Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak už znám nezištného dárce JC, je to danda, které tímto moc děkuji aslibuji, že ho budu žabáka rozmazlovat a když bude třeba, klidně ho i políbím.xD
    Jinak jsem zase za lamu, protože mě nenapadlo díř (dík za upozornění skalara.v), že se mám juknout do dárků. Zas mám starostí nad hlavu, takže jedu jen na jednu mozkovou hemisféru, druhá řeší problém.:oops:

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hele, já bych s tím líbáním žabáka byla opatrná. Budeš mít ekzém xDxDxD

3. Bella74

Bella74 Vážený autor

Něco jsem ti poslala ať nejsi smutná , tak ať slouží :music:

4. babina51

babina51 Hrabě fóra

Na jezevce jsem nedosáhla a to jsem nabízela růžové opice,xxl amherstie,xxl moringy červené stáje,tak nevím.
    FA99,BAHA309

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Ahoj, já mám sirotka papírovýho T.G.M, prej snese i víc bratříčků ,-D ...... budu se o něj taky hezky starat a o dobrých rukou nepochybuj ,-) Děkuji předem za kladné vyřízení :-D č.ú.: 0518844418/0100 ,-D

EDIT danda: Oki beru tě za slovo.... prosím uhlem na čtvrtku ,-D

Naposledy upraveno: 31/7/16
  6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Casey,tak já ti nějakýho pěknýho namalovanýho pošlu jo? :-D Obávám se jen, že banky je nepřijímají.

danda

PS: Casey :-D a můžu zneužít na práci nezletilé děti? :D

Naposledy upraveno: 31/7/16
  7. Borůvka1972

Borůvka1972 Vážený autor

Tak a máme to o5 za sebou, tentokrát jsem docela spokojená.....vlastně jsem se nepachtila po ničem....a co nemám, to nejde posílat...takže, aby se neřeklo že neobchoduji a abych se o víkendu nenudila.... jsem se zaměřila na Vonící stromy....podařilo se mi jich získat celkem 16....takže jich mám celkem 28 a doufám, že mi už budou stačit a že na BB budu dostatečně připravená:p.

Pak jsem si řekla, že když chtějí všichni jezevce, tak že jednoho z dvojčátek obětuji, ale jen za .....buď růžové psíky, nebo žáby....já vím, byla to drzost.....ale co se nepodařilo na fóru ( i když mi byli nabízeny růžové myšky), podařilo se ve vzducholodi....sice jsem se chvilku modlila, aby to vyšlo, ale hurá...růžové psíky mám doma...ale musela jsem nejdříve jezevce vyměnit za růžové kukačky a ty potom za pejsky(chvilku jsem přemýšlela, že si kukajdy nechám ...ale pejsci mám raději :inlove:.

Pak jsem hodila do vzducholodi růžovky, které jsem měla 2x ...bobry a chameleony a získala pštrosy a krůty ...které jsem neměla.Jejich šlechtění mě nějak neoslovilo, takže jsem se ani nikdy o růžovky nepokoušela.

Ještě pár minut před koncem jsem obdarovala pár opozdilců a jsem spokojená...doufám, že i většina z vás;)

8. -molice-

-molice- Zelenáč fóra

Ahoj,všem moc děkuji za krásné dárky.
    Jako začátečnici mně toho hodně chybělo, samozřejmě že nemám ještě všechno,
    je toho hodně,co nemám, ale má farmička se pěkně rozrostla.
    Díky všem dárcům :)

evainfo tohle ocenil(a).
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

A nebude to vaše výtvarné pojetí urážka hlavy státu? Víte, co dostal jen za růžky Tykadlo.;)
    Jo a chytila jsem na pasece tygříka!

10. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Děti takto nesmýšlejí pechfógl a navíc to půjde soukromou potrubní poštou :)
    Nicméně dámy a pánové výměny byly super a já musím poděkovat všem, kdo si vzpomenuli díky :inlove:, mile jste mě překvapili a obdarování jsou doufám též spokojení.
    Příjemnou hru danda

Bella74 tohle ocenil(a).
  11. Rapeva

Rapeva Zelenáč fóra

Dobrý den
    jen se chci zeptat zda se mi vrátí po skončení akce vše, co jsem nevyměnila, zase zpět do inventáře.
    Děkuji

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Neboj,vrátí

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Rapeva,
    do 24 hodin po ukončení akce se ti vše vložené a nevyměněné vrátí.

14. Rapeva

Rapeva Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 1/8/16
  15. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já chytla OaD jen na pár hodin, žádné extra úlovky, jen běžné výměny, ALE - slíbila jsem někomu-něco-kdysi a nevím komu a co... A prošvihla jsem to, tak se omlouvám a doufám že se připomene příště :)
    Snad jste byli spokojení, jak jsem to tady prolítla tak snad jo. Těším se na další.
    A na Renza takýýý, ještě nemám JC ! Musím se snažit, páč kdoví jestli tam bude i příště !

evainfo tohle ocenil(a).
  16. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Ahoj musím se pochlubit,OaD vyšlo úplně super,mám jezevce i vydru,dokonce sem měnila až vyměnila kozí strom s mlékem a i kravský,zase bude víc místečka.Mám na víc pásovce,žluté lapacho,kowhai i dřín.Takže za mě fakt super :).

evainfo tohle ocenil(a).
  17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

monsaf: Ahoj, předpokládám, že využil OD.... asi bych požádal BA o pomoc. Na který nick to šlo máš v dárcích a oni by mohli zjistit kam to putovalo dál... ( předpokládám odchod z té farmy na hlavní a jejich propojení). Tedy pokud už to nějak neřešíš? Nejde o ty stáje, ale jak píšeš svinstvo.

18. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra

Už se stalo , a přišla mi tabulka co vše jsem darovala. Pokud jsem to byla já...

zmetek má ident. ID vše odešlo na herní účet a-b-h-w (14140005)

Naposledy upraveno: 2/8/16
    skalara.v, danielka0000 a evainfo tohle ocenili.
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím monsaf,

vím že toto jednání dokáže naštvat, ale prosím nezveřejňuj zde na herním fóru údaje obdržené od herní podpory.

Děkuji

20. monsaf

monsaf Vycházející hvězda fóra