Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

2. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Určite áno. Mohol som si to vyscreenovať. Teraz však nejde takže na tom už nezáleží

3. Dob

tronaldo55 vyscreenovat sis to mohl, aspoň bys měl důkaz, že se pleteš. Kdyby šla minule darovat, tak by byla v seznamech. Jelikož tam nebyla, měnit nešla. Seznamy jsou vždy kopírovány přímo ze hry. Tady jsou dohady zbytečné. Navíc dekorace poskytující bonusy měnit nejdou a pokud ano, tak se většinou jedná o chybu.

-Kuteno- a matlafous123 tohle ocenili.
  4. barca279

barca279 Vážený autor

to maš pravdu to dokaže nahnevat taký trol ,zatrolovane je to cele a zakaždým prehladavat cele stranky už ma nebaví.a vôbec že ešte exituju žlte veci komu jeto načo.ja vždy vymenim sto veci lebo ponukam viac ako žiadam,ale nebaví ma to cele preskumavat zahltene nezmyslami.bodla by nejaka zmena

5. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

A ona byla? V tom případě jsem zase něco prošvihla... no alespoň ty zkracovadla na medvědy jsem ještě stihla a vyměnila za dost pěšáků:)

trolando růže;)

6. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

rúže?

7. GordonSargent

jo... i když má každý jinou metodu. Pokud máš kaštanový nebo narozeninový řádek, tak jsou vhodnější jiné kytky. Neměla jsem ani jedno a stáhla růže na obyčejných polích pod deset minut.S alespoň jedním řádkem je výběr daleko širší a dávají se na pohodlné . Důležité je aby jsi se v součtu dostal s řemesly a bonusy nad 30%.

Peto121 tohle ocenil(a).
  8. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

ja mám vyšľachtený karafiát, stačí už len aby bola možnosť kúpy takéto riadku a mám vystaráno :D najlepšie by bolo keby mi ho poslali ako individuálnu ponuku :D

-migos- tohle ocenil(a).
  9. GordonSargent

no... mám obavu, že jsme jednou dostali nabídku, kterou jsme nemohli odmítnout... tudíž žádná další nabídka už asi nebude. ;)

10. sophiastanka

sophiastanka Rádoby autor

chcela by som vediet ci bude mozne dostat modlivky,alebo surikaty. dakujem

11. hroudov

hroudov Vévoda fóra

• Nepiš více příspěvků pod sebe. Pokud potřebuješ ještě něco dopsat, použij možnost "upravit". Děkuji Skali
    ahoj surikaty určitě nepůjdou, jsou na farmě nové a modlivky bohužel nevím co je ;)

také bych měla jeden dotaz: proč nejdou posílat obří stromy,je to škoda, protože některé není šance získat:sleepy:

***sloučeny příspěvky (multipost)

Naposledy upraveno moderátorem: 13/5/20
  12. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Naposledy upraveno: 13/5/20
  13. GordonSargent

hroudov, jednoduché

za a/ poklesl by příjem za nákup superhnojiva
    za b/ z akcí by se staly jednodenní bojůvky a už i tak docházejí nápady i na ty týdenní ;)

14. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

sophiastanka - ahoj, výběh pro surikaty nebude ještě obchodovatelný. Výběh pro kudlanky - modlivky v seznamech k darování nebo výměně také nevidím.

Co půjde darovat
    Co půjde vyměnit

Edit:
    TheMikev2 - ahoj, ať koukám, jak koukám, ani v CZ ani v SK seznamech výběh pre modlivky/kudlanky opravdu nevidím o_O

15. TheMikev2

TheMikev2 Vážený autor

Dobrý večer Skali. Pokud rozkliknu darovací odkaz ze tvé zprávy, tak na mne vykoukne toto:
    Krvavý dub XXL
    Křeččí past
    Křeččí propadlo
    Křeček
    Křehké umění
    Kudlanka bezbožná
    Kuchařská škola
    Kuchyňský hrdina
    Kukaččí domov

To není výběh? Tak jsem zapátral na fóru a ona to dekorace, takže se omlouvám-to mi nedošlo,že to může být něco jiného.

Skali tohle ocenil(a).
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Taktak, to není výběh, ale dekorka :)

17. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte ja som minule zabudol na O-D.Ale nevadí vo vzducholodi bývajú také blbosti že ma to tam nebaví ani rolovať.
    Skali a nežeň nás stále makať,lebo sa zoderieme:D:D:D:D:D.

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Možná jsem to přehlídla - ale projela jsem seznam a zase tam není jezírko pro krunýřovce - a je ve hře už nějak od začátku prosince...
    Že by opět měnit nešel? Nějaká vyjímka?

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  19. Dob

anvan při tomto OaD Jezírko pro krunýřovce měnit nepůjde, ale zkusím zařídit, aby to příště již šlo, jelikož je ve hře déle než 4 měsíce. ;)

20. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ynočko, neonový kurník poslán, kdybys chtěla ještě?
    "Jaké pak s tím medle s.... pohovíš si, sedni na ní!"
    Sedni a napiš, bleskem pošlu ještě jedno či dvě neonové kvokadla.
    Strejda Alois...