Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No kdyz neni nic noveho, tak jsem udal 4 dekorky z Desivky a ziskal 4 dekorky z akce s vodou (ty zabaky), coz sice nutne nepotrebuju, ale na Ostrove pekne makaji na zvyseni TBZ...
    Tak snad priste aspon neco bude novejsiho a kdyby jen jednen ze starych (a celkem nepochopitelnych) restu doplnili, ruka by jim neupadla a hned by to zvedlo naladu par hracum - i tem co je nepotrebuji ale aspon vidi, ze se neco hybe kupredu...

sisinka, abc23 a blondmary tohle ocenili.
  2. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Málo kdy na něco kloudnýho narazím,ale tohle nešlo odmítnout :p

další :)

Naposledy upraveno: 30/3/16
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Také jsem neodolala takto lukrativní nabídce :pxD;)
    [​IMG] Tímto dotyčnému farmáři děkuji a to převelice :inlove:

4. Bibi820

Bibi820 Pisálek fóra

Ahoj když chci poslat dárek někomu mimo sousedy jak na to?děkuji....:)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Bibi820 v poště napiš tomu, co mu chceš poslat zprávu, pak si tu odeslanou zprávu odfajfkni a nabídne se ti přidat mezi přátele, dáš ano a už mu můžeš poslat dárek ;)

6. libakos

libakos Titán fóra

:-(tak jsem také zabrousila do nabídek a přiznám se že jsem udělala hloupost:-( 2roky šetřím na růžovou farmu a pak ji vyměním,spletla jsemsi ji s výběhem ach jo někomu jsem udělala určitě radost ale já tam už nikdy nenakouknu,za 1 JC chtějí 50stromů na pírka,fakt nálož:-(No hraji 5 let a první blbost ,budu si muset dávat větší pozor už asi blbnu:)Tak abych zase začla škudlit a prodávat,bo ze šlechtění to nebylo nemám štěstí:-(

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No jsou tam vážně perličky [​IMG]
    ještě růžovou barvírnu nevlastním .. nevím, jestli bych odolala xD

8. abc23

abc23 Komisař fóra

Taky valím bulvy.. jako někdy taky vyměním pro mě ne moc výhodně, když něco mám a na druhou stranu vím, že na druhé straně někdo něco žádá, tak jsem ochotná vyměnit i bez většího zisku pro mě.. nad mýma výměnama taky asi nejeden povzdechl nadšením :) ale teda u toho zadávání je třeba si dávat majzla, ted jsem projela jabloně a nějak si nejsem jistá, jestli dotyčná tu výměnu měla na mysli v tomto pořadí, za1ks jabka 3 xl brosvoně a xxl cosi.. no stalo se..

ale nad některýma poptávkama mě zůstává rozum stát, jestli to fakt dotyční myslí vážně a bez uzardění :sleepy: vyloženě to zkouší, jestli se někdo chytne na šílené výměny..

9. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

libakos: Ahoj, stane se, zkus se podívat (v tabulce) na erb a napsat mu (jí), že došlo k omylu. Česky to zvládneš a pokud je to cizinec i za ten pokus to stojí :) třeba ji vrátí.

skalara: tak červené netopýry bych nechtěl ani zadarmo, mám jich pěknou řadu,ale proč ne. Získal jsem 3 kravské stromy za nějakou maličkost, nepotřebuji, ale už jsem jeden vyměnil za něco lepšího :)

evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nevěřil jsem v úspěch :eek:

Slza radosti stéká mi po tváři.
    A stálo mě to pár prkotin, které mám x krát a práší se na ně v liště.
    Jeden ochotný pán, dokonce poslal Flašinet zdarma.

Děkuju moc.
    :inlove:

11. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím všechny, určitě už se vám všem po mě stýskalo :D, tak sem musela na kukačku.
    Pitrýsek47 určitě to myslím dobře, ale obávám se, že tyto výměny jsou účelové a hráči zkusí, kdo se nechá napálit. Ale neklesejme na mysli, ona se vždy najde nějaká dobrá duše, která pomůže v rámci naší komunity :)
    Přeji krásný večer a úspěšné výměny vám všem
    danda

12. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

zeleně odeslat se objeví až po napsání textu do zprávy, pokud je uveden jen příjemce, je to tlačítko šedivé

13. Astat.

Astat. Stálice fóra

Koukám, krásné úspěchy, taky jich pár mám ;) třebaže se nedá nic nového měnit, neřekla bych že akce je k ničemu :
    A pár loveckých úspěchů:

evainfo, jesterka74 a tydýtková tohle ocenili.
  14. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

tak tohle vyráží dech ...

podobných je tam spoustu

15. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jo, taky si někdo klepal na čelo, když jsem za 2x Kumquat XXL chtěla 3x Kiwi XL
    ...jsem ve výběru prostě špatně klepla, chtěla jsem XXL. Leč jsem zjistila pozdě :sleepy:

Nu, a teď má otázka:
    Jdou vyměňovat dekorace do této větve na Stonku?
    Greenweek
    je tam potřeba 6 dekorací, a já mám jen Větrný mlýn Fíííí... další, co tam je:
    Auto, značka Sauber
    Borsty, špinavý továrník
    Paolo, vegetariánský šéfkuchař
    Demonstranti na farmě
    Vysavač smogu

EDIT:
    Jj, téměř beru zpět. Už jsem to vyčetla na 1. straně této diskuze. Tak holt zůstane větev šedivá :cry:

evainfo tohle ocenil(a).
  16. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

k.vitek: Zkusil jsem to někomu poslat a vůbec se mi to neukázalo v nabídce. A teď vidím, že na první straně této diskuze je sada ze Zelených týdnů uvedena mezi dekoracemi, které poslat nejdou. -------- Jinak i v naší vzducholodi je to bídné, zatím jsem si vzal pouze dekoraci Bavorští medvědi za nějaký nepotřebný strom a také jsem uvažoval o nabídce Růžové kotlárny za zmrzlinové dělo, ale než jsem se rozmyslel, byla kotlárna pryč. Tak snad příště.

-Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  17. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

já se picnu :D Nj,dnes mám volno,zítra taky,tak si užívám výměny z lodi,ikdyž mě mrzí nemožnost měnit novější zvířata,stromky i dekorky...

Naposledy upraveno: 31/3/16
  18. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Jelikož se nudím a zítřejší akce mi odpadá (takže mám volno - zato si užiju o víkendu) tak jsem si řekl že pobloumám po vzducholodi a mrknu na nějaké nabídky.

Prostým špekulováním a za pouhých pár licencí, bych se dokázal dostat k zajímavým kouskům
    Za 11 licencí a výměn = kaštanový ježek
    Za 6 licencí a výměn = kaštanový farmář
    Za 9 licencí a výměn = kaštanová srna
    Za 8 licencí a výměn = kaštanový pavouk
    Nemám řádek na kaštánky a ani netuším jak ho získat.

A pár geniálních perel

A pak jsem narazil na absolutního vítěze
    :D

19. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

Naposledy upraveno: 31/3/16
    evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  20. ICE-T

ICE-T Pisálek fóra

Tak nehnevajte sa ale toto je najotrasnejšia akcia v ére OaD. To ste ju ani nemuseli dať.

evainfo tohle ocenil(a).