Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Nedaří se mi v tom košatém fóru najít diskusi anebo vlákno s tzv. Black listem. Nicky těch, kteří v minulosti při O+D podváděli.
    Víte někdo cestu?

2. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

k.vitek: Cituji příspěvek natali1465 z loňska:

evainfo, šebejda a k.vitek tohle ocenili.
  3. kost9999

kost9999 Zelenáč fóra

ahoj neví někdo proč nejde darovat tomel japonský i když je na seznam v návodu ?

4. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

A víš jistě, že osoba, jíž to chceš darovat, má Tomel aktivovaný v Opičím chrámu? Pokud ne, nemůžeš danému hráči ten strom odeslat.

Naposledy upraveno: 16/1/16
    švestinka, evainfo a danda-vnovis tohle ocenili.
  5. rozalilinka

rozalilinka Zelenáč fóra

takze je to takova dekorace fatamorgána :-D

tomokoco tohle ocenil(a).
  6. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

rozalilinka já nevím, tuto dekorku jsem nikdy neměla, hraju od roku 2013 - ale prostě mám ráda ve věcech jasno, tak mne zajímalo, proč je právě po této dekoraci taková sháňka.... a po pravdě: furt nevím proč :D

kiki2305 a tomokoco tohle ocenili.
  7. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Stálice fóra

Dnes mám ve výměnách velký úspěch, získala jsem 2růžové stáje oslů, a jednu růžovou bobrů. Díky za výměnu:inlove:

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  8. rozalilinka

rozalilinka Zelenáč fóra

čarodějka007 nevím ,proč,ale sháním všechny dekorky co ještě nemám a to,že jich ještě je :-D a asi ,že si myslíme ,že ji nemáme ,tak ji všichni chtějí

evainfo tohle ocenil(a).
  9. bill

bill Pilný autor

ahoj ako ze nejdu darovat mne ho darovali pred chvilov

10. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

bill: Obávám se, že cituješ více jak dva měsíce starý příspěvek obsahující již neaktuální informace. Při bližším prozkoumání je možné si všimnout data napsání příspěvku...

Pitrýsek47 a čarodějka007 tohle ocenili.
  11. zdenka.59

zdenka.59 Rádoby autor

taky jsem darovala ledňáčka a přišel

evainfo a bill tohle ocenili.
  12. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Ano, v této akci už ledňáček darovat jde, minule, 5. listopadu, ale nešel a z toho dne také citovaný příspěvek pochází...

13. mateslunak

mateslunak Zelenáč fóra

ahojte, jen se chci zeptat, jestli jdou vyměnit strašáci z kola štěstí..nějak to tu nikde nemůžu najít :-/ Díky

14. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

mateslunak: Strašáci z párty kola vyměnit nejdou.

LubicaKrakova tohle ocenil(a).
  15. mateslunak

mateslunak Zelenáč fóra

Díky..:(

tomokoco tohle ocenil(a).
  16. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Díky O-D jsem konečně získala ledňáčky, tak mám radost.
    Jen mě mrzí, že nejdou měnit ty květiny do stonku - ještě pořád se na mně neusmálo stěstí a chybí mi načítací květina, stejně jako skákající strašák do jiné řady stonku- ale strašáci se ještě v kole objevují, tak doufám a doufám.... Všem přeju úspěšné výměny!

17. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Tak mi přijde, že všichni akorát vypisují jak moc chtějí měnit, ale sami inzeráty nečtou nebo ani neodpoví. To je potom snažení marné :D

racochejlka70: být tebou tak ten příspěvek smažu a dám do zasílání a výměna dárků nebo tady dostaneš akorát tak kartu ;)

18. zbynda70

zbynda70 Pisálek fóra

taky mám ráda tuto akci,ale mrzí mě ,že nemohu darovat strašidelného strašáka a naopak nedostanu modrou lilii a to jsou dekorace do stonku,tak to je velká škoda,moc moc velká.Nejde malinko slevit????děkuji za odpověd,přeji všem zdárnou výměnu

19. AKALATUKA

AKALATUKA Pisálek fóra

Zdravím všechny, co úspěšně měnili. Já jsem vyměnila terarko pro anakondy plus plus za nektarinkový strom, terárko fuč a strom nikde. :-(

20. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj AKALATUKA,
    pokud jsi měnila ve "vyměnit" tak si dej obnovit farmu. Nezapomeň,že nektarinku musíš hledat mezi bahastromy.