Mini-akce: Obchodování & Darování / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 23/8/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Ryšáci,

odkaz na seznam najdeš v úvodním příspěvku v tomto tématu.

2. Sirriel

Sirriel Pisálek fóra

Ahoj,
    tak to nakonec dobře dopadlo. Mirabelku mám za hvězdný strom, takže můžu pěstovat ostošest :) Bezy si holt nechám do příště, ty mám "jen" tři.

3. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

ahoj, pročpak nejde posílat santův pomocník?v seznamu co nejde napsán není, děkuji

4. pajda361

Ahoj zvoneček,

důležitý není seznam co nelze, ale seznam co lze poslat.

5. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Prosím jak se jmenovala výherkyně tipovací soutěže ? Něco jsem si jí slíbila ...

6. pavelpg

pavelpg Pisálek fóra

Zdravim, mam dotaz. Doufam, ze tady muzu a nedostanu cerny puntik :) Dost veci mi obchodovat jde, ale nektere o ktere bych mel opravdu zajem nejdou uskutecnit. Nabidka na trhu je, ale neprosviti se policko. Viz obrazek. Vec kterou mam dat za menenou samozrejme mam a mam ji volnou - ne zasazenou. [​IMG]
    Dekuji za radu.
    edit: nevim co delam spatne, ale ten obrazek tam nejde a nejde.

EDIT Pajda361: dovolil jsem si vložit správnou adresu na obrázek

Naposledy upraveno moderátorem: 29/4/15
  7. pajda361

Ahoj tazvenuse,

to bohužel nevím napiš přímo hráčce losiksobik, šlo o její soutěž.

Ahoj Pavelpq,

napiš aspoň o jakou věc, kterou chceš vyměnit jde.

EDIT:

Tady bude problém s pistáciovníkem viz. chyby ve hře

8. pavelpg

pavelpg Pisálek fóra

Chci papousci strom - mam pistaciovnik = nejde.
    chci papussci strom - mam bez = nejde
    chci delonix kralovska - mam granatovnik = nejde
    Ale treba vymenit jablko za hrusku a nebo ruzovou kralikarnu jde :)

edit: dekuji za info, priste se polepsim a prve si prectu `chyby ve hre`

Naposledy upraveno: 29/4/15
    Nniccollette tohle ocenil(a).
  9. zvoneček

zvoneček Aktivní autor

dívala jsem se na obojí, tak jde nebo nejde?

10. electricwarrior

electricwarrior Pisálek fóra

je možné dostat nějaké info ohledně mého dotazu ze str. 9. Nebo aspoň nějakou odpo..třeba trhni si uchem,nebo dokud nevstoupíš do KSČ/komundírové strany/ tak nic apod.Děkuji....

11. PeS

PeS Pisálek fóra

Hms, super, ja klikám jak blb, říkám si ksakru mám těch pistáciovníků 5, on chce jeden, proč to nejde. Nějak to obejít nejde, jako že třeba to je pistáciovník xxl nebo co mají blbě pojmenovaného, že to u mne v inventáři nenajde a neprosvítí? Už takhle stačí naprosto debilní rozhraní bez možnosti vyhledávání nebo alespoň řazení a ještě tohle k tomu. Zrovna bezu a pistacií mám na rozdávání a granátovníků na zasébění celé armády (12ks, 2x XXL). Uf, škoda :-(

EDIT: Tak to nende ani v anglickem prostredi, takze maji asi vice ID pro stejnou vec nebo nevim co tam zvrzali. Ach proc nedokazi neco udelat poradne ;(

Naposledy upraveno: 29/4/15
  12. pajda361

Ahoj electricwarrior,
    no nějako v tvém příspěvku nevidím konkrétní otázku. Bohužel z toho nepoznám co vlastně potřebuješ. Předně jakékoliv zapojení do akce OaD je možné přes vzduchloď a ne přes lištu a pak například dekorace složené ze základu a upgrade nelze poslat ani vyměnit.

Zvoneček:
    pokud jsi prohlédla obojí tak víš že nejde.

Ahoj PeS,
    jde o hlášenou chybu hry. viz. chyby ve hře

13. PeS

PeS Pisálek fóra

Ahoj, pardon ze jsem to nezminil, ze o chybe vim, jen jsem hledal moznost, zda nejde nejak obejit. Zrovna ty tri stromy co mam opravdu nejcasteji nejdou, protoze nejaka chyba. Nektere nabidky s pistaciovnikem jdou, nektere bohuzel ne, takova trosku loterie.

Dotaz mozna osobni: myslis ze to rozhrani OaD maji umyslne takto nesikovne, aby to lidem co nejvice znechutili a ztizili? Jak by bylo jednoduche kliknout na to co hledam a vyjedou mi jen ty nabidky co shanim apod....;(

14. pajda361

PeS: rozhodně bych to nepokládal za úmysl, spíše za chybu nebo opomenutí.

15. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Co je prosím s těmi pistaciovníky? Též jich mám přebytek a našla jsem již několik zajímavých nabídek, které bohužel nejdou uskutečnit. Jak se již na to ptala daajen na str.10

16. il.ja

il.ja Pilný autor

dobrý den chci se zeptat jde posílat maskovací obchod díky

17. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Asi po této akci požádám Vatikán o prohlášení našich moderátorů za svaté .... xD. Tedy co sem v poslední době píše za materiál,
    to se opravdu, ale skutečně opravdu nevidí ... já už bych řval a to mě jen tak něco nerozhází.
    Ještě čekám "Pane Lorenc, myslíte, že to uvezu" .... :p

18. electricwarrior

Děkuji Pajdo za odpo,myslel jsem staré věci které dávají třeba BZ a pod./pivní džbán,fanoušci a pod./které mám po jednom ks a v liště zabírají místo.Samo že OD ve vzducholodi. Problém vidím v tom,že mám li min 2ks.jeden poslat jde/3ks-jde poslat 2ks atd./, ale ten poslední,nebo samotinký nelze.Každopádně fajn den a velkou trpělivost s našimi otázkami..

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte, něco jsem vyměnila domluvou přes zprávu, dnes se dívám na nabídky a nestačím se divit. Vyměnit kraví/kozí/ strom za sněhuláka může napsat jenom ten, kdo má IQ houpacího koně/ to není urážka, jenom konstatování/ jde tady o to ,že než se tím ostatní hráči proklikají, přejde je chutˇ hledat. :cry:-.-:oops:

olina79 a Danielaa25 tohle ocenili.
  20. electricwarrior

bbowling-???..uvezete lehce,myslím že si na ten trakař můžete klidně naložit 125LV a více...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.