Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem pajda361, 24/7/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. -bobča-

-bobča- Pilný autor

Moc děkuji Dagmar7 za činčilu - děkuji, ale je vidět , že mravenci, jezírko pro manty - jsou nedostatkové zboží. Můj tradiční dotaz - proč se nedají koupit? Raději bych kupovala - co vím, než ty náhodné ..........:mad:

evainfo tohle ocenil(a).
  2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Radku, nedávno jsem získala hrst valašských přísloví a mouder, některá jsou naprosto boží. Jedno z nich zní: Máš málo, dej málo. Ale dej!

3. Gassy

Gassy Perspektivní autor

Vzdávám to ,jediné co jsem hledala / mravenci/ jsou nedostupní ani růžové a neonové výběhy nepomohli. Tak jsem alespoň poslala dvěma děvčatům poslala jejich přání a udělala jim radost. Snad příště.

4. tykadlo

tykadlo Stará škola

Ahoj.Tak nemám mravence, úhoře a wolemii. Mravenčího tajemna jsem odtajnila mnoho, ale nechce se mu ke mě:p Naopak se mě podařilo vyměnit 3. křeččí pasti, ty sehodí vždy, do dalšího levelu mě chybí 775mil. BZ:wuerg: Také se mě podařilo získat 2.papouščí stromy a XXl banánovníky, ty u mě žerou zvířata asi po vagonecho_O Třem lidem jsem udělala radost sagillarií;) Takže za mě akce dobrá, mravence snad nedají do nějakého úkolu a časem se mě ho také podaří čapnout:)

Naposledy upraveno: 10/11/19
    evainfo tohle ocenil(a).
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

tykadlo: Ahoj, čapnout ho můžeš i na trhu, 5 kousků za 3,5 milionu KR ,-)))

Pro zajímavost nebo by byl zájem? V nabídce je: manta za 5 křeč.pastí, mravenec za 3 neon.kočky a další mravenec za 14 papouščích stromů.

Naposledy upraveno: 10/11/19
    evainfo a tykadlo tohle ocenili.
  6. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak mně se povedla sehnat 1 x křeččí past, 4 x papouščí strom a 1 x kaktusová svíce. Na to, že jsem nesháněla nic, jen ráno a večer projela všechny nabídky, dobrá bilance.... :p

7. L.Lady

L.Lady Vážený autor

Tentokrát bylo pro mě OaD mega úspěšné. Sice jsem nic nevyměnila, ale včera se mi z tajemna vyloupli mravenci a dnes na baha úhoř a ze sazeniček tiki strom, dvouslivák a plno XXL stromů. Ačkoliv netuším, jestli mi tajemnice ležely v liště nebo jsem je získala během probíhající akce. Jsem fakt nadšená a přeji všem taky takové úspěchy při odkrývání tajemnic :)

8. tykadlo

tykadlo Stará škola

Pitrýsek47 - u mě v nabídce je mravenec za 2. tečkované deštníky nebo 2. JC jinak vymeteno. Na trhu si raději pár předražených brabenců koupím, protože si nedovedu představit jejich cenu, kdyby je daly do nějakěho úkoluxD Na poslední chvíli jsem vyšašila ještě jednoho dvousliváka:p

evainfo, Pitrýsek47 a MatysekKamilek tohle ocenili.
  9. lott_lott

lott_lott Stará škola

Ahoj, marně hledám žluté jezírko pro krokouše. Ono nejde měnit? :( A taky celkem sleduji, jak jsou "znehodnocené" růžové stáje. Dřív to bylo NĚCO a teď za to novinku nezískám. Jo, jo, doba se mění 8)xD

evainfo, Veselka a Peto121 tohle ocenili.
  10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

lott_lott - ahoj, nejde, je ve hře teprve od 27.9.2019 - tak možná proto ;)

lott_lott tohle ocenil(a).
  11. avotram

avotram Rádoby autor

zdravím farmáři,
    asi mi uniká smysl honby za papouščími stromy,prosím,může mi to někdo osvětlit,díky

Y_n_O tohle ocenil(a).
  12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Papouščí strom normálně (bez bonusů) dává 2 pírka (produkty) se slušnou protihodnotou a nic nežere
    z políčka 1x1, což je z plochy 2x2= 8 pírek. Jejich protihodnota je tak zatím nejvyšší ze všech produktů na Baha.
    Aspoň u mě to tak je.
    :DxD

Naposledy upraveno: 11/11/19
  13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

avotaram, jak píše Mikeš; a když tomu papouščímu stromu přidáš vrtulky (Zuzino superhnojivo), dá ti té protihodnoty šest kousků.

ašada01, Pitrýsek47 a matlafous123 tohle ocenili.
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Mikeš Zrovna tu PH u peri pocitam, at mam zitra jasno, kdyby se RT utrhlo ze retezu a nasadilo do TOPky neodolatelne odmeny xD

EDIT: To ze me bude babiska az je strelim - na AN je nejnizsi nabidka za 27.253 kr/kus, takze kdyz uz krast, tak v miliardach a vsem na ocich!

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Neříkám že tohle O&D bylo dokonalé, ale získal jsem dost věcí co jsem neměl.
    Mám 2x Dvoslivák, 3x Americký topol, 4x Prehistorickou jedli, Mantu, Činčily, Perličky + pár dalších xxl, co jsem neměl.

Za mě spokojenost, i když teda lavina Mravenců, Mant a Dvosliváků, byla tentokrát až moc velká. Ve vzducholodi bylo jen velmi málo nabídek které jsem mohl využít.

evainfo, kiki2305 a matlafous123 tohle ocenili.
  16. avotram

avotram Rádoby autor

Mikeši,Y_n_O,děkuji za reakci,sice jsem si to myslela,ale i tak to pro mě nedává smysl,protihodnota produktu na baha 2.nejslabší po keramice,tudíž do akce,kde se protihodnoty produktů dodávají pro mě bezcenná a na splnění základního úkolu v družstvu..no ani nevím jak dlouho už ho mám splněný a na protihodnotu produktů jsem se zaměřila na Tiky totem..,že je to časově náročnější?? to mi vůbec nevadí,vždyť baha má času dost..
    pokud někdo namítne,že i tak je to výhodnější,no proč ne,přesto zůstanu u své taktiky,která mi vyhovuje víc,na baha krom občasných akci stejně pěstuji a chovám hlavně kvůli protihodnotě a občasnému prodeji..
    Farmě zdar - jak by řekla jedna moje dobrá sousedka

17. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Bez ohledu na hodnotu, je jakýkoliv stromek výhodná úspora času a prostoru.
    Medový, vajíčkový, kravský, kozí, pírka .....
    Lepší 4 stromky, než jedna výrobna.

18. avotram

avotram Rádoby autor

"Bezejmenný, to bezpochyby,určitě máš pravdu,ale kdo z nás déle hrajících ještě dává na plochu cukrový či solný strom ?
    a u mě co se týče těch pírkových,no prostě mám raději různorodost a teprve u ni výhodnost,takže mám ode všeho "habakuk"
    třeba zrovna těch pírek mám zatím ještě pořád víc než tiki,ale snažím se i ty dotáhnout na 5 tisíc a tak postupně úplně u všech produktů -prostě pro " strýčka náhodu "

19. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, o této akci už zde bylo vše napsáno a souhlasím. Bylo to o pár položkách a kdo je neměl, tak toho moc nevyměnil. Mně se třeba podařilo vyměnit růžovou netopýří výrobnu za koňskou růž. výrobnu. Vím vypadá to divně, přeci kus za kus, ale získat růžové výrobny se mi zdá nyní hodně těžké. Hráči moc něšlechtí, trh je prázdný a kdo má výrobny, tak si je nechává a nebo mění za půl farmy.

avotram - Kdysi jsem měl plán že si obstarám co nejvíce cukrových stromů, ani nebudu radši říkat kolik se mi jich válí v liště, byste si řekli co je to za blázna. Následně budu dělat MJS a prodávat na trhu a za získané KR budu nakupovat javorovou šťávu, abych byl připraven na TOPku. Jenže doba se změnila. Teď stačí mít na Baha osázeno papouško stromy nebo vážkama a protihodnota se jen hrne. Nebo šťastnější co stihli při jedné OaD sehnat dost neonek, tak mají vystaráno.

Edit: na papouško stromy nepoužívám vrtulky, by mě to stáhlo z kůže (hodně drahá ingredience). Používám jen ananasové pečivo. Tudíž výnos z jednoho stromu jsou 3 pírka * 1864 = 5592 * 4 (velikost výrobny nebo chlévu) = 22368 protihodnoty.
    Co se týká vážky, tak jedna vážka má protihodnotu 9875 a dá se sklidit dvakrát za den takže mám 19750 a jednou ze tři dny použiji dekoraci neonová motýli kukla, která dává +1 ke zvířatům, tak to hodí 29625. U vážek je nevýhodou krmivo.

Hezkou hru ...

20. Mikeš

Mikeš Titán fóra

avotram - vezmi také v úvahu, že nic nežere, tj. ani krmivo, ani zvířata, která musíš výrobně (i zvěři)
    dát. A myslím, že na papouščího kromě vrtulek platí i jiné bonusy (např. bonus stromových výnosů),
    které normálně platí na stromy. Mimo jiné i ananasové pečivo i ty na zkrácení
    růstu.
    1864 PH x 8 = 14 912 PH celkem min.

K akci OaD: pomalu a jistě mě přestává zajímat. Na jedné straně ukrutně
    přehnané požadavky těch, co nabízejí. Na druhé straně ukrutně nízké
    až směšné nabídky těch, co shánějí. Těch solidních je opravdu málo.