Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. mija.kecka

mija.kecka Osvícený autor

je fakt , že tato akce v prostřed pracovního týdne a na jeden den je zbytečná 1x si projdu nabídky po příchodu z práce a tím to končí.DRUHÝ DEN NESTÍHÁM.

2. ...Nepo...

...Nepo... Vycházející hvězda fóra

vzhľadom na to, že som nemal vôbec čas som cez túto O&D spravil len jednu výmenu a podarilo sa mi zohnať asi najvzácnejšiu dekoráciu v hre :)

3. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Já teda nevím, ale všichni tu skuhrají jak mají v liště XXXchlívů stejných, stromů....tak proč neudělat někomu radost.

Sousedka před časem začínala, tak jsem ji udělala radost, napsala a zjistila co nemá a vypomohla jsem jí......mě to nic neudělá a jí to pomůže. Aspoň k něčemu to bylo.

Protože RT asi příjde vtipné, zrušit možnost vytočit na kole štěstí dekorace zároveň to nenechat vyměnit za jinou.....narážím na strašáky a kytky. Takže by mě zajímalo, kdyby si dali práci projeli servery a zjistili, kolik procent lidí má šedý řádeky.

4. kadmos2

kadmos2 Zelenáč fóra

Ahoj, nevíte někdo jestli je akce OaD rozdělena podle trhů, nebo jsme všici na jedné hromadě pospolu?
    Bohužel na to množství času co jsem strávil při listování, se mi podařila jen jedna výměna která mne potěšila. Vzhledem obrovskému množství nabídek jabko, kůrnik a podobné, za daleko lepší věc, by bylo možná dobré nedat možnost dát do nabídky věci které jdou koupit za krejcary, ubylo by minimálně 3/4 nabídek-menší zahlcení serverů atd. Hezký večer a příjemnou hru všem

5. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte nevymnenila jsem nic rano nabidky stahla a co se tyce strasaku a kytek tak take radky v nebi nemam no co tak at si jsou sedivy a kupony nadale kupovat nebudu.....hezkou hru.

evainfo tohle ocenil(a).
  6. prchal

prchal Pisálek fóra

nevratily se mi nevyměněné dekorky co jsem dala do nabídky

ldivacka tohle ocenil(a).
  7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj kadmos2,
    "vzducholoď" je opravdu rozdělena podle trhů.

prchal,
    všechny nabídky by se ti měly vrátit do 24 hodin.

Květa54 tohle ocenil(a).
  8. b.bubo-bubo

b.bubo-bubo Zelenáč fóra

Ještě jednou děkuji hráčům zahrada1946, delfousek, katooo a stana za dárky, které mi poslali. Hned mi půjde farmaření rychleji :)

Květa54 a evainfo tohle ocenili.
  9. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

Chtěl bych poděkovat Tydýtkové ta má můj neskutečný vděk.. protože za to vše co mi naposílala bych jí měl zaplatit dovolenou! :D a ještě taky chci poděkovat bobine1944 a fugerovy64! a samozřejmě i ostatním co posílají dárky :)

10. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

Chtěla by sem dodat,že celé OaD mi vůbec nepotešilo než sem preštudovala stránky tak už byl konec.No a nechápu RT jak to myslí,ale bylo už dávno psané,že po určitej době to s čím se nemohlo OaD se uvolní.Můj dotaz už musix box dekorace se i prodávali jako retro na trhu a proč tedy jich už RT nepovolí s nimi OaD ???????????

11. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj nyiriovamarta, prečo dekorácie z music boxu nie sú obchodovateľné ako aj mnohé iné, vie len RT . Žiaľ inú odpoveď pre teba nemám, kedže nám svoje rozhodnutia a dôvody neoznamujú.
    Peknú hru prajem

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  12. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Mimo iného, to, že sú zatiaľ neobchodovateľné strašiaky - chápem, ešte stále mi ich párty kolo ponúka, ale prečo sú neobchodovateľné kvety, tomu nerozumiem. Kolo ich neponúka už dosť dlho. To nie je otázka na modíkov - to je len úvaha...

13. Veselka

Veselka Rádoby autor

Důvod je velmi prostý a jasný.
    Většina, možná i všichni, si nějakou tu kytku vytočili, ale málokdo bude mít kompletní sadu na stonek, proto si mnoho hráčů chce ty chybějící pořídit. No a na to se bude časem hodit nějaká ta velice výhodná akcička, kdy budou nejspíš kytky k mání za "pakatel".xD

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Aj tak tomu nerozumiem, lebo strašiakov už mám všetkých v riadku a popri tom aj dosť navyše. Kvietkov mám navyše, ale jeden mi chýba. Nie je možnosť si ho kúpiť, to znamená,že po určitej dobe, by mohlo dôjsť k výmenám. A nič. Veď podľa mňa aj dekorky, ktoré je treba získať do riadkov sú v poslednej dobe v akciách možné získať dvojmo, čo naznačuje výmenu, či predaj.Akési je to nelogické...

Květa54 a Skeewe tohle ocenili.
  15. farmík84

farmík84 Pilný autor

Zdravím všechny farmáře a farmářky, taky mně nebaví proklikávat nabídky, ale kdybych narazila na nabídku vyměnit jabloň za vrbu, určitě bych ji přijala, protože jich mám v liště několik bez užitku a udělat někomu radost je to nejlepší. A jablek přece není nikdy dost :)

tydýtková a evainfo tohle ocenili.
  16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Nechal jsem se vytočit tím, že grapefruit a jalovec už jsou ve hře déle jak 4 měsíce a přes to je RT do OaD
    nezařadil a tím, zdá se, porušil své vlastní pravidlo.
    farmík84 - má dobrota dávat cokoliv komukoliv jen tak pro radost je poněkud omezena tím, že darovací a výměnné licence
    musím nakoupit za floreny, tj. reálné peníze. A ty přehnaně rvát do hry za současného stavu OaD nemíním.
    Kdybych měl rozdat všechno přebytečné,
    co mi leží v liště, vyšlo by to na slušnou sumičku.
    Proto obdarovávám jen ty nejlepší sousedy, na kterých mi záleží.
    :):D

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Musím podpořit tady kolegu;) Mikeše: všichni si myslí že vyšší levely které posílají své nepotřebné věci začátečníkům a těm kteří o to slušně požádají /ale dárky posílají pro radost i ty nižší /:ptisknou darovací licence doma na tiskárně o_Obohužel tomu tak není a musíme je kupovat jako ostatní.:D

18. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Mikeš hubabuba1968
    mluvíte mi oba z duše přesně tak jsem pojala i já posledních pár akcí O-D dřív jsem posílala nováčkům vše z lišty ale pak jsem zjistila, že to nemá cenu - nyní jsem se přesměrovala na ty střední farmáře kolem 60 - 70 lvl kteří "hrajou "a farmička je baví dneska není problém postoupit do vyšších lvl rychleji než dřív, ale věci jako medvědi, skunci......a spousty dalšího již ve hře nejsou a já je ráda pošlu nemám s tím problém ale poslat jen tak hráči ve 10,15 lvl nemíním - pokud budou hrát tak ráda při příštím O-D moc ráda pošlu.

19. llew65

llew65 Vážený autor

Také nemám problém někomu něco poslat, ale těch licencí není tolik, abych byl takový lidumil.
    Mimochodem, od včerejška nemám k dispozici "časomíru"!

k.vitek, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  20. STYBI

STYBI Velmistr fóra

také bych se ráda mnoha věcí zbavila a tím někomu pomohla, ale fakt do toho nehodlám vrážet reálné peníze, stačí že si kupuji pomocníky - bez těch bych to opravdu nehrála, takže bohužel vše mi hnije v liště - mohla by se vyhlásit darovací "amnestie" ! to bych se potom rozdala