Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

čo je na tej dekorke takéto zvláštneho? nedá sa získať alebo čo to je?

2. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

3. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Má ji minimum hráčů, čemuž se ani nedivím viz FAQ.

lacrima a Sheron11 tohle ocenili.
  4. tronaldo55

chápem cenu 400 florénov ale v obchode? v akom? v meste som ju nevidel. to bola asi iba kedysi dávno možnosť ju kupiť či? a čím je výnimočná okrem tej ceny? patrí do nejakeho setu?

5. Dob

tronaldo55 jedná se o starou dekoraci a aktuálně zakoupit nelze. To je veškeré info, které o ní mám.

lacrima, Sheron11 a tronaldo55 tohle ocenili.
  6. tronaldo55

nebyva ani v akcii ked je vypredaj starych dekoriek z kolesa?

7. Dob

tronaldo55 vzhledem k tomu, že není z kola štěstí, tak v této akci nebývá.

lacrima, Sheron11 a tronaldo55 tohle ocenili.
  8. petinka

petinka Pisálek fóra

Ahoj, mohu poprosit, kde najdu aktuální seznam, co jde darovat a vyměnit? Našla jsem pouze z roku 2016 a žádný aktuální. Předem děkuji a přeji krásný den :)

9. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

lacrima a 14087 tohle ocenili.
  10. hudy536

hudy536 Obyvatel fóra

Upřímně - je to čím dál tím větší bída, už nemají zájem ani dlouhodobě hrající hráči. Platí to jak pro nabídky ve fóru, tak v lodi. Už několik let se snažím vyměnit mj. růžové výrobny za jiné růžové výrobny - a nic. Pokud vyměním aspoň 1 strom za strom, považuju to za úspěch.
    Doporučila bych řešení - sjednotit v lodi zase všechny trhy dohromady, určitě toho nebude tolik, jako bylo kdysi v počátcích. Jinak tato akce naprosto ztrácí smysl.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. tronaldo55

problém je, že ty cieliš na tzv. "neutrálne obchody" to je tým. Ale čo sa týka tohto oad nemam akosi moc záujem :D ani neviem prečo.

12. kutilka70

kutilka70 Titán fóra

No já jsem celkem spokojená, získáno pár slušných dekorek, padlo na ně pár JC :wuerg:, ale nijak to nehrotím.
    Tak snad budu na Baha postupovat rychleji :music:

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Celkem vydařené OaD.:)
    Překvapuje mně,že BZtkáři nějak pozapomněli na vůbec nejlepší dekoraci ve hře : Nečekaná návštěva
    Sice je základní čas 30 hodin,ale se všemi zkracujicími řádky se dá sklízet každý den! Má ,při velikosti 2x1, 4.700x lv BZ/BBZ,čímž hravě překonává do teď nejlepší dekoraci Zdobení stromku (2000x lv)A už vůbec se na ni nechytá Frisbee želvy,která má sice 9.250x lv,ale za dva dny!
    Momentálně na farmě,už docela dlouho po sklizni:
    Zde je vidět,že zdobení stromku je až na třetím místě!Akorát nemám tušení,jak jsou natom novější hráči.Jestli maj dostatek řádků na zkrácení!

14. tronaldo55

ja som napríklad zistil, že v tom zhone za dekorkami sa daju získať aj oranžove upgrady na paduánky :D tak asi to začnem robiť.

-Jara05-, lacrima a Prepperka tohle ocenili.
  15. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím,

kaolín11, je to jak píšeš, ale i když hraju skoro od začátku, tam nemám všechny řádky na zkrácení dekorací. Měl jsem několik přestávek ve hraní. Musím vařit z toho co mi farmářské nebe dá ;). Ale i tak jsou zmíněné dekorace dost silné ač už nejsou na prvním místě.

Hezkou hru ...

16. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Hmmm
    Tak to je fakt blbý!Nechápu,že neumožní tyhlety řádky v nějakým výprodeji koupit za FL,nebo i za reál!:cry:

17. tronaldo55

veď prave minule bol riadok na skratenie dekoracii v predaji... vo vypredaji starych riadkov...

-Jara05-, Prepperka a lacrima tohle ocenili.
  18. .liska-eliska

.liska-eliska Rádoby autor

Zdravím, ráda bych ocenila RT za spuštění OaD současně s děsivkou, tudíž s volným přístupem do Měsíčního světa.

Mně osobně blaží i to, že tahle OaD následovala tak brzo po zářijové, pět let jsem měla na farmě pauzu a sehnat všechny pro mne nové stromy i v XXL byl opravdu velký úkol. Ale o to víc se koupu v endorfinech :) Sice asi 10 stájí chybí, ale to nevadí, ony se časem někde vyloupnou. Miluji stromečky a ty mám všechny, to je hlavní :inlove:

19. barca279

barca279 Znalec fóra

problem je v tom,ze hraci z nejakeho mne neznameho dovodu chcu vytrieskat z toho vela,alebo nevedia obchodovat,zle ponuky,zahltene trhy hlupymi ponukami kde pytaju aj 40 veci niecoho za jednu vec....su urcite hraci ,ktori maju problem vymenit 1-2 veci za celu akciu..ja vymenim kazdu akciu 100x veci...ked ludia budu prikladat farme vyznam vlastneho majetku tok to neni dobre.vzdy musis ponuknut viac ako chces dostat to je alfa omega kazdej vymeny...ak chces vymienat ak nieco zberas ak nieco velmi chces zohnart.nemozes ponuknut strom za strom alebo vyrobnu za vyrobnu to niesu lakave ponuky pre nikoho.chces strom?ponukni stajnu zaujimavu alebo vyrobnu,.alebo ponukni 2-3 stromy nejake za strom co hladas.citrona ma hodnotu za nieco,tiez asi ti nikto neda dekoracie s velkym BZ ziskom len tak ale musis ponuknut nieco velke.nemyslim si ,ze sa neov´bchoduje,len to treba vediet,je tam vela ponuk ktorte by mali byt mazane cisto ponuka ,ze ci sa niekto nepomyli,nejaky strom jablon a chce najnovsi strom trebars dazdovy alebo figovnik.priklad...

-Jara05- tohle ocenil(a).