Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

zajímavé nabídky: [​IMG]
    neodolala jsem :),konečně jsem něco vyměnila za celý den až teď

nekup to :)

Naposledy upraveno: 24/2/16
  2. Calis

Calis Rádoby autor

tak ja končím... minula som všetky darovacie licencie, tak ak niekto chce niečo dostať na oplátku, ku mne už neposielajte... :p
    Ďakujem pekne za všetky darované stromčeky a chlieviky... veľmi potešili ;) ... nejako som sa tu zamotala viac ako som sa mala... :sleepy:

pajaable, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  3. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj -popelka1-,
    dekorace z music-boxu se měnit nedají, a s největší pravděpodobností ani nikdy nebudou.

ell1956 a STYBI tohle ocenili.
  4. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

Vellice rad bych zde vyjadril sve velike diky Levlef za nektarinkovy strom. By clovek neveril jakou dokaze takova malickost udelat radost! Dekuji!

5. tykadlo

tykadlo Stará škola

Škoda, že nejdou měnit kytky a strašáci z kola štěstí. Kytky jsem nakonec dala dohromady, ale strašáků mam asi devět a trojmo. Ted začínají nějaké zámky, tak to už ty strašáky nedám :-(

6. maxikov

maxikov Aktivní autor

Kytky mě štvou ze všeho nejvíc,RT prosím,dejte nám šanci doplnit si řádek v nebi.Jinak to co jsem hledala jsem stejně nenašla.

7. STYBI

STYBI Velmistr fóra

a mě zase chybí 2 strašáci do řádku a také není možnost - to jsou pak akce na houby

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Tak jsem získala červené chlívky, které jsem neměla a něco vyměnila ve (vzducholodi) :p ... jen nevím, co s dekorkou "bleší stánek", který jsem také neměla, ale mi nejde dát na plochu o_O .. je to zřejmě upgrad .. tak radost je tatam :eek:

9. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Mockrát děkuji nové sousedce " farmík84 " za dáreček [​IMG]
    a jestli se někomu povaluje zbytečný JC v liště budu vděčná, druhý by se ještě hodil

10. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Už ani tato akce není to co bývala.
    Zajímalo by mě, kolik věcí půjde měnit třeba za rok. Z těmi zákazy co se neustále hromadí, to buou jen ty věci o které nikdo nebude mít zájem.

Nerozumím třeba tomu, proč nejdou měnit strašáci. Je spousta lidí kteří mají jednoho i 5x a některý jim chybý a jsou jim na nic (na plochu jsou neefektivní a vliště jsou jim k ničemu)

O&D se pomalu přidává k dlouhému seznamu zklamání.

A už mě vážně nebaví se prohrabovat 500 stranami trapných nabídek jako je Jabloň za růžové Husy.

11. zuzik.t

zuzik.t Perspektivní autor

Někdy je u hledání docela sranda. Co takhle vyhlašovat u každého OD vítěze ceny např. ,,To si dělá srandu?!". Měla bych tu pár nominovaných:

[​IMG] [​IMG]

Měla jsem málo času- určitě jste našli lepší...

12. Bo-bo

Bo-bo Rádoby autor

I mě mrzí že nejdou posílat kytky i když již nejsou již na kole štěstí.Za celou dobu mi nepadl tulipán a když řádek není plný pěkně to naštve:-((

13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já beru nabídky s rezervou. Třeba tím lidi chtějí dát RT něco najevo.
    Co tam mají zadávat, když se vlastně nedá měnit nic z toho, co nejvíce potřebují.
    Také jsem si pohrával s myšlenkou, že na protest proti RT učiním nějaké kuriózní
    nabídky nejméně na 5 stránek.
    :D
    Tak je opět jedna (jako mnoho jiných) oblíbená akce na farmě zásluhou RT v kopru.
    Jasně, že je to jen o zisku. Věřím, že už brzy dostaneme komplet nabídku květin
    a strašáků do stonku za nějakou "symbolickou" cenu.

14. Brumík

Brumík Aktivní autor

Já se těm "chudákům" nedivím, že nabízejí tak málo,za tak moc:) Prostě nemají nic jiného na výměnu a tak to zkouší s tím,že se třeba někdo smiluje:)Každý jsme nějak začínal. Když nemají nic jiného,tak co asi mají dělat. Mě zas vadí krátká doba výměny. Člověk nad tím něco nasedí a nahledá a pak jde do práce a nemá nic :)

15. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No jak je vidět O&D, jde od devíti k pěti, nebo jak se to říkáo_O No prostě to upadá, :pje to hlavně těmi zákazy co jde a nejde měnit a hlavně taky nevhodnými termíny a pokud už je termín ok tak je akce zase moc krátká:eek:

16. Astat.

Astat. Stálice fóra

OaD bezesporu úspěšné [​IMG]
    No a tohle se nedalo nepříjmout, akorát jsem jaksi zjistila že teď mám XXL broskví víc než základů xD : [​IMG]

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já jsem s OaD spokojená, pořád je něco co bych chtěla, i když jsou to drobnosti, nemluvě o tom, že nováčkům to pomůže hodně. A pro ty, kteří nekupují floreny je to jediná možnost jak některé stáje-stromy-výrobny získat. Myslím si že RT něco určitě vymyslí na kytky a strašáky, zatím vypadá že nám vycházejí vstříc ("vocaď-pocaď"), a jak vidno Štědrou Královnou překvapili všechny. (I když si myslím, že zrovna tohle byl experiment - jak se to projeví na prodejích SK atd...)
    Délka není ideální, to je pravda, ale i tak jsem moc ráda, že je častěji než jednou za uherský rok. A nové vyhledávání je lahoda - kromě neustálého rolování.
    Díky všem kdo mi darovali, kdo se mnou měnili, kdo potěšili ! Tak zas příště !
    Edit Sasule1: Ahááá ! :) šikovný !

18. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Já jsem pokaždý spokojená s OaD, i tentokrát jsem dostala o co jsem prosila a jsem opravdu v sedmým nebi, všem co mi poslaly moooooc děkuji, nikdy nic nechtějí výměnou a tak pošlu jako dík klasicky alespoň bedýnku;):)

19. Sasule1

Sasule1 Pisálek fóra

Tak pro mě první OaD, který jsem vnímala, asi už za mě jeden byl, ale to jsem netušila která bije.. moc děkuji všem, co mi poslali dárky, děkovala jsem jim několikrát, posunuli mi farmu zas o velký kus dál.. nevěřila jsem, že cizí lidi, takhle pošlou věci aniž by něco čekali na oplátku.. celý den se usmívám a nevěřím vlastním očím když koukám na svou farmu..
    a jen tak pro zajímavost, když sem posíláte perličky co jste našli na výměnu.. někdy to je, že jsou lidé mezi sebou dohodnuti ;) větší farmář už nemá licenci na darování, ale má ještě na výměnu tak malej farmář dá jabloň nebo kurník za něco co mu chce poslat ten větší a ten už si ho v tom seznamu najde a potvrdí to ;) to mě dnes bylo takhle vysvětleno..EDIT: tak jsem byla přes holuba informována že to funguje,ale farmáři musí být na stejném trhu ;)

20. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Sice nemám obrázek, ale jako perličku této miniakce aspoň napíšu..
    U mě se v nabídkách objevila 4x růžová hůlkárna! a dotyčný chtěl opravdu málo: za jednu chtěl 50 x J.Citrona, za druhou chtěl 50x kustovnici xxl, za třetí kuchyňského hrdinu myslím 60x a to poslední jsem už nějak vytěsnila. K tomu nabídnul ještě růžový butik opět za 50 J.Citronů....nabídky tam samozřejmě ležely od začátku do konce. No co, kdo nezkusí, nemá nic, že...:D