Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, tak jak míše -migos- - novinky jdou zpravidla posílat po 4 měsících ve hře - pokud je RT uvolní k obchodování, s čímž souvisí i odpověď na tvou další otázku (tu tradiční jak píšeš) - protože takto je hra prostě nastavená. Konkrétní speciální (vzácné) stáje koupit za FL nejdou. Takže musíš buď doufat, že je získáš z tajemných stájí, nebo jako odměnu v akcích, v sezónách, a nebo časem třeba v O/D, či v ramaobchodě.... Takže i když se budeš pokaždé ptát, proč to tak je, tak ti budu muset pokaždé odpovědět stejně - že o všem ve hře rozhodují tvůrci hry.
    :)

kiki2305 a GordonSargent tohle ocenili.
  2. mituli

mituli Polobůh fóra

prosím jaké plody -tedy název plodů má ten mombín-díky,já totiž vůbec nevím jak vypadá migos-díky

Naposledy upraveno: 21/3/20
  3. -migos-

-migos- Veterán fóra

mituli: Jedná se o strom z akce strombola Mombín sladký -->ZDE<-- pak je ještě klasický strom Mombín -->ZDE<--

Hezkou hru ...

4. jana151049

jana151049 Veterán fóra

napiš co potřebuješ,třeba se trefíš,že to mám.

5. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Jana151049, po tom ako som ti napísala sa mi ozvala pani Dagmar a poslala mi zopár ( dooosť veľa) potrebných vecí, za čo sa jej aj touto cestou chcem poďakovať. Akciu OaD som zažila prvý krát.

6. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Je v poriadku, keď sa mi doteraz v sklade neobjavili veci, ktoré som dostala ako darček (stromy) a urobila aj jednu výmenu?

7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Teoreticky i prakticky ano.

8. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, zkus se odhlásit a znovu přihlásit do hry nebo stiskni F5 (refresh). Někdy to trvá než se věci objeví v liště.

EDIT: A hledáš to na správném místě, nemáš ty věci třeba na Bahamaramě. Mně se totiž stalo něco podobného a pak sem si říkal, že jsem pěknej jouda :oops:xD

Hezkou hru ...

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Milka66

Milka66 Veterán fóra

To som samozrejme spravila, obnoviť hru - nepomohlo. Potom boli iné povinnosti, PC vypnutý. Po zapnutí ešte stále nič z darovaného ani vymenené sa neobjavilo. Nie je to otázka poslednej hodiny, dvoch - ale oveľa dlhšie.

evainfo a -migos- tohle ocenili.
  10. Dob

Dob Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

Milka66 v tom případě je tvou jedinou možností kontaktovat herní podporu.

11. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Zatúlané stromčeky sa už objavili, tak je všetko v poriadku.

evainfo tohle ocenil(a).
  12. ankajanko1

ankajanko1 Perspektivní autor

Neviete mi poradiť, z akého stromu je ovocie tamarilo potrebné na krmivo pre pakobylky :) neviem ho nájsť ani na trhu

Prepáčte, už som našla, ešte ho tak mať:(

Naposledy upraveno: 22/3/20
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

ankajanko1 pokud se nepletu tak strom rajčenka (česky) slovensky nevím,možná stejně ale jdi do FAQ slovensky a hledej

14. Skali

ankajanko1 - ahoj, je to plod tohoto stromu Rajčiakovec repový
    Příště se ptej v sekci Nápověda - Dotazy nováčků nebo Všeobecné dotazy. Tu je diskuze k akci O/D.
    Děkuji a hezký den

15. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Já jsem získal co jsem potřeboval a ještě víc, ale výměnou nic.... Všechno jsou to dárky od dobrých lidí kterým chci tímto poděkovat. Kéž by tady bylo takových víc.

16. masenka75

masenka75 Perspektivní autor

Ahoj nechá se někde vyměnit nebo získat dekorace, medvědí kámoš,tanec v listí,pěstitel,postřikovací umění a jackův dárek

17. Skali

Naposledy upraveno: 22/3/20
  18. -bobča-

-bobča- Pilný autor

ahoj Farmáři, děkuji - pigi1313, jajajenka - za jejich ochotu a dobré srdce, podařilo se mi získat mravence a mantu, ale biom strašilky jsou nedostatkové , blahopřeji všem - kdo je má!!!!!!!! snad někdy příště

evainfo tohle ocenil(a).
  19. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Tak jsem nakonec získala 1x růžovku výrobnu i stromy XXL a snad jsem udělala radost z nových stromků co jdou vyměnit zbylo po jednom kousku mombín sladký, zmrzlinový fazolovník atd však časem se postupně snad počty navýší za mě spokojenost. Janča

20. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tentokrát jsem na akci vůbec neměl čas, ale i tak, nešlo si nevšimnout,že o akci nebyl moc velký zájem.Nabídek ve vzducholodi bylo tak 4-5x méně než dříve.Asi nám nějakej virus řádí i na farmě.o_O
    Podařilo se získat jednoho JC,jednu růžovou angorskou vlnu a nějaké barevné chlévy.:)