Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, asi zkoušel získat Nindžu želváka, to víš a ten nečeká :D
    Toaleťák bohužel došel,... co si takhle posloužit nějakým tím zeleným lístečkem? :D

Danda

2. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

proc nejde darovat parfumerie?

3. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Frantanec: no jo no, nejde protože není na seznamu :) tak jako víc věcí nejde darovat

evainfo, -Kuteno- a danda-vnovis tohle ocenili.
  4. -Anny13-

-Anny13- Zelenáč fóra

dobrá nabídka :D za 1x Garcinii 15x Vonící no nekup to :D

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  5. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

ahoj, tak zas nevím...nejde mi kočičí šlofík za kouzelnou lampu dvě. A přitom mám a když chci vymnit napíše mi to, že nemám dost zboží..i když svítí tlačítko, že měnit můžu

6. danda-vnovis

Zdravím Frantanec, RT se nám nezodpovídá, proč u některých položek rozhoduje tak, že darovat či měnit nepůjdou. To je jejich individuální rozhodnutí a nikdy k tomu žádné vysvětlení nebude, tak je naprosto zbytečné se na to ptát. My to nevíme a Farmoraculum taky mlčí.
    Zdravím rammstein2, to je klasický problém upgradů a sloučených upgradů - nemáš tu verzi, kterou hráč vybral ve vytvořené poptávce. Proto nemáš dostatek zboží.
    danda

Naposledy upraveno: 5/11/15
  7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

dekuji vsem hodnym lidickam, kteri se mnou menili i za nezistne darky, ale ty oplatim MJS
    jeste jednou moc a moc diky

8. rammstein2

rammstein2 Perspektivní autor

chtěl kouzelnou lampu II a tu já mám. zkusila jsem otočit a nabídnout kouzelnou lampu II ale také to nejde...

9. danda-vnovis

Tak znova, máš sloučenou dekoraci a ta měnit nejde.
    danda

10. Margziam

Margziam Stará škola

danda-vnovis - Ani posílat nejde, jak jsem zjistila. Nejenom měnit (ta sloučená dekorace).. :(

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

S OD jsem spokojený, něco jsem dohledal ve vzducholodi, dokud mě to nevyhodilo z farmy a hlavně vždycky prodám systému dekoraci Zimní spánek 1ks/4500 KR. Slušná cena, začátečníci si můžou vylepšit krejcarové konto :)

12. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Myslela jsem,že akce končí ve 14 hodin,ale vzduchloď plachtí vesele dál.Není akce prodloužená?

13. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

MajkaH123: Nezapomněla jsi po 14. hodině aktualizovat stránku?

14. MajkaH123

MajkaH123 Aktivní autor

Jasně že jsem zapomněla.-.-Už je to v pořádku.Dík.

15. Lýdie20

Lýdie20 Zelenáč fóra

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli jsem si to nevyložila špatně. Pokud jsem zde měla nabídku na výměnu zboží a akce už skončila. Tak o zboží příjdu pokud zde tuto nabídku nevyužil?

16. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Lýdie20: Zboží ti bude navráceno zpět do lišty, někdy to ale nějaký čas trvá. Proto je lepší si nabídky zrušit těsně před koncem akce.

Ria30. tohle ocenil(a).
  17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Zboží z lodi se vracelo vždycky do 24 hodin ;)

tomokoco tohle ocenil(a).
  18. rampusak

rampusak Veterán fóra

Takže při téhle akci vzducholoď nezmizne jak bylo avizováno v ofi? Uff, jinak bych ji minul a skunkové jsou žádaní. Těším se jako vždy.

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Rampusak,

to bohužel zjistíme až po začátku akce :( . Pokud vzducholoď nebude, informace okamžitě aktualizujeme. Při testování vzducholoď byla použita.

20. vbaburek

vbaburek Perspektivní autor

Škoda, jen jeden den?

evainfo, tomokoco a michalka59 tohle ocenili.