Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Discussion in 'Diskuse o hře' started by pajda361, Jul 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Procházet nabídky je vážně peklo, takže jsem nějaké náhodné procházení nabídek hodně rychle vzdal. Už mě to nebaví prolízat 200 stránek - ještě navíc pořád posunovat každou stránku až dolů - neuvěřitelně tupých nabídek.

Zadal jsem svoje nabídky a nazdar zítra.
    Navrhoval bych za každou nabídku do vzducholodě platit krejcarama ve vysokých částkách, aby konečně zmizely ty tuny nesmyslů které člověka od hledání akorát tak odrazují.

Včera jsem to vzdal asi po 5 minutách a dneska mi to začalo lízt na nervy po 8 stranách.
    Nehledám nic konkrétního a i moje nabídky jsou spíše výstřely do tmy (ani neočekávám že bych mohl být úsěšný)

2. nena60

nena60 Pisálek fóra

Nevíte proč mi nejde darovat vodní dráček?Získala jsem jej výměnou a chci ho zaslat dceři.

eli2006 likes this.
  3. milena8111

milena8111 Rádoby autor

proč mi nejde darovat vistárie, když byla zavedena dříve než ledová jedle a ta darovat jde ?

eli2006 likes this.
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nepotrpím si na díky, když mám, tak se rozdělím, ale aspoň zprávičku: Dostal jsem.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jediná věc, na kterou jsem si dělala zálusk ve vzducholodi, tam prostě není. A není ani ve výjimkách. Asi na ty hráškové dávkovače v RT zapomněli...

evainfo, skalara.v and eli2006 like this.
  6. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Tahle akce je jedna z nejlepších, moc mě baví a vždy získám výměnou něco co mi chybělo , díky za ni :)))

evainfo and eli2006 like this.
  7. eli2006

eli2006 Vážený autor

Dráčka i ledové jedle mám-všem kteří se mnou měnili díky.
    FA97.....BAHA323

evainfo likes this.
  8. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Tak se mi nakonec podařilo vyměnit jak berušky tak i dráčka. Po dlouhé době jsem spokojená.Opravdu by však měli nějak vyřešit ty nesmyslné požadavky které tam zaclánějí a musíme se tím prokousávat.

modro.ocko22 and evainfo like this.
  9. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

Teď jsem vyměnila dekorku Jarní nálada za Čajový dýchánek, abych ho mohla dodat do stonku, ale píše mí to, že čajový dýchánek není v inventáři, ale v inventáři ho mám. Nevíte čím to je? Díky za odpověď

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

11. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    restart nepomohl, tak mám napsat na podporu?

Last edited by moderator: May 13, 2017
  12. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

hafuska78, dekorace čajový dýchánek jsou dvě (resp. dva druhy pod stejným názvem). Podívej se v liště, jestli jsi získala tu správnou

Pitrýsek47 likes this.
  13. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

olivka1180, tak mám tu druhou, to je teda pěkně na dvě věci:mad:

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

[​IMG][​IMG] Něco málo do bezedné lišty.:) Jinak procházet vzducholoď, je vážně utrpení.:oops:

16. hafuska78

hafuska78 Pisálek fóra

nevíte někdo jak získat Kapitána Strašáka? na kole štěstí se už neobjevuje. Bylo by fajn, kdyby šlo v této akci vyměnit strašáky a pagody, hrady, chaloupky právě z kola štěstí, mám jich plnou lištu

mamča801 and momona like this.
  17. momona

momona Zelenáč fóra

zadala som si 4 x výmena a ani jednu som si v ponuke nenašla!...a ja sa čudujem ,prečo nik nemá pre mňa ponuku... PREČO ?

18. kytka50

kytka50 Velmistr fóra

Když sháním něco konkrétního,třeba strom,tak si jej vyfiltruji a nemusím listovat ve všech nabídkách.
    Tudíž nenadávám,ale hledám. Přeji všem pohodu a radost z chybějících věciček

Edit hafuska78 strašáci nepůjdou měnit,psali to modíci při posledním OD

evainfo and Pitrýsek47 like this.
  19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer,
    mrzí ma, že to musím napísať, ale už ma to jeduje dosť dlho. Sme totiž jedno fórum, vieme sa normálne dohodnúť a bežné záležitosti nám nerobia absolútne žiadne problémy. Jediné v čom sú problémy je to, že každý druhý strom, rastlina či chov má iný názov v slovenčine a iný v češtine.Nebolo by rozumnejšie tie názvy riešiť radšej v latinčine, aby boli rovnaké na oboch stranách? Skutočne je nepríjemné hľadať názvy - čiže otvárať FAQ a porovnávať stromy, alebo ostatné, vizuálne, aby som vedela, čo si môj priateľ, sused, či ktokoľvek iný praje.

20. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj momona, ak si zadala výmeny, tak by si ich mala vidieť vo svojich ponukách. Ak ich tam nevidíš, tak predpokladám, že výmeny sa uskutočnili. Skús hru reštartovať a skontrolovať

Ahoj LubicaKrakova, úplne ťa chápem a rozumiem, nie je to jednoduché, preto máme v pláne vytvoriť opäť slovník, aby sa nám ľahšie hľadalo

Peknú hru prajem