Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. doben

doben Ikona fóra

OaD už zase??? Jestli to tak bude dál, tak už nebudou pořádné nabídky ve vzducholodi vůbec. Každopádně teď ještě jsou, tak jdeme měnit! :)

Akorát ta doba, kdy bude OaD probíhat je naprosto šílená, proč to nemůžou dát přes víkend?

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, to tak bývá, ale když nabízíš tak je poptávka. Těžko ti někdo pošle jen tak "něco" když neví co potřebuješ nebo nemáš. nebo pošle, ale zbytečně a licencí je málo. Při akcích Tajemné stáje a sazeničky dost kupuješ a výsledky prezentuješ na fóru a novinky posílat nejdou :)

3. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Jé skvělý mám pár věcí co bych chtěla a mám je i za co vyměnit už se těším co mi přibude co ještě nemám :p:D

4. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, jo super, třeba se něco podaří vyměnit. :) Také se člověk pobaví, když vidí , že někdo nabízí jabloň a chce za to třeba kowhai nebo nabízí slepici a chce kivi atd. o_O:D

5. STYBI

STYBI Velmistr fóra

zase trochu nedomyšlené - tato akce by byla lepší o víkendu

6. Simík21

Simík21 Znalec fóra

tak to mám co dělat, bych si připravila pořááádný seznam, co budu chtít vyměnit ;) a pro změnu stihnu i začátek, takže mám i šanci ve vzducholodi xD

Edit: tak jsem zjistila, že vlastně kromě "nedostižného" pana Farmáře ani nic nepotřebuju :p a toho teď už vůbec nemám šanci získat, když byl ten řádek tak hezky vychválen ;) vzhledem k tomu, že s vypadávátkama nemívám až takové problémy, mi vadí spíš jen neúplnost, kterou jsem nyní, díky řazení na stonku, odsunula až nakonec, takže mi vlastně ani nevadí xD takže suma sumárum ani teď ze mně asi RT penízky za FL nedostane... po tomto hlubokém zamyšlení vám přeju dobrou noc a už toho radši nechám ;)

Naposledy upraveno: 3/11/15
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... no vážně dost brzy, protože většina věcí bude patřit mezi novinky a asi bych souhlasila s tím, že je lepší taková akce na víkend, kdy je víc času. Pár věcí jsem slíbila .. no necháme se překvapit, co RT pustí a co ne :oops:.

8. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

po přečtení toho co pujde menit se domnívaám že lednáček stale ješte nepujde. mám pravdu? :(

9. Kecynaa

Kecynaa Rádoby autor

Tak já nevím jestli by nebyl lepší seznam co nejde vyměnit... Protože vůbec nevím pod čím hledat výrobnu masky od mývala, sýr od myši a deku od veverky..

nanyblacks, ell1956 a tomokoco tohle ocenili.
  10. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Kecynna: Tyto tři akční výroby, pokud si dobře pamatuji, posílat (měnit) nejdou.
    Tady je kdyžtak neaktuální abecední seznam některých položek, která mají v akci různá omezení (jsou u nich uvedené jen akce, které je s nimi možné provádět).

Naposledy upraveno: 3/11/15
    farmarka158, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  11. Astat.

Astat. Stálice fóra

Hurá :D minule jsem "urvala" dvě růžovky,je třeba rozšířit stáje. Vytahuju svůj farmasešitek a jdem sepisovat co mám a nemám :D

12. ALDOUSKOV

ALDOUSKOV Pisálek fóra

Co se to děje, že jde tahle akce tak často? No je to fajn, dobrá zábava. Měnit nic nepotřebuju, mám všechno, (ale nedá mi to a po vzducholodi stejně courám), ale slíbila jsem pár ledňáčků, mám jich opravdu hejno, no ale jestli je na ně ještě embargo ..... Stejně se ale těším a všem přeju dobrou zábavu a dobré obchody!

13. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahoj super beru že bude jen škoda že nemůže být o víkendu jak naschvál mám odpol. směny a doma jsem až pomalu v noci :cry:a dojíždím jedu docela brzo na směnu, tak toho moc nestihnu ach jo škoda :cry:Janča

14. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Fajnový, tak uvidím, co půjde, lednáček by bodl,mám hafo krmení a on u mě nezakotvil:cry::):)

farmarka158, tomokoco a Simík21 tohle ocenili.
  15. dunlop4

dunlop4 Pilný autor

No taky se mi úplně nehodí, že to je takhle, když mám týdenní laby a jsem tam do pozdě odpoledne :D ale což, něco vyměníme :)

16. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj mne ešte stále chýba korytnačka ,tak dúfam ,že sa mi ju podarí vymeniť teraz,alebo by sa našiel darca?

tomokoco a ell1956 tohle ocenili.
  17. Monicka79

Monicka79 Vycházející hvězda fóra

Tak já moc nevyměním mám odpolední akorát v pátek volno,ale to mám běhání po doktorech tak toho moc nebude jen snad něco ve vzducholodi.Ledňáčci,garcinie+rakytník a Růž. husy budou muset počkat napříště ;)

18. Binulka

Binulka Zelenáč fóra

Neví náhodou někdo, jestli jdou vyměnit květiny do stonku z Kola štěstí? Lupina, lilie, tulipán atd. :)

19. Foxík25

Foxík25 Aktivní autor

Taky se těším :). Souhlasím s matlafous123,vždycky se něco najde,za mě taky palec nahoru 8)

20. šebejda

šebejda Veterán fóra

Podle mne->tuhle akci bych omezil maximálně 3x do roka. Vím, před nějakým časem jsme tu plakali, že OAD už dlouho nebylo. Ale-> tím, že se v poslední době neustále opakuje, přestávám mít co nabídnout a v podstatě ani nic nesháním. Pro mne je to tentokrát jenom o tom, nakoupit darovací licence a poslat škemrajícím nižším LVL vlastní přebytky:oops:. (Mám pár sousedů, kterým rád něco pošlu), ale obávám se, že pokud nepovolí obchodovat dekorky do květinového a strašáckého stonku, bude toto OAD jen o mém rozdávání:wuerg: