Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Discussion in 'Diskuse o hře' started by pajda361, Jul 24, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. eilleen115

eilleen115 Zelenáč fóra

Ahoj farmáři, pro mě první bezva akce. Jsem kuře od kerryhill a dostala jsem v této akci hodně dárků, začala jsem v lednu a už mám plnou farmu. Díky všem, co mi poslali stromy a chlívky, a kdybyste to nevěděli, mám super mentorku. :):):)

2. koník200

koník200 Pisálek fóra

Ahoj, věci z neuskutečněných výměn se po ukončení akce vrací zpět ? včetně licencí ? a kdy ?
    Díky

milostivas and eli2006 like this.
  3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj koník200,
    licence i věci zadané na výměnu se přibližně po 24 hodinách vrací.

danda-vnovis, zejdy66 and milostivas like this.
  4. eli2006

eli2006 Vážený autor

Děkuji všem kteří se mnou měnili.
    FA96....BAHA312

evainfo and milostivas like this.
  5. koník200

koník200 Pisálek fóra

Díky za odpověď

milostivas likes this.
  6. popokal

popokal Zelenáč fóra

Zdarek vsem, takze nejdriv to co mi mrzi - nejdou sehnat music boxy, ptaci ani strasaci. Na druhou stranu spokojenost s dvema tygriky, celkem peti neonovymi stajemi , sobem, jelenem a durian. Ostatnim preji hodne zdaru ve hre.

evainfo and milostivas like this.
  7. Astat.

Astat. Stálice fóra

Děkuji všem broskvovým vládcům. :)
    Akce úspěšná na Neonové koně. Těch se všichni zbavovali za dekorky, které se mi ani na plochu nevejdou, takže uklizeno a doma 7 svíticích koní.

kiki2305, evainfo and milostivas like this.
  8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahoj všem, přestože byl nároční pracovní víkend jsem po chvilkách projížděla vzducholoď a získala navíc 5 dekorek do sbírky :p. Někoho i podarovala a naopak. Jsem spokojená, protože jsem nic extra asi nehledala a tím nečetla výměnu dárků. Tentokrát se mi O+D vážně líbilo :D

9. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Já moc děkuji všem milým farmářům a farmářkám za výměny a hlavně za spoustu dárků. Posílám obrovské díky :inlove:

Jen bych potřebovala nějak usnadnit hledání farmářů v přátelích. Za ty roky se to nějak nastřádalo a projet 33 stránek (a to věřím, že někteří mají i vícero) a hledat dotyčného farmáře, kterého chci obdarovat, bývá docela fuška :p
    P.S. Vím, že pokud je to někdo nový, tak bývá zpravidla na konci, ale pokud je to někdo s kým už jsem "měnila", tak to dá někdy docela zabrat....

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Byla jsem větší část OaD pryč, ale něco jsem přece stihla. Získala jsem ale růžový kočičky, víceméně haluz bych řekla, tak jsem taky spokojená.
    Děkuji za výměny a za dárečky, jste zlatíčka !

milostivas, dana9494 and evainfo like this.
  11. evainfo

Hezký den :) se tato akce už očekávala a já hlavně pro dvě skvělé kuřátka (jedno mám už za souseda a na druhé nezbylo místo) a dostanou dárečky :p Já nic nečekám, no snad se podaří ve vzducholodi nějaký dobrý kšeftík xD
    Asi to sem nepatří, ale dnes vyšlo ofi na O+D a na Šťastný den plodin, kde je diskuze zamknutá ... nevím proč, obě akce začínají zítra,

plodiny o mnoho dřív.

milostivas, k.vitek and eli2006 like this.
  12. iDavis

iDavis Baron fóra

Na OaD sa ako vždy veľmi teším a tiež dúfam v nejakú výhodnú výmenu. Uvidíme čo všetko pôjde meniť. ;)

13. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny den vsetkym...tak som zvedava co pojde vobec sa dat posielat a menit..potrebujem 3 dekoracie do stonky...ale viem ze dobre napracem svoje kuriatka nech ich bavi hra..lebo tolko odpadlikov za poslednych 6 mesiacov,,,,ze hroza...

nech sa vam podari ziskat co postradate...fajn akciu:p

14. ašada01

ašada01 Titán fóra

Mě všechna kuřátka pochcípala. Za dobu mého mentorování se přes 40 lvl dostala jen 4. To poslední dolezlo až do 71 lvl a taky chcíplo. Teď je mi líto, co jsem mu všechno při posledním O&D poslala. Mělo mě trknout, že ani nepoděkovalo. Moc ráda nějakému začátečníkovi pomůžu, mám plnou lištu pro ně potřebných věcí, jen kdyby to pak nevyšlo nazmar.

15. evainfo

To mi povídej :oops: jsem jim při O+D dávala modré z nebe a měli jasnou angínu, protože ani nepípli ... tu někdo psal, že je zbytečně překrmuji a určitě měl pravdu ... to chce spíš nandat jen zdravou výživu ... aby neutrpěli xD :p ale jsou výjimky a některá kuřátka si dárky při O+D opravdu zaslouží ;) je jich málo.

16. ezzra

ezzra Hrabě fóra

evainfo,,asada01...tak to mate dobre ze ste obetovali len to co uz sa vam aj tak vala v liste..za tim nemusite banovat..mozno by ste to len zurocili pri troche stastia v exprese,,
    to ze niektore kuriatka naozaj prestanu hrat je asi nedostatocna motivacia hry...
    ale ja som mala take kurca,,ktore mi pisalo co mi to posielas,ake kolace,marmelady a sprostosti SK a vyrobne!!!zarabas tak mi posli floreny a aspon nech mam na vsetko co chcem a take spravy...takze O&D niektore kuriatka ocenia a niektore ani nepipnu.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

OaD na 3 dny a desivka na 24 hod. :music:... To zas bude nabidek svestek za ruzovky (ani nechci videt, co nekteri za tu dobu vymysli)! Byt OaD na 24 hod. to by bylo panecku fofr kseftovani o necem jinem! :p

18. doben

doben Ikona fóra

OaD je stále moje nejoblíbenější akce, takže se těším. Doufám, že půjdou konečně posílat ty růžové krabice.

19. šebejda

šebejda Veterán fóra

Za posledního cca půl roku je mým velkým neštěstím, kuřatům cokoli posílat. Když si vemu, kolik reálných korun jsem utratil za darovací licence a že pouze 1kuře překročilo LVL 40, je mi jasné, se na ně totálně vykašlat. Kuřata se nelíhnou a když, tak chcípnou. OAD vítám, neustále sháním mlékové, papouščí a podobné stromy, které jak se domnívám,již nikdy nebudou za cokoli k mání.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

šebejda - máš recht, na kuřata už taky peču. Sháním jim jak prdlá vajcovníky, medovníky....., nedostatkové chlívky a nevím co ještě a oni s farmou za pár týdnů seknou:eek: Tentokrát za licence ušetřím, je mi líto -.-