Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. .mamaz.

.mamaz. Vycházející hvězda fóra

Tak včera nešla posílat oranžová sova, dneska jsem ji poslala bez problémů. Jsou ještě nějaké další změny, třeba co se týče stromů?

dana9494 tohle ocenil(a).
  2. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Nevíte proč nejde posílat lanýžová výrobna? Chtěla jsem ji poslat svému kuřátku a nejde.Buď jsem se špatně dívala nebo nevím,ale není psané,že by nešly posílat.První jsem si myslela,že kuřátko nemá ještě level na prasátka,ale má.To se mě ještě nestalo,že by nešly posílat tyhle obyčejné výrobny.

dana9494 tohle ocenil(a).
  3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bludička49 jenže farma na lanýže je až od levelu 37 - zkontroluj to raději ještě jednou ;)

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

O/D tentokrát super :D Vyšmelila jsem něco vajcovníků. Tak mám konečně čím krmit ty žáby nenažraný :eek: Citróna jsem nesehnala, bo růžovou výrobnu za něj prostě nedám. To by to šlechtění muselo vypadat trochu jinak....
    Poslala jsem do světa pár dekorek - hlavně neonové koníky a v kurzu byli i pásovci a vydry - jako měna výborné :p

Jsem spokojená :D

Naposledy upraveno: 30/7/16
  5. eli2006

eli2006 Vážený autor

To je bída už nikdo nechce ani XXL stromy.

6. Psychatog

Psychatog Zelenáč fóra

Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaká šance, že by se někdy v budoucnu objevila možnost zasílání/výměny těch super obřích stromů? Začal sem hrát bohužel až v době, kdy už jsem ten intersemenáč bohužel nestihl :(. Stejně tak ty kouzelné stromy, co v době akcí dávají vypadávátka? Děkuji za odpověď...

7. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Psychatog, tyto stromy dle vyjádření BP posílat nepůjdou. Je zbytečné to očekávat a stejně tak dekorace "Kouzelný strom".
    danda

8. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Včera jsem sem psala dotaz, že mi nelítá vzducholoď , někdo se tady o ní zmiňoval a ta zpráva tu vůbec není! Tak nevím co se stalo? Dík

9. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Katule008, to bude tím že už nikomu nelétá :( Co si pamatuji, naposledy jsem ji rozstřílel na strašně moc mini vzducholodí a to byl její konec :D

10. milis76

milis76 Zelenáč fóra

Ahoj, této akce se účastním poprvé... Vyměnila jsem vajíčkový strom za amherstii, vajíčkový strom zmizel z inventáře a amherstie nikde... Hledala jsem v pravidlech, ale nemůžu přijít na to, kde ji najdu.

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

milis76, restartuj farmu a pak hledej ve stromech na baharamě, určitě tam bude, neboj :)

lacrima a evainfo tohle ocenili.
  12. milis76

milis76 Zelenáč fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Díky za radu, už se propsala :)

Naposledy upraveno moderátorem: 1/8/16
  13. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Dobré ráno všem. I pro mne byla úspěšná výměna, chyběla mi vydra, vyměněno za labuť a pak jsem neměla jezevce, vyměněno za růžový včelý úl.Tudíž byla asi spokojenost na všech stranách...jsem ráda, že mám od každé stáje aspon jedno zvířátko:inlove:

dana9494, evainfo a y.z.y tohle ocenili.
  14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Spokojná som aj ja, priatelia mi urobili radosť s parfumériou a svišťom a podarilo sa mi získať jazveca. Za hodinu zbieram, tak pôjde na lúku. Nech sa Vám zadarí ešte niečo pomeniť.

evainfo tohle ocenil(a).
  15. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj i já sem moc spokojená,podařilo se mi vyměnit jezevce za vydru...jupí a hodný člověk poslal labuť druhé jupí,už mi nic ke štěstí neschází....:inlove:

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  16. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Strašne dlho som zháňal dekorku štrajk lebo bez tejto som mal šedú stonku a podarila sa mi ju získať za vydry.Takže všetky stonky pracujú.Zohnal som aj 3 NC a ružový vraní úkryt tak som s týmto O-D nadmieru spokojný.Ďakujem tým čo to so mnou vymenili.

lacrima, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  17. pivco

pivco Pisálek fóra

jdou posílat strašáci potřeboval bych strašidelného strašáka třeba za pogo strašáka a nějak to nejde

18. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím pivco, strašáci posílat nejdou a co dalšího nelze posílat nalezneš v seznamu na první straně této diskuze.

danda

19. pivco

pivco Pisálek fóra

tak dík ten jedinej mi
    chibí do stonku

20. doben

doben Ikona fóra

Tak jsem si nakonec řekl, že se dneska budu ještě věnovat OaD a vyplatilo se to 13. John Citrón už zpívá na mé farmě. :D

lacrima, dana9494 a kiki2305 tohle ocenili.