Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. 25darja

25darja Pisálek fóra

Ahoj, už jsem psala dotaz včera, ohledně základního výběhu na chameleony. Kamarádka mi jej darovala, ale mně se nezobrazuje. Dle návodu jsem hru restartovala, ale výběh stále v inventáři nemám. Kdo poradí co s tím???? Děkuji :)

2. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

25darja pokud máš na chameleona level a kamarádka jej opravdu poslala, asi nezbude, než aby kontaktovala herní podporu - jiné řešení není, kde výběh skončil, zjistí jen podpora

babako tohle ocenil(a).
  3. 25darja

25darja Pisálek fóra

• necituj příspěvek pod který píšeš,stačí oslovit jménem
    ***odstraněna zbytečná citace***
    Nevím, jak mám herní podporu kontaktovat. A jsem v 87 levelu.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
  4. čarodějka007

25darja kontakt na Podporu najdeš pod spodním rámem farmy - vedle tiráže. A měla by ji kontaktovat kamarádka, která věc posílala, ne ty. Navíc mi teda přijde škoda licence na chlívek, který koupíš za pár krejcarů v obchodě....ale to je věc vás dvou

švestinka a babako tohle ocenili.
  5. 25darja

25darja Pisálek fóra

Okey, dík.

Naposledy upraveno moderátorem: 17/1/16
  6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Toto OaD pro mě bylo bezva, získala jsem pár věcí, po kterých jsem toužila, navíc přišly i nečekané dárky a taky se mi podařilo udělat radost někomu jinému. Takže vlastně takové 3v1 :)

Ale dívala jsem se jen tak pro zajímavost do nabídek na výměny a připadá mi, že se to někdo snaží (zřejmě vtipně o_O) zahlcovat trochu nesmyslnými nabídkami. Já vím, že na každé zboží se najde kupec, ale inzerát "vyměním 1 jabloň za ledňáčka" si těžko lze vyložit jinak, než jako pokus o žert :p

7. serigala

serigala Pisálek fóra

ahojky....chci dát výměnu a scháním kaštanového farmáře, ale přesto, že jsem to prošla několikrát nejde mi najít v nabídce. Tím pádem nemůžu zadat... Nevíte někdo proč? Díky

8. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Už jsem úplně vykoukaná z hledání.Něco jsem vyměnila ,poslala dárky a naběhla si na nepoctivce.Dostal ledňáčka ale slíbené oslík neposlal. Ať se soudce odsoudí sám.

Naposledy upraveno: 17/1/16
  9. čarodějka007

Gassy napiš na herní podporu, určitě ti pomůžou ;)

10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Gassy: nevím co ti hráč slíbil, ale dle herní podpory bylo něco z uvedeného účtu na tvůj účet posláno. Zkus prosím restartovat hru.

serigala: a nepokoušíš se uvedenou dekoraci zadat do políčka, ve kterém se vkládá to co nabízíš.

11. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Stáj právě došla, šla od včerejška.Přesto se soudci omlouvám

12. .Krakonoš.

.Krakonoš. Perspektivní autor

Můžu se zeptat proč můj příspěvek nebyl zveřejněný? cituji:"Tato zpráva čeká na schválení moderátorem a je pro běžné návštěvníky neviditelná."
    Jen jsem v příspěvku psal jestli by se někdo našel kdo má nepotřebnou věc v liště, tak jestli by mi ji nemohl vyměnit nebo dát.
    S pozdravem .Krakonoš.

13. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

.Krakonoš.: Pokud jsi to psal do tohoto tématu, tak ti to asi zneviditelnili proto, že sem nabídky a žádosti o výměnu nepatří. Ty se mají dávat sem: Zasílání a výměna dárků.

danda-vnovis tohle ocenil(a).
  14. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Ahoj...mohu se dotázat ?Zadala jsem si do "správy nabídek" výměny a dám li hledat nabídky ty své nevidím...bohužel ani domluvená protistrana která by výměnu přijala
    Děkuji

15. čarodějka007

mediumZ pokud sis domluvila výměnu přes poštu, tak využijte (obě strany) funkci Darovat. V tabuli (lodi) jsou jen výměny na stejném trhu, pokud na stejném trhu nejste, je to marný....

švestinka, danda-vnovis a tomokoco tohle ocenili.
  16. mediumZ

mediumZ Pisálek fóra

Myslela jsem si to ...děkuji za potvrzení :)) Bohužel protistraně došli darovací licence :-( Hezký zbytek dne a hezkou hru :)

Moc se omlouvám za citaci, jsem zelenáč :-(
    Mohu ještě dotaz ?
    Obdržela jsem Kukaččí vejce II vše v pořádku a ani já ani dárce nemáme jedničku, v případě punkové mise II je problém že odeslat nejde od dárce nejde, musí mít punkova mise I ?? Při odeslání hlásí "nemáš dost zboží"
    Děkuji

tomokoco tohle ocenil(a).
  17. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím mediumZ, pokud je dekorace sloučená, napíše systém "nemáš dost zboží" a to je přesně váš případ. Pokouší se odeslat dekoraci, která již byla spojená I+II a vypadá už jen jako Punková mise II. Sloučené dekorace nelze zasílat, pouze oddělené.

Hezkou hru danda

PS: ta první odeslat šla jenom proto, že sloučená nebyla. Stejný problém je v případě sloučených stromů a stájí (základ + upgrade). U těch je ale řešením je položit na herní plochu rovnou a odstranit do inventáře, kde se již rozloží na základ a upgrade. To s dekoracemi možné bohužel není.

švestinka, mediumZ a tomokoco tohle ocenili.
  18. charlie.b46

charlie.b46 Pilný autor

Skúšal som či sa dajú darovať alebo aspoň vymeniť kvetinky čo idú do stonky. RT už mohol teraz povoliť aspoň výmenu týchto kvetov, nakoľko sa už nedajú vytočiť na "Párty kolese šťastia", ani inak získať. Ak sa nemýlim tak sú v hre už viac ako 4 mesiace.
    Chýba mi už iba jeden a z niektorých mám aj tri.

Edit: vďaka za odpoveď, mohol som si hneď domyslieť, že z nás asi budú chcieť vytiahnuť peniažky ;) :cry:

švestinka a tomokoco tohle ocenili.
  19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, z rozhodnutí RT Jackpot položky - květiny, i když už na kole nejsou, měnit nelze. Možná proto, že na ně RT plánuje výprodej.

Příjemnou hru danda

švestinka a tomokoco tohle ocenili.
  20. čarodějka007

zuzana.73 zkus to a zjistíš, že nejde....když už se ti teda nechce číst seznam

Laca-25 a tomokoco tohle ocenili.