Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. flexka

flexka Hrabě fóra

možná byla ve strombole, některé upgrady byly jen ve strombole
    mě zase štve, že není rajčenka xxl a anona šupinatá xxl - jsou už ve hře dlouho a pořád nejdou měnit :cry:

eli2006 a skalara.v tohle ocenili.
  2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:zdarec
    ...se mi povedly dvě (pro mě) čupr výměny :inlove:

[​IMG] dé facto za hubičku :p
    růž.pandy za dvoje berušky, jednu jsem obraten získala zpět za cosi a pak růž.vopice za neonové čuníky :)
    no moooc pěkné 8)...jo...a...ten přehled odesláno / přijato je naprosto dokonalý :) (komu, kdy, co...fakt pecka;))
    za mě rozhodně palec nahoru :)
    .......:inlove:ještě by mohli zrušit to zdržující šoupátko po straně a už by OaD, coby minikace, neměla konkurenci :D

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Nějak jsem nepochopila, proč nejdou darovat koaly, když je to normální chlívek, který se aktivuje v Opičím chrámu - to je úmyslně nebo zase někdo něco nedomyslel.... o_O

eli2006 tohle ocenil(a).
  4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

eli2006 a babako tohle ocenili.
  5. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 ochrannou lhůtu 4 měsíce bych chápala u chlívků z kadibudky - ale toto je chlívek, který se po aktivaci sochy v chrámu dá koupit v obchodě.....tady to nemá moc logiku

eli2006 tohle ocenil(a).
  6. slootr

slootr Baron fóra

Mně osobně překvapilo, že nejde rolinie XXL, zatímco bugenvilea XXL jde. Tuším, že je to oboje stejně staré :(

eli2006 tohle ocenil(a).
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A já jsem nenašel ani clausenu XXl, která je z prosince loňského roku.
    Neměl by se v tom udělat pořádek?

Naposledy upraveno: 13/5/17
    eli2006 tohle ocenil(a).
  8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

já tuto akci ještě nedělala,poněvač jsem asi holka krev a kroupy a moc s nevyznám v hledání Sice potřebují dost věcí, dnes jsem zkusila napsat, tak snad se někdo ozve.;) mějte pěkný víkend já frčím do práce

eli2006 tohle ocenil(a).
  9. ludpolda

ludpolda Perspektivní autor

Ahojky, tak jsem se moc těšila,až jsem šla spát až ve 3 ráno a ráno se mrknu a z lišty mi zmizel vodní dráček. Měla jsem ho z akce stájí celou dobu v liště , ještě včera v noci si tam významně velebil a dnes je pryč. Tak nevím jak je to možné a jsem z toho smutná až běda. Tak Vám všem přeji hezkou hru, já už mám po náladě a po hraní.

eli2006 tohle ocenil(a).
  10. matlafous123

ludpolda Nenabidla jsi ho omylem? Kdyz se podivas do spravy nabidek, vidis tam celou historii tzn. co jsi prijala i co odeslala.

puntík50, eli2006 a krakoramaja tohle ocenili.
  11. gepko

gepko Rádoby autor

Ahoj ludpoldo, poslal jsem Ti ho . Je to jen hra. Ahoj

12. taiskav

taiskav Rádoby autor

proč mi nejde vyměnit dráček za slaný strom když strom mám

eli2006 tohle ocenil(a).
  13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj taiskav,
    je možné, že v požadavku je více stromů a ty jich nemáš dostatek, nebo máš málo lístků, nebo máš stromy na ploše a ne v inventáři.

puntík50 a eli2006 tohle ocenili.
  14. matlafous123

taiskav Rekla bych, ze to bude z toho duvodu, ze slanych stromu nekdo nepozaduje jeden, ale vice kusu a ty jich tolik nemas.

puntík50, eli2006 a jana563 tohle ocenili.
  15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a já požaduji bizona což nejde takže příštěxD

16. iDavis

iDavis Baron fóra

Pre zadanie upgradov dekorácií do výmeny je potrebné aby som mal aj základ dekorácie? Mám totižto jeden upgrade, no základ nemám, do ponuky ho vložiť môžem ale akonáhle chcem takto zloženú ponuku vytvoriť, píše mi že nemám dostatok tovaru.

eli2006 tohle ocenil(a).
  17. mamča801

mamča801 Zelenáč fóra

já chtěla darovat ptačí hrad a také nelze zajímalo by mě proč ho nedovolí darovat nebo vyměnit mám ho asi 5x.

lalaX21 a eli2006 tohle ocenili.
  18. Preceja

Preceja Mistr fóra

Taky nechápu, proč nejdou měnit věci z kola štěstí. Aspoň třeba ty, které už nejdou vytočit. Snažila jsem se jak blázen, každého strašáka mám asi 4x, jen jednoho ne a už není v nabídce, vyměnit nejde, takže stonek je mi k ničemu.:mad:

19. pajuska5

pajuska5 Pisálek fóra

Zdravím lidičky, na tuhle akci se vždycky těším, ačkoliv mě mrzí, že nejdou měnit některé chlívky a stromy(určitě se dočkáme při další OaD). Tak či tak, jsem spokojená, protože z neonových chlívků už si můžu udělat menší soukromou diskotéku:music: Honě štěstí a pevné nervy všem;)

eli2006 tohle ocenil(a).
  20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj iDavis,
    pro skládané dekorace je potřeba mít i základ, složené dekorace však posílat nejdou.
    Dekorace z květinové, strašákové, ani jiné kolekce měnit nešly a ani z rozhodnutí RT nepůjdou.

eli2006 a iDavis tohle ocenili.