, bo jsme trochu OT a musela bych nás rozehnat xD Tož pa

matlafous123, arget31 a GordonSargent tohle ocenili.
  8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Plná naděje jsem se těšila na tuto akci, ale protože stále ještě nelze získat cicimek čínský, vrbu jívu, žirafu a bažanta, a já krom pár dekorek do stonku, které stejně nikdy neseženu :sleepy: nic víc nepotřebuju, tak tentokrát vynechám a vyčkám.

modro.ocko22 a EdmondDantes tohle ocenili.
  9. -Amalka

-Amalka Magnát fóra

Lidi, já sehnala bizona, tak slavím a všechno ostatní je mi šumák! xD ;) :D

10. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja bizóna ešte stále nemám, pokúsim sa dnes urobiť nejaké výmeny a dúfam že sa aspoň jeden zadarí. :)

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Nevím, jak je možné zadat do požadavků to, co nejde posílat. Ještě pořád nemám nic z toho, co jsem neměla a když jsem chtěla zkusit, zda to půjde, nenabídlo mi to ani jeden strom. Pak je tedy chyba v systému a ne u hráčů.

-Kuteno- a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No vzhledem k tomu, že žirafa a bažant asi nejdou ještě poslat (omlouvám se, ale fakt nemám čas to hledat) tak nic nepotřebuju a nesháním. Pokud někomu něco chybí , cokoliv, a mám víckrát tak nezištně pošlu. Pošlete zprávu do pošty. Teď nevím jestli to tady vlastně můžu nechat? jestli to náhodou nepatří do jiné diskuze?? No už to risknu, jsem na odchodu a návrta po poledni tak pak budu odpovídat na dotazy. Jdu plavat.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Získal jsem vodního dráčka za noční třpytivý strom, za mě dobrý ...,-)

-Kuteno-, krakoramaja a malinkami tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

To je fakt to OaD cim dal vetsi propadak nebo se to zda jen mne? :music:

Ozvete se, prosim, holubem komu jsem co slibila - jsem dopoledne na prijmu :)
    EDIT: krakoramaja, Apachie: holky, moc se omlouvam, ale ta briza nejde jeste poslat :sleepy:

Naposledy upraveno: 21/10/17
  15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Konečně mám prvního krokodýla :inlove: Nabídku skvrnitého mloka za něj jsem dala hned po začátku akce a hurá, jakýsi cizinec mloka potřeboval. Jenže jsem na to přišla, až když jsem zbořila 3 duhová kouzla s tím, že je půjdu za krokodýla nabídnout. No, tak jsem je vrátila na plochu. Prostě žádné upozornění, že jsem cosi dostala, jsem nedostala.

matlafous - neomlouvej se, systém je holt systém. Přišla jsem na to taky hned na začátku, že to nepůjde posílat.

-Kuteno- a matlafous123 tohle ocenili.
  16. bbowling

bbowling Hvězda fóra

A japato, že nejdou posílat růžoví medvědi??o_O Vždyť to není žádná novinka ...

Pokud by po mě někdo něco chtěl, tak ať počítá s tím, že posílám jako třetí ... !!!:p

olivka1180 tohle ocenil(a).
  17. Skali

Ahoj Krákorko - co konkrétně tě trápí ?

18. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Májo, ahoj, upozornění nechodí, jen zmizí z nabídky a koukneš do příjmu ,-)

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj bbowling,

bohužel je to stále méně než 4 měsíce, zavedeno do hry 19.7.

babina51 tohle ocenil(a).
  20. bbowling

bbowling Hvězda fóra

pajda - tak to jsi mě tedy příteli vůbec nepotěšil .... měl jsem za ně slíbenou parcelu v Podolí .... ;)

Y_n_O, babina51 a waldemar71 tohle ocenili.