Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

-p1-
    myslí zajisté do práce že jo

ell1956, tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  2. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

To je komedie.
    Nic nejde vyměnit (teda nic potřebného) takže se ve vzducholodi, budou oběvovat jen nesmyslné nabídky.
    Vlastně ty nabídky dávají smysl, když nejde měnit nic jiného než pár stromů a pár chlívků.
    Dekorace má 99% lidí 2x z akcí (kde jsou neustále po 2) takže je nikdo nechce.

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Takže k tomu grapu nejde ani jalovec ani buddhova ruka xxl - vše z TS 22.10. - 18.10.,
    to fakt k naštvání. Člověk chce udělat přátelům radost a nejradši by do toho
    kop ! Raději jdu od kompu, mám po náladě.

4. -p2-

-p2- Zelenáč fóra

-p1-
    opravdu myslel do práce. Ale bohužel příspěvek někdo smazal a zabanoval. Nic proti pravidlům tam nebylo. Bravo RT., co takhle svoboda slova. Být to v reálu, tak je to na žalobu. Taky dostanu ban?

ell1956, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-p2-: ano protože je práce zakázané slovo, tak proto jsi jej musel vytečkovat. Příště je tedy raději použij celé, protože dle pravidel tohoto fóra je i vytečkovaná vulgarita pokládána za vulgaritu a použití vulgarity je zde trestáno 20 b. Hold smůla já jsem toto slovo vyhodnotil jako vulgaritu.

ell1956, tydýtková a petaM2001 tohle ocenili.
  6. ústečák1985

ústečák1985 Zelenáč fóra

Tento způsob akce zdá se mi poněkud nešťastný :D asi se málo prodávají TS a TCH, tak už měnit asi nepujdou a nebo až budou mít po záruční době, teda za dva roky :D:D:D:D no nic akce pro mě končí :p

7. nechci22

nechci22 Pisálek fóra

myslel jsem,že odprodám systému alespon červené netopýry,kteří mi padají pokaždé z párty točení,ale to né jenom to bere žluté a oranžové chlívky,to aby jsme náhodou moc nezbohatli
    :mad::wuerg:

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Je to jenom akce pro akci, licence na darování kupovat nebudu, není komu co poslat, kaštánka za jablon´XXL taky nebudu měnit.
    Ostatní přeji aby si našli aspoň něco pro radost.:(:D

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

To uz je tradice, kdykoliv je O+D, tak si zkontroluju co nemam a opravdu mit nebudu - asi si k novym TS vzdycky napisu i datum, at se muzu rozcilovat, ze uz tam maji byt pro vymeny pridany :)
    Tedy skusim jen nejaky dekorky do parku/ostrova, ale kdo si ma pamatovat, ktery byly dvakrat nebo nahodne opakovane ziskatelny?
    Potesitelny je, ze filtr funguje, i kdyz teda pokud tam dam kus textu ktery v zadnem predmetu neexistuje, tak to nefiltruje, ale aspon vim, ze delam preklep :)

10. malyvanek

malyvanek Pisálek fóra

Zdravím všechny farmáře.
    Tak třeba já osobně už nějakou dobu hledám v dvě dekorace.Květinový farmář a stávka, je nemožné je vyměnit.

ell1956 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Vydra opravdu nejde a ani labuť která je ve hře déleo_Ono a jalovec ani lapacho taky nejdeo_OPajdo co vlastně jde?:(Tomokoco? od kdy je labut a jalovec zavedena do hry dle mého názoru je už to dosti dlouho , a tak nevím proč nejdou posílato_OTakovou akci si strčte za klobouk, člověk se těší že něco vymění a nic:oops:A darovací licence už jsou asi přebytek, taky se mi nepřipsala:music:

12. silviec

silviec Mistr fóra

akce o nicem((,

13. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

To teda pekne zaklincovali.Čo vlastne ide meniť?Iba to haraburdie čo máme všetci farmári plno v lištách?

14. -p2-

-p2- Zelenáč fóra

Nezlob se na mě ale pokud by napsal třeba k šípku, tak to vyhodnotíš jako vulgaritu. Proč třeba z vaší strany nepřijde vysvětlení proč nejdou darovat uvedené věci, proč nejsou připsány licence atd. V minulosti jste řešili omluvu nějakou kompenzací a ted pouze banem za pravdu. Takto si vážíte hráčů, kteří vás "živí" nebo podporují nákupem za reálné peníze?
    Odpovídat mi nemusíš, nestojím o to.

15. milena8111

milena8111 Rádoby autor

[QUOTE="pajda361, post: 194648, AHOJ, ZDÁ SE, ŽE SE OPĚT MĚNÍ PRAVIDLA . Labutě byly zavedeny 22.11 2015, tedy je to víc než 4 měsíce a darovat nejdou. Právě tak nechápu, proč nejdou darovat květinové dekorace do stonku, když je už nejde nikde nijak sehnat. Opravdu, už i mě to přestává bavit.

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

-p2-: hmm jako administrátor herního fóra opravdu o těchto věcech nerozhoduji. Kdyby jsi napsal k šípku, tak to jako vulgaritu nehodnotím, ale ty jsi napsal to co jsi napsal a ještě se tu vymlouváš způsobem hodným žáka 4. třídy.

17. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Že jsou velikonoce, věděli nejméně měsíc předem a přesto nestačili opravit funkci kouzelného stromu. Že se mění čas na letní se taky vědělo předem a přesto se to rovněž pohnojilo. Palec dolů a velké PÍP.

18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

No nic, sice jsem udala nějakou nabídku, ale protože mám volno :p se jdu raději kouknout na nějaké natočené krimi :D a užívat si ho. Pravidla se mají dodržovat a tady se to očividně neděje už delší dobu. Jen ten nepříjemný pocit, že jsem něco slíbila :sleepy: ... omlouvám se tímto všem, že jsem slíbené věci neposlala a vážně mě to mrzí o_O

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Můžu se zeptat, proč nejde měnit dekorace Výtězná penalta ?

20. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahoj , je smutné že nejdou darovat např. labutě , ale je divné ,že nemohu darovat Kotec pro sviště .Proč ???Novinka to dávno není .

aljanu, ell1956 a petaM2001 tohle ocenili.