Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak to vidim jen na obcasny kouknuti, nevidim tam bohuzel to co nemam... tak aspon se nebudu rozcilovat nad tema nabidkama, co nemaji smysl...

matlafous123 tohle ocenil(a).
  2. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

niekto sa tam neustále mýli s volierou pre tukanov :D už som ju vymenil za zebry a ďalšie bomby :D

Naposledy upraveno: 14/5/20
    MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  3. Kulina1940

Kulina1940 Perspektivní autor

Dobrý den,proč mi nejde udělat výměna za srdíčkový strom,když ho mám?Děkuji a zdravím.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den s obchodováním :) jsem jen nakoukla a nestačím se divit, protože farmář, který vlastní tolik kravských stromů je určitě zazobaný a žádného takového neznám, co by zbytečně plýtval prostor xD na trhu je mléko asi za 3 000 a 50x ho koupit není i pro chudší problém, tak proč takový nesmysl xD ... no škoda :p :oops:

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Kulina1940 - ahoj, napadá mě - máš dostatek licencí ? Nebo máš tu správnou dekoraci (bo jsou si podobné) ?
    srdcový strom.png

GordonSargent tohle ocenil(a).
  6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Skali , za a je správně a někteří na zmatení názvů ve vzducholodi ještě slušně vydělávali :)

7. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

ja zase nechápem jednu ako môže niekto chcieť vymeniť 4 pasce za 1 melodie :D

8. alenka280204

alenka280204 Zelenáč fóra

Dobry den, O - D na strance asi 131 je odkaz na Seznam pro českou a slovenskou lokaci. V české Vodní skluzavka nejde darovat a ve slovenské Vodná šmýkačka je uvedena, Nebo jsem si to špatně přeložila

9. -Scharulka-

-Scharulka- Stálice fóra

Ahojky, takže dneska si radůstku neudělám?....ani žádný voskovník červený, jen ten obyč...? To je škoda...tak jindy. Fajn hru.

10. Skali

alenka280204 - ahoj, ale to se jedná o tuto dekoraci ;)

Vodná šmýkačka.png

11. alenka280204

alenka280204 Zelenáč fóra

Skali

***odstraněna citace předchozího příspěvku

děkuji

Naposledy upraveno moderátorem: 14/5/20
  12. Skali

alenka280204 - za málo :)
    Jen poprosím, nepoužívej tlačítko "odpovědět" (odpověď s citací), pokud reaguješ bezprostředně na příspěvek nad tvým. Musela bys citaci odmazat. Jednodušší je začít psát do nového příspěvku a jen dotyčného (v tomto případě mě) oslovit.
    Děkuji

13. mesyna

mesyna Pisálek fóra

Po těch letech hry už by bylo fajn aby se uvolnilo pro obchodování, darování vše co se tu nastřádalo. Dobře novinky ať nepovolej třeba půl roku ať něco vydělají

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Minule jsem porozdavala sladke mombiny do nuly, takze pro toto OaD byl cilem jediny stromek - zobchodavan chvili po zacatku akce a ted asi budu cumet do zdi, protoze nejak nevim, co chtit... Teda vim, ale pul farmy nedam. Je to jen muj subjektivni dojem, ze zkracovani intervalu mezi OaD akci prilis neprospiva nebo mate nekdo stejny?

EDIT: kaolín11 Slusny bloumani! ;)

15. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Jen tak bloumám ve vzducholodi,sem tam něco pochmatnu.Je to bída.Myslím,že OaD by měla bejt maximálně 2x do roka.
    [​IMG] :)

16. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

mam otazku,v ponuke mam [​IMG] ,ale ked to chcem vymenit neda sa to
    dekorku mam, len sa to neda vymenit,preco???

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

18. Skali

alexandrakerulova00 - ahoj, ty máš jiný, než co hráč požaduje

časovač.png časovač01.png

alexandrakerulova00 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  19. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Asi jediný obchod ktorý budem ľutovať, že som urobil :/ mohol som si tých havýšoch nechať.

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

až tak špatný obchod to nebyl, havýšů na rozdíl od citronů budeš mít za chvilku plnou lištu. Kdo si dnes vzpomene například na manty a mravence ? ;)

Pitrýsek47 a tronaldo55 tohle ocenili.