Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Škoda, no ale snad bude k mání něco jiného co stále postrarádám...

babina51 a eli2006 tohle ocenili.
  2. koljan74

koljan74 Aktivní autor

Super - krokodýlí jezírko schované mezi nebahamovými stájemi - kterého pitomce to napadlo? Proč nejsou baha zvířata u baha zvířat??? :-(

3. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

No tak nejde vložit nabídku, kousne se to.

4. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také jsem leccos nabídla v čase...ozvěte se prosím.Mějte slitování se starou medvědicí aby nemusela pracně dohledávat.

danielka0000, babina51 a eli2006 tohle ocenili.
  5. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Povedlo se mi konečně získat mloka skvrnitého a ještě jednoho bizona do páru :-D Po chybějících věcech do stonků jsem zatím ještě nepátrala. Už se těším až nastane čas a bude se moct vyměnit i bažant a bříza :p

babina51 tohle ocenil(a).
  6. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Tak jsem se dočetla, že fíkovník a papája jde měnit i darovat. Mně to ale opakovaně ani po restartu nejde. Zkoušel to někdo taky?

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ano .mamaz., jde darovat, ale i příjemce musí být schopen dárek přijmout. Většinou to nejde právě proto, že příjemce možnost dárek přijmout.
    Případně můžeš svůj problém řešit s herní podporou.

Pro ostatní - prosím nevkládejte sem žádosti o zaslání předmětů, ty sem nepatří a jste na to opakovaně upozorňováni, tak to nedělejte, znepřehledňujete diskuzi. Zasílání a výměná dárků je ZDE
    Díky

Příjemnou hru danda

zejdy66 a jana563 tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda konecne jsem se probral a kouknul na to co jde poslat (nebo lepe receno vymenit) a nestacim se divit - drive temer nic a ted najednou pulka veci co mi chybi uz jde...
    Ach jo, tak se jde patrat a nabizet, to je prekvapeni :)

fujtajblinka tohle ocenil(a).
  9. iDavis

iDavis Baron fóra

Dovolenka v Tatrách sa skončila a som milo prekvapený prebiehajúcim OaD. :)

Na tentokrát mám svoju stratégiu - podľa kalendára bude o 2 týždne prebiehať šľachtenie stromov (farmársky expres). Ako vieme, behom neho sa využívajú veci z lišty a práve o jej naplnenie sa behom tejto mini akcie pokúsim. Uvidím ako to bude fungovať, ponúknem nejaký pomerne vzácny strom/chliev za desiatky nejakých starších, ktorých majú hráči plno a tie využijem pri exprese. Sám som zvedavý. :D

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  10. zejdy66

zejdy66 Analytik fóra

Moc,moc a moc děkuji matlafouskové za darování mloka skvrnitého a to nezištně,prostě grátis:eek::inlove::inlove::inlove:Jseš prostě fajn:inlove:

11. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Díky, nějak mi to nedošlo, že musí mít aktivaci v jeskyni.

12. danda-vnovis

.mamaz. - nevadí, příště už budeš moudřejší :)
    Čaro prosím do diskuze ne, vlož svůj příspěvek taktéž do zasílání a výměny dárků. Díky

Prima hru danda

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

dando, omlouvám se, už jsem to opravila - mám za sebou kapku horší den, tak mozek nejede naplno :(

14. danda-vnovis

Děkuji :)

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Maj to ňáký rozbitý :eek:
    Na tohle jsem narazila v lodi, ale výměnu nelze zrealizovat a to ani po několika restartech. A přitom magnólií mám v liště 6 půlek o_O
    [​IMG] [​IMG]

16. danda-vnovis

Skalarko, to zas vypadá, že někdo má požadavek na špatnou magnolii ze špatného inventáře :(
    To se do konce akce neopraví.

Danda

skalara.v tohle ocenil(a).
  17. flexka

flexka Hrabě fóra

Skalárko, já jsem byla překvapená, ale asi to byla magnólie, co jsem měla v liště 2x - jako třeba 5 a pak 8 vedle.
    Asi je to nějaký polámaný.

skalara.v a fujtajblinka tohle ocenili.
  18. knezna_liba

knezna_liba Pisálek fóra

Jo, totéž se mi stalo s jedlí. Taky ve skladu (ta správná) a vyměnit mi nešla. Škoda :-(

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmm, tak holt prd :( Mohl to být suprovej kšeft, že :music:;)

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já jsem narazila také na suprový kšeft, krokodýl za 40x vonící strom. Byla jsem ochotná to pro někoho vyměnit, jenže ouha, já mám stromů 19, tak jsem chtěla sehnat ten zbytek. Ale 1x vonící za 2x kozí nebo 3x vajíčkovník fakt měnit nebudu...