Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Zdravíčko farmáři, žádný kuře mě nebylo dodnes přiděleno. Asi ví, že by peří lítalo, kdybych se s ním piplala a ono se na to v 50 lv vykašlalo. Ve 14.h budu nastartovaná, snad se podaří konečně získat dráček .
    Přeji štěstí při O § D .

2. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

y.z.y. to máš pravdu taky jsem dodnes neměl nikoho přiděleného a už ani nechci aspon mohu si v klidu hrát a posílat dárky :-D

3. Milka47

Milka47 Pisálek fóra

Tak když už venku zase prší, tak akce přichází právě včas, aby mi zvedla náladu.:)

4. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Výborně! O+D na obzoru!

Ehm, nedivte se té radost ;) Minule jsem ji z nedostatku prostoru na hru nějak nechala profrčet kolem mé farmy...

Tak jdu vymýšlet, co bych vyměnila (a případně podarovala)...

5. Přemulka

Přemulka Pisálek fóra

já už bohužel nechávám všechno profrčet kolem mé farmy.Ukol?, moc plodin, ,moc padátek, vše závislé na kombajnu.Ano, občas nějaký dostaneme, ale šup, dáme 8-hodinkovku, kup kombajn.Nemáme-li kombajn,musíme růčo vše vyhodit, což je vám líto, musím pěstovat a chovat do úkolů v družstvu. Některá potřebná zvířata trvají neskutečně dlouho. Akční rostlinu musím pěstovat na velkých nebo polovičních políčkách, malá neumím sklízet. A pak si všimnu, že z malých mi vypadne padátek do deseti kusů jak kdy, samozřejmě nepočítám ranní první sklizen, to vypadne stejné množství i z omylem zaseté kukuřice.Více mi padá z velkých, ale to zas nebudu mít tak vysoký počet akční.Takže já jsem neustále vydírána ačkoli se nesnažím o nemožné. V poslední akci jsem šla jen po všech tajemných, když jsem s napětím odkryla, jen žluté obyč. stáje, a stromy xl.Může mě to pak bavit?

6. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Vždy jsem se těšila na tuto akci ale představa,že zase budu hrabat v nabídkách typu jabloň za růžovou stáj a podobné mě docela ničí.

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No jak to vypada, zadne hledani nebude, pokud jsem se nespletl, nic z toho co bych hledal se neda ziskat...
    Tak se pozdeji jen podivam, zda se to nezmenilo nebo nekdo nenapise, ze se pletu?

babina51 tohle ocenil(a).
  8. jana563

jana563 Dozorce fóra

Oni nejdou darovat krabi?

babina51 tohle ocenil(a).
  9. stěby

stěby Polobůh fóra

Prošel jsem si kompletní nabídku a nenašel jsem jedinou zajímavou položku ani k nákupu, ani k prodeji :music::cry:. A zlý, nepěkná věc se to seká...

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak já si zadávám svoje nabídky a jsem spokojená naprosto, bo 5 6 citronů je doma :D:D:inlove: A jedu pouze s vyhledávačem, ptž jinak se to fakt nedá ;)
    Našla jsem zase několik perliček - tohle se mi moc "líbilo" :
    Snad se někdo nesplete.... -.-

Prepperka - no nestihla jsem toho Ringa koupit :cry: - to mě mrzí :pa nabídka už tam není (asi byl někdo rychlejší :D)xD

Edit: [​IMG]
    Taky lákavá nabídka :D:D Kdyby ty lavičky nabízel aspoň dvě, krkoun jeden xD

Naposledy upraveno: 12/5/17
  11. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

stěby - ono se to s nabídkami a žádostmi ještě rozjede zítra a v neděli až budou jednak lidi doma, a hlavně až dorazím na burzu já :p

skalara - pěkný pěkný, doufám žes to jen vyfotila a smetanu přenechala jiným :p

12. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak O and D je super. Jen by mě zajímalo kam mizí moje nabídky? Zadal jsem před deseti minutama nabídku a v přehledu nabídek ji nemohu dohledat. To se tam zobrazují se zpožděním?
    Děkuji za odpověď

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  13. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

-migos- také jsem hledala a když jsem dala F5 tak mi naskočily :) seká se to pořádně

14. -migos-

-migos- Veterán fóra

Děkuji, ale ať dělám co dělám, pomačkám celou klávesnici :), tak se neobjeví. Prosím o servis mého účtu :)

15. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

-migos-: Pokud já vím, tak hráč svoje nabídky v lodi nevidí... od toho má "správu nabídek". Pokud hledáš v "hledat nabídky", tak nenajdeš ,-)

matlafous123 tohle ocenil(a).
  16. iDavis

iDavis Baron fóra

No tak prvý úspech už je doma - získané prvé 2 vydry a prvý jeleň. :) Takže tajomné zviera mi už chýba iba bizón.

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Díky Casey, ale tak ani tak nejsou. Ale už ji někdo zkonzumoval :)

18. bodlinkaMici

bodlinkaMici Perspektivní autor

dobrý večer, v lodi jsem udělala výměnu, strom za kukaččí mámu 2, pod vázičkou se mi ukáže a když jí chci dodat do stonku, tak mi to píše, není v inventáři, poradí někdo? děkuji
    kiki2305, mám i 1, ale nevím co stím, mám je nejdřív postavit na plochu, na sebe 1 a 2, a pak zbourat?

19. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Doufám, že se neurazíš za můj hloupý dotaz, ale máš Kukaččí mámu I? Ta Kukaččí máma II se nedá umístit samostatně, je to upgrade.

eli2006 a matlafous123 tohle ocenili.
  20. libakos

libakos Titán fóra

Pochopím,že někteří požadují chlévy které ještě nejdou posílat ale minule i tentokrát jsou požadavky na nektarinku xxl,nepamatuji že by kdy byla v TS nebo mi něco ušlo?

eli2006 tohle ocenil(a).