Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -p2-

-p2- Zelenáč fóra

Bohužel nejsem žákem základní školy a na nic se nevymlouvám. Pouze konstatuji pravdu.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  2. jimina2013

jimina2013 Pisálek fóra

Celá akce je nějaká nepovedená - začala dřív (bez oznámení), poslední novinky nejdou směňovat (a měly by jít, neboť jsou již ve hře déle jak 4 měsíce), nejdou darovat některé věci které dříve normálně šly (jak tady čtu), mně se v "lodi" neposunují nabídky - musím ručně, některé věci mi nejdou do lodě dosadit (např. oranžový bobr - píše mi "nemáš dost zboží).....tak nevím.
    Nedalo by se s tím přece jen něco dělat a požádat o nějakou nápravu???

mituli a petaM2001 tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Bezejmenný,
    vítězná penalta jde darovat, tedy aspoň podle seznamů.

Ahoj janajenka,
    ani u kotce pro sviště nevidím problém v tom, že by nešel darovat.

4. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

soused mi psal, že se mu nepřipsala licence na darování po přihlášení v 15:30 hodin.....je to možné? Já to totiž nevím kolik jsem jich měla....tak mu nemůžu ani napsat zpět....jestli mi to zlobí.

5. pajaable

pajaable Orákulum fóra

janajenka....kotec pro sviště jsem nyní zkoušela - darovat jde.

blondmary, mituli a petaM2001 tohle ocenili.
  6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

pajda : já chci ale měnit.
    V seznamu na požadavky se mi neukazuje

aljanu a petaM2001 tohle ocenili.
  7. pajda361

Ahoj jimina2013,

zkus prosím oranžového bobra nejdříve postavit na plochu a následně odstranit. Nejspíše bude i ze základem, protože jsi jej obdržela jako odměnu z akce a ještě nedala na plochu.

evainfo, aljanu a petaM2001 tohle ocenili.
  8. libakos

libakos Titán fóra

Ahoj,zajímalo by mě proč nejdou systému prodat výrobny vajec,mléka...děkuji,ještě že je lišta nekonečná:)

petaM2001 a aljanu tohle ocenili.
  9. pajda361

Bezejmenný: seznam na výměnu a darování je identický. Vyzkouším to, ale nebude to hned. Jen mně napadlo hledáš Výtěznou nebo Vítěznou penaltu.

EDIT: tak to jde bez problému

AgathaCh a petaM2001 tohle ocenili.
  10. android129

android129 Zelenáč fóra

Proč jsem neobdržela žádné licence po přihlášení , ony se už nedávají ?

AndreaVinklerova a petaM2001 tohle ocenili.
  11. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

V pořádku.
    Nejsem češtin, takže jsem to psal z tvrdým "Y"

Chyba na mé straně.

blondmary a petaM2001 tohle ocenili.
  12. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahoj pajda361 , chtěla jsem jedné hráčce darovat sviště a nejde to , neobjeví se nabídka pro zaslání .Zkoušela jsem to samé u jiné farmy a tam v nabídce svišti jsou -je to závislé na levelu hráče ?
    Díky za odpověď

13. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

zajímalo by mě proč nelze sehnat upragy na moranu či Obrovský dort, nebo alespon prodat zpět RT. Chápu, že lišta je neomezená, ale proč je mít jen tak v liště. :oops:

14. pajda361

janajenka: ano je to závislé na levlu hráče, pokud má level nižší než je potřebný level pro použití předmětu, tak mu jej nelze darovat. U Baharamy platí to samé, jen je to vázáno na aktivaci sochy ve Starověkém opičím chrámu.

Katushka23: dekorace skládající se ze základu + upgrade nelze v akci OaD použít.

15. janajenka

Pajda361 , dík za odpověď , ale pajaable té samé hráčce chlíveček poslala , tak to bude chyba někde jinde .

hubabuba1968 a petaM2001 tohle ocenili.
  16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajda361 - je pro vás nemožné získat od RT jeho stanovisko (přijatelné vysvětlení),
    proč už druhou akci OaD nelze měnit věci, které jsou ve hře déle jak 4 měsíce, tj. proč
    nedodržuje své vlastní pravidlo? Mám dojem, že by to všichni hráči Farmy chtěli vědět.

17. pajda361

Ahoj Mikeš,

nemožné to není a určitě se o to zajímá více komunit, než jen ty naše, ale zda nám někdo odpoví to ti tedy neslíbím, už minule bylo přislíbeno, že půjdou tyto věci v akci použít a výsledek znáte.

18. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj janajenka,
    neměla jsi náhodou všechny chlívky na ploše? Měnit jdou pouze ty, co máš v liště.
    Edit: posíláš to na správný nick?

Naposledy upraveno: 29/3/16
  19. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Chlívky , o kterých píše janajenka jako světlušky a svišti jdou umisťovat od levelu 3,
    takže levelem hráče to asi nebude. Měly by jít i posílat i přijímat.
    Někde chyba bude ....:p

petaM2001 a mituli tohle ocenili.
  20. janajenka

Ahoj nezmarka.cz. V liště mám 14 svišťů , ale napsala jsem na podporu , jestli není nějaký jiný problém ,licencí na darování mám taky dost .Dokonce jsem i vycídila noťásek .

petaM2001 a pajaable tohle ocenili.